- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mineral1
friss újonc
2 Ohm-ot mértem.
-
Mineral1
friss újonc
https://www.bosch-diy.com/binaries/content/assets/bosch-diy/multi-language/products/indego-robotic-lawnmowers/bolg_14_2595_gb_de_fr_indego_installation_guide_sw_a4_rz_low_k2.pdf
-
Mineral1
friss újonc
válasz
MaCS_70 #2301 üzenetére
A bekötés az előírás szerint történt . Az Indegó 800-nál a piros csatlakozóba kötött vég a dokkoló alatt balra távozik és jobbról érkezik a feketébe,amikor a nyírandó rész mögöttem van. A sokadik próbálkozás után én is megpróbáltam felcserélni a végeket akkor meg azt írta ki hogy az egyik vezetéket sem érzékeli.
-
Mineral1
friss újonc
Tiszteletem!
Milyen követelmény van a határolóvezetékkel kapcsolatban? Keresztmetszet, sodrott vagy tömör, réz vagy alumínium. Hozzájutottam egy Bosch indego 800-hoz aminek a memóriájából töröltem a régi kertet és próbaként lefektettem 1,5-es sodrott réz vezetéket mivel azt találtam itthon hosszabbat. Megnyomtam a "Térfelv" gombot ,Kiírta hogy kertváltozás felismerve. A fűnyírógép újra indul, ne kapcsolja ki. Majd: Kérem várjon, a fűnyírógépe szinkronizál majd: betöltés majd: vár a határolóvezeték jelére majd: A vezeték lefektetési iránya hibás! Ellenőrizze a bázisállomás és a csatlakoztatott vezetékvégek helyzetét. Mi okozza ezt? A vezeték a leírás szerint van csatlakozva a pirosról indul balra a dokkoló alatt majd a feketére érkezik jobbról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged