- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
-
pomk
őstag
Igen, fel kell venni.
#3007Alvin76
Nekem is van előkert. Az előkert és az RTK között van a házunk, a robot gond nélkül oda és vissza talál és elnavigál elől is. Szerintem nem lesz gond vele. Tedd oda, ahol a legkényelmesebb nektek. Bár a rajz alapján nem tudom milyen a kert, de nem lenne praktikusabb a tároló egyik vagy másik oldalára tenni a dokkolót? Úgy kevésbé lógna bele a középső nagy és egybefüggő területbe? Nem beszélve arról, hogy ha garázs nélkül használod akkor itt akár az időjárás / napsütés ellen is jobban védve lenne. -
Nem igazán hinném, hogy ez olyanoktól véd, akik Mammotion pdf-eket tanulmányoznak a lopás előtt
Ha lennének is ilyen tolvajok, eleve tudnák, hogy nincs sok értelme az egésznek (aktiválás, online követés, stb.. stb..). Akik ellen ez jó, azok nem fogják kiszedni, azt se tudják mi az, a robotot is csak azért vinnék el, mert szemre drágának tűnik.
-
WiZARD
addikt
Szerintem a probléma leginkább szabályozás/biztonság eredetű, biztos vagyok benne, hogy technológia oldalról megoldható lenne, legalábbis embert már tudtunk a holdra vinni, meg visszahozni...
Ez se véletlen van ennyire körbeépítve ráccsal - Husqvarna EdgeCut
Meg a Landroid is hasonló
-
Pont ezt akartam írni, csak aztán kitöröltem, mert nem akartam hosszú commentet
Szóval igen, a robotporszívóknál 1-2 éve elkezdődött az a trend, hogy a prémium modellek ki tudják oldalra tolni a mopot meg a kis 3-4 ágú forgó porlazító kefét. Valami ilyesmi lesz szerintem itt is a jövő, de úgy látszik ennél a gyártónál már a jelen, kár, hogy 3.5mFt
-
Norbi.79
friss újonc
Igen mágnes van a fedélben. Hétfőn intézem a szervízt. De addig még kiprobálom , hogy mitcsinál ha egy nagy mágnest a nyitás érzékelő fölé rakok. De mint mondtam hétfőn hívom a szervízt mert ha még a nagy mágnes beis válik akkor sem maradhat úgy de legalább tudom, hogy mi a tök van. Azért köszönöm. Arra esetleg van tipped, hogy miért felejti ell az idő és dátumon kívül az összes beállítást köztük a pin kódot is???
-
Norbi.79
friss újonc
Hát ezaz , hogy semmit hiba napló üres alkalmazásra sem jön semmilyen értesités pedig minden értesítés kivan pipálva. Mentem mögötte és figyeltem a kijelzőt hátha ir valamit akár csak egy pillanatra de semmi egyszercsak ki irja hogy pin megadás és meg áll. Olyan mintha menetközben kinyitnám a tetején a fedelet ami a kilelzőt meg a gombokat takarja. Arra is gondoltam hogy elmozdul menetközben de nem mozog kicsitse. A múlt héten vásároltam a Bauhausban nem tudom mikor gyártották. Ami a fura , hogy ha a határoló kábelen megy mert szegéjtnyír vagy csag visszaküldöm a töltőre akkor nem produkálja. Pl. Volt , hogy egymás után 4-5 ször leált egy egy méter után aztán meguntam visszaküldtem a dokkolóra ment kb. 5 métert a határolóig ott meg még 20 at a dokkoloig és hiba nélkül végigment és bedokkolt.
-
Az oda-vissza, egymást kioltó, láthatatlan vezetékszakasz két szálát szerintem érdemes egy tüske alatt vezetni. Már csak azért is, mert kevesebb munka, kevesebb tüske kell hozzá. Meg aztán miért is tartanánk távolságot, ha egyszer a minél kevesebb a jobb?
A képen látható megoldás nálam változatlanul nem működik, de szerintem ha el is tudna indulni vele a gép, előbb-utóbb statisztikai alapon betalálna a két vezeték közé, ami sanszos, hogy megbolondítaná. Mindegy, kipróbáltam, visszaalakítottam a nálam működő és egyébként praktikus, sarok előtti konfigurációba.
MaCS
-
Tele vagyok ilyenekkel, de nem szeretem. Inkább hagyományosan zsugorcsövezek, de ettől függetlenül teljesen jó ez a megoldás is.
A "váltós" alternatív útvonalas megoldást én is használom.
Az 50 cm a dokkoló mögött nálam viszont stabilan elég -- bár szerintem maga a leírás is csak egy métert követel meg, amihez érdekes módon nem találok rajzot a leírásban. A 2 méter szerintem a dokkoló előtt kell, hogy meglegyen, hogy a hazaérkezés stabil legyen.
Külön érdekesség a korlát. A leírás a jobb oldalra teszi, mégis, egy csomó gyári képen is a bal oldalon van. Mindkettőnek lehet értelme, nálam a bal oldalra szerelés megoldott egy problémát.
MaCS
-
Lehet. Szerintem viszont nagyon nagy baj lenne, ha a felülről érkező víz (pláne garázs által szelektáltan) ártana a gépnek, bázisnak.
A fésűt én is leszereltem, de a gond nálam érdekes módon nem az offroadpályával volt, hanem azzal, hogy egészen komolytalan fűcsomók is megfutamodásra tudták kényszeríteni. Szoknya nélkül viszont már sokkal bátrabb, mindenen átgázol és imádja a buckázást.
MaCS
-
Így van, nem nő akkorát, hogy minden nap kelljen mennie. Nagyon jó a szisztematikus nyírásban, hogy a ciklus alatt biztosan mindenhova eljut, annyira kell csak figyelni, hogy a nyírási+töltési idők kiadják, és ne mászkáljon éjszaka a nedves fűben, csak mert nem tudta befejezni időben a melót. A csíkok amiket rajzol a mozgása miatt meg csodálatosak, vezetékes random mozgású géppel ilyen sose volt, tök jó ülni a teraszon és csak nézni a csíkokat, de az is sokat hozzátesz, hogy egyenletes a magasság mindenhol
Komolyan, csak a gép miatt olyan a kert, mintha egy vagon pénzért felújítottam volna a gyepet, pedig valójában egy gazos valami, sok-sok apró buckával. Persze kézi géppel azért tudtam ilyet csinálni régebben is.
-
thamasz
senior tag
A valóságban (az én kertemben) meg 400m2 a rekord 11 óra alatt reggel 9 és este 8 között. Az átfedés miatt kb csak 10-12 cm nyír, kb középre veszi az előző sáv szélét, ezen még reszelhetnének. Sokat lassítanak a gyakori fordulók és a 3x szegély nyírás a végén. Így lesz az 1000m2- ből kevesebb mint a fele. Megpróbálok alakítani a zónáimon, hogy a napi 300m2 kb 6 órába beleférjen, és akkor 2 nap alatt végez a 600m2 területtel. Ha meg eső miatt napokig nem lehet nyírni, a nagy fűre marad a benzines.
-
thamasz
senior tag
Az eu oldalon a 2000-es és a 3000-es modellnek van ugyan menü pontja, de ha rámész, a részletek között már nem szerepelnek, nem rendelhetőek, így az adatlapjukat sem lehet megnézni. Csak az 1000-est, ami ugyan akkora aksival szerepel, mint a magyar oldalon a 2000-es.... A német fórumon olvastam, hogy a második aksival is használható seprő adapter nélkül is, és úgy duplázódik az üzemidő.
-
pomk
őstag
Meglepődnék, ha dobnának ki "lebutított" csomagot amely nem tartalmaz RTK-t és 4G modult.
Csak hogy ne kelljen másnak is keresni
, az iNavi az alábbi országokban érhető el jelenleg:
- Németország
- Franciaország
- Anglia (Észak Írország kivételével)
- Ausztria
- Hollandia
- Belgium
- Luxemburg
- Svájc -
mikrofon
veterán
A teszt reális. A gyakorlatban is így működik. A seprőfeltétes emelkedőn azzal lehet javítani kicsit ha visszavesszük a sebességet. Sokan próbálkoznak plusz súllyal de azzal az a baj, hogy egyenes terepen a súly az egy szem első kereket terheli így jobban benyomódik a fűbe és így kisebb egyenetlenségekben, nagyobb fűcsomóban könnyebben elakad.
-
-
mikrofon
veterán
Én ezt a márkát rendeltem a worx-omhoz évekig. Csak az amazon-ról mikor éppen kedvezményes volt a duplacsomag. Jól tette a dolgát. Nekem mindig akkor kellett cserélni mikor egy kint felejtett gallyra vagy egyéb tárgyra rá menet. Olyankor meg mindegy hogy ez vagy a gyári volt rajta, úgyis kicsorbult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest