- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #2990 üzenetére
Landscape LX790 változtatni szokta a forgásirányt, így a penge mindkét oldalát igénybe veszi. Régebben én is éleztem kb. két hetente, de most vettem itteni ajánlás hatására egy 32-es csomagot. Meg vagyok vele elégedve, úgyhogy innentől nincs élezés, csak havonta csere,- a gyári szintű élezést úgysem tudnám háztáji eszközökkel elérni.
-
válasz
MaCS_70 #2990 üzenetére
Ez szerintem is baromság, én egyik robotnál se néztem soha a pengék irányát, úgy raktam fel őket, ahogy a kezembe kerültek. Mondjuk ez annak is köszönhető talán, hogy semmilyen eltérés nincs, teljesen szimmetrikusak
A Yuka Mini pengéken talán mintha lenne valami felirat, de majd megnézem.
Eleve miért van élezve mindkét oldaluk? Ezek a gépek nem váltanak forgásirányt (aztán persze lehet, hogy van olyan).
-
Csokilabi
friss újonc
-
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2919 üzenetére
Nákam leginkább az elhelyezés okozta nehézség.
Ahogy írtam, és mutattam, az ábra szerint helyeztem volna el a térkőre. Ha 2m / 1m távolságok nem is voltak meg, de azért hagytam bőven (mondjuk olyan 1,5m / 0,5m tuti volt). Csináltam a huzallal 2 "S" kanyart, amivel a fűre vezettem (nem 90 fokos, éles törésekkel). Kábelt sem hagytam hosszúra a stekkernél, méretre vágtam, hogy ne lógjon sok fölöslegesen. Úgyhogy elvileg minden klappol, de letolatás utána jön amit már írtam, 90 fokos forduló, majd elindul a háznak, erre zavarában megfordul, félig lemegy a szegélykőn át a fűre, bénázik egy sort, forog egy helyben, majd megáll "Fűnyíró kívül" hibával. Alternatív megoldásként, amit írtam, hogy fogtam így ahogy van, és betoltam a fűre (szegélyen belülre), így a kábel is nyilván egyenesen megy be és ki, nincsenek benne a kanyarok, így rendben van, elindul. Legjobb lenne pedig ott a járdán, de nekem valamiért az nem akar működni. Megpróbálom majd még azt, amit talán te javasoltál, hogy a képen a bal felső sarokba teszem, vagy legalább is arrafelé valahol. Na meg kicsit közelebb kéne tennem a huzalt a szegélyhez, mert most (35cm) sokat elhagy. Úgyhogy szedjem fel az egészet, tegyem le újra
Ok, nem nagy kert mondjuk, nem akkora macera, csak pont ez az amitől elmegy a kedvem, ez a sok "finomhangolás". Már nagyon rajta van a kezem a rendelésen, hogy veszek egy Yuka Mini 600-at.
Meg ez a rohadt idő is az agyamra megy, hogy esik, meg fúj a szél állandóan, és nem tudok vele foglalkozniDe hát erről senki nem tehet.
-
PitLee
őstag
válasz
MaCS_70 #2890 üzenetére
Most nézegettem azt a facebook oldalt amit Gabesz87 írt, így már érthető lett pár dolog.
Én körbekerítettem egy régi kútgyűrűt nem akartam, hogy koccolással álljon meg.
Az odavezető vezetéket kb 3cm-re egymástól raktam, elvileg így figyelmen kívül kéne hagynia, de nem mindig teszi ami annyira nem baj, mert így az adott részeken többet van.
A facén írták, hogy másnál is előjött ez a probléma és a 2 vezetéket akár 1 tüske alá is lehet tenni, hogy az egyenáramos mágnesesteret kioltsa, így "biztosan" figyelmen kívül hagyja elvileg.Volt egy bejegyzés, hogy tesztelik, de elvileg 15cm re rakott vezeték folyosóként működik, ez érdekes lesz, mert a kezelésiben 120cm kell a vezetékek között, de gyanítom a faltenisz üzem mód miatt, nem két terület közötti átjárás miatt.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=23878397518420874&set=g.1276915319602293Itt volt az a telepítés is ahol egy 500m²-es modellt üzemeltek be és a kitolatás után a 180° fordulónál tényleg megtalálta a vezetéket, mert ezek szerint addig fordul amíg nem érzékeli, én nálam olyan határozott ez a fordulat azt hittem előre programozott, de ezek szerint nem.
Érdemes megkeresni a bejegyzést ott leírja hogy a dokkoló alatti vezeték nem nútjában van hanem kicsivel arrébb az segít a dokkolási problémán.
Videók
- kiállás
facebook- dokkolás
facebook- szegély
facebookUi:
Ma volt egy olyan, hogy töltőre menet elakadt, 2 x megpróbálta nem sikerült, majd kifordult és kb 1méteres sugarú ívvel kikerülte. -
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2882 üzenetére
Hát nem is tudom. Igen, ott nem sok vizet zavarna, de ott is van ugyebár a sarkon egy szórófej. Jó mondjuk max nem totál a sarokba tenném akkor, hanem picivel arrébb. De ez kb. a legtávolabbi pont a konnektoroktól. Mondjuk a fű mellett a mulcs alatt (akár a geotextíl alatt a szegély külső tövében) nem bonyolult idehúzni egey hosszabbítót az aknából. Inkább onnan, mint a házból (kisház alatt az üveges építményt érted, korláttal a külsején? Ez a házhoz hozzáépített terasz. Onnan nem tudok kábelt kihozni, szerintem az akna járhatóbb út. Hová helyeznéd el a gép tápegységét? Tudom az is vízálló, de azért jobb lenne nem a földön tartani. Ill. még ami eszembe jutott, hogy azért itt nyáron elég erősen sütné is a nap több órán keresztül. Mondjuk garázs alatt azért az erős naptól is védve van!? Megfontolom az ötletet, köszönöm!
Ez a "Parkside robot gazon" csoport. De az illető a telepítősben is írogat, azt hiszem.
-
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2880 üzenetére
Csináltam pár képet: [link]
Megpróbáltam kicsit távolabb tenni a faltól, de ugyanazt csinálta. Habár nem ütközött fordulás közben a falnak a dokkolóról lejövet, de valamiért 90 fokos forduló után egyenesen a házfal felé indul el, és onnantól meghülyül. Kínomban letettem a fűre, ahogy a képen van. Így a huzal nyilván nyíl egyenesen megy ki-be mindkét oldalon. Na így működik is, hagytam kicsit mozogni, majd visszahívtam a dokkolóra, szépen körbement a huzalon, és bár kicsit beleütközött a kiálló "fütyibe" amire rácuppan, korrigálás után sikerült dokkolnia. SZóval így működőképes, csak hát nagyon nem jó helyen van
Van az a kép, ahol az aknafedél látszik (másik oldalon a tömlő). Na arra gondolta, hogy megpróbálom majd hétvégén azt, hogy odateszem az akna mellé (merőlegesen a fűre, ahogy a lentebbi képeken is van; próba szerencse). Az aknában meg be tudom dugni. Csak a szintkülönbséget kell valahogy kiküszöbölni. Ha a követ elpakolom alóla, akkor a dokkoló alá teszek valami deszkát, OSB lapot, ilyesmit (vagy szimplán csak földet, hogy szintbe legyen a szegélykővel), a füvön meg szintén emelek némi földdel. Lehet, hogy a végén majd elrakom a gépet köv. évre, mivel ősszel tervezek újrafüvesítést, ahogy korábban írtam is. Ha végig egy szintben lesz a szegélykővel, akkor kicsit egyszerűbb lesz már a mozgás/dokkolás.
De ha a jelenlegi állapotok szerint van mentő ötletetek, akkor örömmel veszem a tanácsokat, illetve skicceket -
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2877 üzenetére
Én értem, az elmélet ezt mondja, de ez a srác a FB csoportban aktív, hobbi szinten telepítget gépet, heti 2-3-at, nagyon sok embernek ad tanácsot, amik látszólag meg is oldják a problémát (visszajelzések alapján). Tett fel több videót, telepítési lépéseket, leírást, és úgy tűnik, működik, tudja mit csinál. Na mindegy, hát ha minden kötél szakad, majd kipróbálom legfeljebb ezt a megoldást is. Még mindig az alkalmas helyet kellene megtalálni. Körbefotózom majd a kertet, hátha nektek van jó ötletetek. Ha nem lenne labdázás a füvön, akkor simán odatenném középre, ahol van a fúrt kút aknája, mert akkor ide be is tudnám dugni. Az öntözővel meg akkor - ha neked sincs probléma a géppel miatta - nem foglalkozom.
-
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2864 üzenetére
Egyrészt azért, mert az öntöző nap mint nap locsolná akkor. Az nem gáz? Ok, hogy időjárás álló, de azért ha nem muszáj, nem ontoztetném fölöslegesen.
Másrészt néha a sracaimmal labdazgatunk a füvön, úgyhogy állandóan lerúgnánk, útban lenne.PitLee:
Tegnap osszeraktam így, elindítottam, de letolatas és némi forgolodas után total megőrült, egy helyben forgott, aztán fűnyíró kívül hibával megállt. Megpróbálom megfordítani a kábel bekötéseket, hátha. FB csoportban olvastam ilyet. Illetve sok olyan már működő gépet is láttam képpel, telepítéssel, ahol nem volt 2m ill. 1m. Szóval ezek nélkül is meg lehet csinálni. A fésű leszerelését is láttam, ezt is megteszem. Aztán ma újult erővel tovább próbálkozom 🙂 -
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2861 üzenetére
Tegnap este új ötletem támadt, mégpedig hogy így helyezném el:
Vagyis a ház mögött. Ott is térkő van a ház és a fű közt, keskenyebb valamivel, mint a ház melletti, oldalsó részen, de elférne szerintem itt is a gép. Túl sok távolság mondjuk nem lenne a házfaltól. De vettem garázst is, úgyhogy valamennyi helyet még az is elfoglal. A másik aggodalmam a víz. Ok, hogy van garázs, szóval védett valamennyire, de nem gond, hogy gyakorlatilag így szabadban van a gép? Illetve a füvön az öntőző azért kicsit éri a térkövet is, szóval lehet hogy némi vizet oldalról nap mint nap kapna.
-
PitLee
őstag
válasz
MaCS_70 #2825 üzenetére
A PMRDA_20Li_B2 használati szerint kompatibilis a 8Ah aksival.
A töltési idő az megnő, mivel a dokkoló csak 2,5A-ral tölt.https://media.sit-connect.com/public/articlemanual/ea73c3cb-4900-4492-b568-d810ed720e4e.pdf
-
PitLee
őstag
válasz
MaCS_70 #2771 üzenetére
RASENWERK® Replacement blades for robotic lawnmowers
https://pruefengel.de/en/rasenwerk-replacement-blades-for-robotic-lawnmowers/ -
Anaconda
tag
válasz
MaCS_70 #2698 üzenetére
Ismerem a Parkside akkut. A valós töltöttségre voltam kíváncsi, nem arra amit az eszköz kiír. A kettő között különbség lehet, ha az eszköz tervezésénél figyelembe vették az akku védelmét. Én úgy láttam, hogy a Landxcape-nél ez van. 100%-ot ír, de valójában nincs addig töltve.
A régi akkut megmértem az akku teszterrel, ami coulomb countinggal nagyon pontos adatot ad. 1960mAh-t mért, a 2Ah helyett, tehát a kapacitása nem romlott, viszont a belső ellenállása 125 milli ohm, ami nagyon nagy. Valószínű ez volt a gond. Ilyenkor is megvan a kapacitás, de a belső ellenállás lekorlátozza a kivehető áramot.
-
Anaconda
tag
válasz
MaCS_70 #2692 üzenetére
Szia!
Azt írja ki, azt jeleníti meg a felhasználó számára amit beleprogramoztak.
Van valakinek kedve megmérni az LX790 feszültségét teljesen feltöltve rajtam kívül?Ebből a doagramból hozzávetőlegesen leolvasható a töltöttség állapota:
[link]
Nekem 19.8V, ami cellánként 19.8/5=3.96V, ami kb 80% töltöttség. De a fűnyíró 100%-nak írja? Hol itt a gond? Laikusoknak nem kell foglalkoni az akku valós töltöttségi állapotával. -
Nikla
tag
válasz
MaCS_70 #2661 üzenetére
Ez amit az új generáció tud már.
