- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mineral1
friss újonc
2 Ohm-ot mértem.
-
Mineral1
friss újonc
https://www.bosch-diy.com/binaries/content/assets/bosch-diy/multi-language/products/indego-robotic-lawnmowers/bolg_14_2595_gb_de_fr_indego_installation_guide_sw_a4_rz_low_k2.pdf
-
Mineral1
friss újonc
válasz
MaCS_70 #2301 üzenetére
A bekötés az előírás szerint történt . Az Indegó 800-nál a piros csatlakozóba kötött vég a dokkoló alatt balra távozik és jobbról érkezik a feketébe,amikor a nyírandó rész mögöttem van. A sokadik próbálkozás után én is megpróbáltam felcserélni a végeket akkor meg azt írta ki hogy az egyik vezetéket sem érzékeli.
-
Mineral1
friss újonc
Tiszteletem!
Milyen követelmény van a határolóvezetékkel kapcsolatban? Keresztmetszet, sodrott vagy tömör, réz vagy alumínium. Hozzájutottam egy Bosch indego 800-hoz aminek a memóriájából töröltem a régi kertet és próbaként lefektettem 1,5-es sodrott réz vezetéket mivel azt találtam itthon hosszabbat. Megnyomtam a "Térfelv" gombot ,Kiírta hogy kertváltozás felismerve. A fűnyírógép újra indul, ne kapcsolja ki. Majd: Kérem várjon, a fűnyírógépe szinkronizál majd: betöltés majd: vár a határolóvezeték jelére majd: A vezeték lefektetési iránya hibás! Ellenőrizze a bázisállomás és a csatlakoztatott vezetékvégek helyzetét. Mi okozza ezt? A vezeték a leírás szerint van csatlakozva a pirosról indul balra a dokkoló alatt majd a feketére érkezik jobbról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged