Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nákam leginkább az elhelyezés okozta nehézség.
Ahogy írtam, és mutattam, az ábra szerint helyeztem volna el a térkőre. Ha 2m / 1m távolságok nem is voltak meg, de azért hagytam bőven (mondjuk olyan 1,5m / 0,5m tuti volt). Csináltam a huzallal 2 "S" kanyart, amivel a fűre vezettem (nem 90 fokos, éles törésekkel). Kábelt sem hagytam hosszúra a stekkernél, méretre vágtam, hogy ne lógjon sok fölöslegesen. Úgyhogy elvileg minden klappol, de letolatás utána jön amit már írtam, 90 fokos forduló, majd elindul a háznak, erre zavarában megfordul, félig lemegy a szegélykőn át a fűre, bénázik egy sort, forog egy helyben, majd megáll "Fűnyíró kívül" hibával. Alternatív megoldásként, amit írtam, hogy fogtam így ahogy van, és betoltam a fűre (szegélyen belülre), így a kábel is nyilván egyenesen megy be és ki, nincsenek benne a kanyarok, így rendben van, elindul. Legjobb lenne pedig ott a járdán, de nekem valamiért az nem akar működni. Megpróbálom majd még azt, amit talán te javasoltál, hogy a képen a bal felső sarokba teszem, vagy legalább is arrafelé valahol. Na meg kicsit közelebb kéne tennem a huzalt a szegélyhez, mert most (35cm) sokat elhagy. Úgyhogy szedjem fel az egészet, tegyem le újra
Ok, nem nagy kert mondjuk, nem akkora macera, csak pont ez az amitől elmegy a kedvem, ez a sok "finomhangolás". Már nagyon rajta van a kezem a rendelésen, hogy veszek egy Yuka Mini 600-at.
Meg ez a rohadt idő is az agyamra megy, hogy esik, meg fúj a szél állandóan, és nem tudok vele foglalkozni
De hát erről senki nem tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 kávégép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy írtam, és mutattam, az ábra szerint helyeztem volna el a térkőre. Ha 2m / 1m távolságok nem is voltak meg, de azért hagytam bőven (mondjuk olyan 1,5m / 0,5m tuti volt). Csináltam a huzallal 2 "S" kanyart, amivel a fűre vezettem (nem 90 fokos, éles törésekkel). Kábelt sem hagytam hosszúra a stekkernél, méretre vágtam, hogy ne lógjon sok fölöslegesen. Úgyhogy elvileg minden klappol, de letolatás utána jön amit már írtam, 90 fokos forduló, majd elindul a háznak, erre zavarában megfordul, félig lemegy a szegélykőn át a fűre, bénázik egy sort, forog egy helyben, majd megáll "Fűnyíró kívül" hibával. Alternatív megoldásként, amit írtam, hogy fogtam így ahogy van, és betoltam a fűre (szegélyen belülre), így a kábel is nyilván egyenesen megy be és ki, nincsenek benne a kanyarok, így rendben van, elindul. Legjobb lenne pedig ott a járdán, de nekem valamiért az nem akar működni. Megpróbálom majd még azt, amit talán te javasoltál, hogy a képen a bal felső sarokba teszem, vagy legalább is arrafelé valahol. Na meg kicsit közelebb kéne tennem a huzalt a szegélyhez, mert most (35cm) sokat elhagy. Úgyhogy szedjem fel az egészet, tegyem le újra
Ok, nem nagy kert mondjuk, nem akkora macera, csak pont ez az amitől elmegy a kedvem, ez a sok "finomhangolás". Már nagyon rajta van a kezem a rendelésen, hogy veszek egy Yuka Mini 600-at.
De hát erről senki nem tehet.