Pl Mammotion még azt is megkérdi hogy egyenesen vagy a szélén menjen odaNekem ez elsődleges szempont volt, azon kívül hogy régen ez nem volt megoldható a vezeték miatt, nagy minőségbeli előrelépés:
1) a füvön nincs robot, gyerek nem rúgja neki a labdát, nem kell neki külön ház, nem kell oda áramot vinnem2) a robotot rugalmasan lehet parkolni, nincs útban, szem elött, védi a háztető, nem turja szét a fűvet ahogy forgolodik, nem kell extra kilépő neki, nem nő hosszú fű a dokkoló körül amit kézzel tarts karban és ha odébb akarom rakni nem marad egy döglött folt ott
Cserébe kell neki egy szabad út
Elnézést a rahedli írás hiba miatt, mobilról én már öreg vagyok
-
pomk
őstag
válasz
MaCS_70 #2610 üzenetére
Kellett neked valami extra beállítás, mert ahogy néztem alapbeállításon minden jónak tűnik nálam. Beállítások -> Értesítések alatt, Tuya appban is, de mégsem kapok értesítést.
Egy dolgot vettem most észre, hogy a Tuya -> Beállítások -> Apple Watch -> Eszköz alatt látom listázva a fűnyírót, de ott egy megjegyzés hogy "A következő eszköz nem támogatja az Apple Watch használatát:" és ez alatt van ott a fűnyíró.
Bár gondolom ettől függetlenül a telefonra még kéne érkeznie az értesítéseknek?Még esetleg egy probléma lehet, a Tuya app írta a robotra, hogy gyenge a WiFi jelerőssége. Ez okozhat ilyen problémát vajon?
-
pomk
őstag
válasz
MaCS_70 #2599 üzenetére
Köszi a tippet!
De elég a párosítás alatt a WiFi? Vagy mindig kell neki WiFi? A WiFi modul gondolom nem a dokkolóban van, hanem a fűnyíróban?
Párosítás alatt dokkolón kell lenni és kell a WiFi jel? Vagy elég csak a WiFi?
Tuya app kiváltja a Parkside saját appját? Vannak olyan funkciók, amelyek nem elérhetőek egyikben / másikban?
Nekem egyébként egy alap konnektoros WiFi jel erősítő van, de a telefonom alapján lefedi az egész kertet. Bár a telefonnak gondolom erősebb a WiFi modulja mint a robotnak. -
pomk
őstag
válasz
MaCS_70 #2544 üzenetére
Dokkolónak egy új hely így esetleg?
Azért raktam a korábbi helyre, mert úgy rémlett hogy előtte min. 2m mögötte min. 1m egyesen szakasz kell.A 2. és 3. nem terveztem bekötni a hálózatba. Elég bonyolult lenne a kivitelezése. Ezért is kérdeztem, hogy csak arra hagyatkozom, hogy ez egy szegélyekkel zárt terület, ahol az ütközésekkel "faltól-falig" megy a robot az működhet?
-
pomk
őstag
válasz
MaCS_70 #2522 üzenetére
Visszaolvastam a hozzászólásaitokat, úgy tűnik elég vegyes a kép.
Ennyi idő távlatában (bár gondolom tavaly November óta nem sokat ment), mi a vélemény? Érdemes megvenni?
Nálunk ~700 nm-t kéne vágnia az alábbiak szerint:Pirost kézzel vágnám, mert oda nem tud bemenni.
Kék vonallal körül határolt rész amit a gépnek vágnia kellene. Zöld rész kérdéses, mert ott mászóka, hinta, trambulin van. Ill. a sárga vonalnál van egy emelkedő a talajban mert a felette lévő rész magasabban van mint az udvar többi része.
Elég cikk-cakkos, eldugott sarkokkal. Mit gondoltok? -
Yellow73_a
tag
válasz
MaCS_70 #2476 üzenetére
Egészen pontosan ezt írja a használati útmutató:
Fűnyírási idő egy akkumulátortöltéssel
(4 Ah) .................................. kb. 70 percGondolom azért írnak ilyen keveset, hogy ennyit mindenképpen bír, ha nagyra nőtt füvet is kellene vágni.
Nekem a mindennapi vágások alatt is 3,5-4 órát simán kibír egy töltéssel. -
Yellow73_a
tag
válasz
MaCS_70 #2470 üzenetére
Az enyém is idei, május elején vettem.
Tudtommal kétféle Parkside létezik.
- az egyik 1000 m2-ig ajánlott és wifis, applikációval használható (ez lesz holnaptól akciós a Lidlben)
- a másik 500 m2-ig ajánlott és wifi sincs benne, ezért nem lehet appal üzemeltetni, ha jól emlékszem, a késtányér is kisebb átmérőjű. Gyanítom, hogy ebben az akku is kisebb -
noorbertt
őstag
válasz
MaCS_70 #2442 üzenetére
Sajnálom hogy ennyit szívsz ezzel, én is ilyet vettem volna ha nem jön szembe a mostani gép…
Annyira nem ástam egyelőre bele magamat /mert még köt a szerződés/ de ez lehet azóta már sokat fejlődött:
https://github.com/ClemensElflein/OpenMower?tab=readme-ov-file
+ Ha jól látom a támogatott listán ott van egy Lidl gép is. Hátha.. -
Ch4os
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2414 üzenetére
Kicsit vissza is szokot száradni, sárgulni ez a tépett vég.
A legfontosabb, hogy stesszeli a növényt és a növekedési üteme lelassul és hajlamosabb a betegségekre is. Tudom, az pont jó ha nem nő, mert nem kell olyan sűrűn nyírni, de inkább a gond, hogy oldalra sem hoz annyi új sarjat így nem sűrűsödik. -
-
Santino
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2397 üzenetére
Amikor nálam telepítették, néztem alaposan a tevékenységet, számítottam rá, hogy majd valamikor módosítanom kell. Így is történt, de akkor már magam csináltam. 3 éve a dokkoló helyét is át kellett tennem, valamint módosult a területhatár is több helyen. Ugyanúgy leraktam ahogy a szakik az elején, semmi gondom nincs vele. Szerintem megéri lerakni a földbe. Ha olyan elvetemült lennék, hogy évenként változtatnám a területet, akkor is leraknám a földbe.
Másrészt ha gyepszellőztetek, akkor minimális az esélye, hogy felkapja a drótot. Eddig még nem kapta fel egyszer sem. -
wik_406
tag
válasz
MaCS_70 #2392 üzenetére
Nekem flszinen van a lidl-s kabel. Akkor hurkasodott, amikor a robi elso kereke beleakadt valamiert.
Megfeszitettem a kabelt kicsit jobban, es ott plusz tusket vertem le a foldbe. Helyenkent lehet tul erosen is leutottem
Este korbejarom, de emlekeim szerint azota nem volt ilyen gondom.Wik
-
Santino
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2394 üzenetére
Véleményem szerint valamilyen mélyen le kell rakni a földbe, nem gondolnám, hogy a felszínen a legjobb, főleg nem értelemszerű. Sok minden problémát megold az a 3-4 cm földréteg. Szerintem ez értelemszerű. Persze lehet hogy vannak olyan robotok, ahol ez a követelmény, nem ismerem mindegyiket. Nekem Robomow robotom van.
Amúgy nem azt kérdezted, hogy akinek a felszínen van a határoló vezeték, annak milyenek a tapasztalatai.
Elnézést, ha félrevezettelek. -
gorbep
senior tag
válasz
MaCS_70 #2363 üzenetére
én úgy látom, hogy a sodrottnál a korrózió a gond... direkt átnéztem amit felszedtem, kritikán aluli állapotban voltak benne az elemi szálak (meg voltak mind feketedve)... nem is értem, mert a gyári kábel elég masszívnak kinéző kemény szigetelővel védett... lehet hogy átdiffundál rajta a nedvesség?
Biz a akkor sokmilliószor hajlítgattad, mert nálam egy sima 1-es vezeték azért elég sok hajlítgatást kibírt elszakadás nélkül...(ugye nem aluról beszélünk...)
3 év múlva megmondom, jobb e mint a sodrott, az 2 évet se bírt ki nálam...
Nem mondom, hogy a gyártók hülyék.... csak mások az érdekeik...
-
V.T.
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2356 üzenetére
Néztem van egész jó árban 150 méter.
Esetleg szakadás keresőnek jó a nem zseb rádió is? Tehát 220voltos rádióval is meg lehet találni a szakadást?
Ma elkezdtem keresni ott ahol sejtettem hogy lehet de ott nem volt szakadt.
Le tudtam szűkíteni oldalra a határoló vezetek és a vezető szál átkötéssel. Így tudom hogy kb melyik 40 méterbe van a szakadás de ahol kiástam ott nincs. -
Yellow73_a
tag
válasz
MaCS_70 #2348 üzenetére
Lehet, de akkor hirtelen kb 0%-ra esett az akku kiírt töltöttségi szintje, és ez úgy is volt, amíg haza nem értem és nem csináltam egy hard resetet. Viszont akkor egyből elkezdett frissíteni, szóval lehet, hogy csak beakadt az automata frissítés, és csak manuálisan sikerült. Azóta vígan feltöltött, és már csinált is egy 4 óra 40 perces napi rutint.
Úgy néz ki, semmi baja. -
jbnd-007
tag
-
Yellow73_a
tag
válasz
MaCS_70 #2327 üzenetére
Én Tuya appal használom, mert nem sikerült a Parksiddal és a Lidl Home-mal sem, de Tuyával egyből sikerült.
Olyan jelenséget produkált már nekem is párszor, mint neked, hogy nem indul el az appról vezérelve, ilyenkor bármit próbálsz csinálni, csak az segít, ha manuálisan indítod el a gépen. -
Mineral1
friss újonc
válasz
MaCS_70 #2301 üzenetére
A bekötés az előírás szerint történt . Az Indegó 800-nál a piros csatlakozóba kötött vég a dokkoló alatt balra távozik és jobbról érkezik a feketébe,amikor a nyírandó rész mögöttem van. A sokadik próbálkozás után én is megpróbáltam felcserélni a végeket akkor meg azt írta ki hogy az egyik vezetéket sem érzékeli.
-
Yellow73_a
tag
válasz
MaCS_70 #2260 üzenetére
Nálam a Bosch Rotak 43 fűnyíróm (ami nem volt éppen ocsó annak idején) szintemelője törött el kb 8 év után. Beküldtem a szervízbe, egyszer csak kaptam egy jó nagy csomagot. Sajnos nem tudták javítani, így küldtek egy zsír új AdvancedRotak 790 gépet, ami értelemszerűen már egy újabb modell volt. Bosch 10-ből 11-et érdemelt erre az ügyintézésre.
-
sub71
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2227 üzenetére
A lyuk a pengén 5 mm, a hozzáadott csavar 3,5mm, a Parkside csavar 5mm, és a csavar a végén kiszélesedik kb 6mm-re. Az új pengét nem tudom a régi csavarral rögzíteni, mert ahol kiszélesedik a csavar, az már szélesebb, mint a lyuk a pengén, ezért odaszorítja és nem tud pörögni, az új csavar meg nem passzol a menetbe....
. Ezt vettem. Láttam Olyat, amit direkt a parksidehoz hirdetnek, de ott meg az eladó cég nem volt szimpi
wik_406: Sajnos már "nem elérhető" -
mikrofon
veterán
-
sub71
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2178 üzenetére
Szerintem nálad hibás a gép. Nálam az 5. hete nyírja a füvet, soha nem állt le, soha nem ment ki a vezetéken túlra, illetve mindig visszatalált eddig. Egyszer fordult elő olyan szitu, hogy arra ébredtem hajnal egykor, hogy hallom a csipogását, amit tolatáskor kiad, pedig napközbeni időpont van csak megadva. Eddig ennyi gondom volt vele...
-
jbnd-007
tag
válasz
MaCS_70 #2178 üzenetére
Sokat figyelgettem az LX790-et és elég jól érzi, hogy melyik irányból érkezett a vezetékhez és merre kell fordulnia. Valószínű két érzékelő lehet az orrban egymás mellett és a kettő által mért jelerősség különbségéből lehet becsülni az érkezés szögét.
Hacsak a Parkside-ból ki nem spórolták a két érzékelőt, akkor ez tényleg inkább szoftverhiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest