- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dadpool #2041 üzenetére
A kinézett Worx egy elég kiforrott cucc, jók a tapasztalatok vele, floating deckes, cut to edge, stb.., ráadásul ebben a csomagban benne van az ACS is. Az akció miatt ennél jobb megoldást szerintem nem fogsz találni ezért az árért. Ha nem láttam volna a fotód, azt mondtam volna, hogy ne is gondolkodj tovább.
Az a gond, hogy a határolóvezetékkel sokat kellene szórakoznod, és utána egy útvesztő lenne a robotnak a körbehatárolt terület. A mászóka és trambulin is olyan, hogy nem tudod ráhagyni a robotra, hogy úgyis lekoccolja majd, mert be fog szorulni/ráfut/felakad. A facsemetékkel ugyanez a helyzet, túl kicsik még, szemre meg merem kockáztatni, hogy simán lehajtaná és bedarálná őket bármilyen nem-kamerás robot (persze lehet hogy nem, ezt nehéz megmondani innét). Nem tudom, hogy ezekből mit tudna megoldani az ACS, és mit nem nincs vele tapasztalatom. Ha valakinek van, és azt mondja hogy oké, akkor működhet a dolog, mert nem kell annyira szétbonyolítani a vezetéket.
-
WiZARD
addikt
válasz
Dadpool #2041 üzenetére
Én ha most vennék, akkor Ausztriából hoznék 999€-ért egy Segway i105e-t.
Picit túllóg a kereten, de nem kell vezetékezni, nekem ennyit megérne.Amúgy 700as Bosch van, elégedett vagyok vele.
Ha nem siettem volna, hogy februárban megvegyem (és végül csak májusban telepítsem), akkor tuti inkább az időközben megjelent Segway-t veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest