Új hozzászólás Aktív témák
-
saginorbi
újonc
válasz
Yellow73_a #2500 üzenetére
Hát még nem mértem pontos méreteket, de kb. 800 m2 a terület amit nyírni szeretnék vele és van pár flikk-flakk benne.
Gondolom a vezeték ellenállása lehetne a probléma... De én sem vagyok nagy tudor a dologban. -
válasz
Yellow73_a #2474 üzenetére
Én is erről a két típusról tudtam, de akkor mi a 80-90 perces üzemidő?
A két típus között egyébként, összhangban az ellátandó területtel, kétszeres az akkukapacitás-szorzó is.
MaCS
-
válasz
Yellow73_a #2474 üzenetére
Igen, pontos a leírásod kettő különböző típus van, az akksi is különbözik.
-
válasz
Yellow73_a #2468 üzenetére
Milyen 1000 négyzetméteres Parkside-od van? Az enyém idei vétel, tehát gondolom, friss típus, és 3-4 órát legelészik egy töltésre. Kb. 500 négyzetméteren bóklászhat, heti háromszor engedem ki, és rendben tartja.
MaCS
-
válasz
Yellow73_a #2449 üzenetére
-
válasz
Yellow73_a #2447 üzenetére
Dettó!
Épp most öt perce nézegettem, hogy hogyan tudok szilárd futópályát szerkenteni a gépnek.
Aztán lassan el lehet küldeni téli álomra...
A pengéket honnan rendelted?
MaCS
-
válasz
Yellow73_a #2349 üzenetére
Csak megtréfált egy kicsit... Milyen kedves gesztus!
A lényeg az, hogy rendben van.
MaCS
-
válasz
Yellow73_a #2347 üzenetére
Nem csak túl meleg lett neki töltés közben?
MaCS
-
válasz
Yellow73_a #2328 üzenetére
Akkor valami még nagyon nem kerek a gép firmware-ében.
Nálam most a következő bizarr történet játszódott le:
A gép a nyírási idő első perceiben gondolt egyet és visszadöcögött a dokkolóra, majd ott resetelte magát. Tehát a nyelvválasztástól kérte a beállításokat.
Ezek után viszont a Tuya appban megjelentek az addigi munkaadatok és beállítások. Ez az állapot egészen pontosan egy nyírásig tartott. Most megint tök üres az összes mező.MaCS
-
wik_406
tag
válasz
Yellow73_a #2312 üzenetére
Na, ezzel en is igy jartam
Wik
-
válasz
Yellow73_a #2293 üzenetére
+1
Tényleg le a kalappal a Bosch ügyintézése előtt!MaCS
-
gorbep
senior tag
válasz
Yellow73_a #2221 üzenetére
Füreden már évek óta robotok nyírogatnak... Amit láttál az egy nagyon komoly 4 WD csuklós Husqarna.
-
válasz
A körtemplom körül is robot nyírogat.
MaCS
-
mikrofon
veterán
válasz
Szerintem kevés olyan országrész van, ahonnan egy héten belül nem tűnne el...
-
válasz
Yellow73_a #2119 üzenetére
Még próbálkozom!
Tényleg túl alacsonyan hordja az orrát.
A hazamenési mizériát nem értem. Mos éppen azt csinálja, hogy megindul a dokkoló felé, és előtte 4-5 méterrel minden látható ok nélkül csinál egy jobb kanyart, bevág a terület közepére, ott csinál két kört, majd a másodikat már a kábelnél fejezi be -- ott aztán elindul a kábelen visszafelé (!!!), majd gyorsan érzékeli a rossz irányt, úgyhogy gyorsan letér balra, átvág a területen, és nekivág a következő 150 méteres teljes körnek a kábel mentén.
MaCS
-
válasz
Yellow73_a #1992 üzenetére
Szerencsére nem egy vérre menő kérdés...
MaCS
-
válasz
Yellow73_a #1986 üzenetére
25 fok? Az baromi meredek, több mint 42%-os! Nem lehet, hogy 25%? Az is szép teljesítmény...
MaCS
-
koma106
senior tag
válasz
Yellow73_a #1986 üzenetére
Köszi. (Összeszedjük, de mindig maradhat 1-2 rejtett darab
)
Gyanítom a olcsóbb Lidl fűnyírót nem lehet majd telefonhoz csatlakoztatni, de jövő héten kiderül. Izgatottan várom a hétfőt. -
koma106
senior tag
válasz
Yellow73_a #1982 üzenetére
Sziasztok! Múltkor lemaradtam a Parkside fűnyíróról, sajnálom, hogy ez most egy butított verzió lesz (nem tudom majd HA alá betenni). 300m2-t kell majd ellátnia, amiben van egy kis emelkedő is (a képen jobb oldalt a térkőnél). Ezzel ugye meg tud majd birkózni? Sövénytől mekkora távolságra kell a vezetéket telepíteni? Illetve, ha véletlenül találkozik kutyakakával, akkor abba fennakad, vagy kikerüli?
-
válasz
Yellow73_a #1982 üzenetére
Köszi!
Akkor tehát a különböző vágásszélesség arra utal, hogy valamennyi hardveres különbségnek lennie kell.
MaCS
-
wik_406
tag
válasz
Yellow73_a #1938 üzenetére
A leirasaban benne van, hogy nagyjabol mekkora ido ajanlott az adott feluletre. Nalam kb 440m2 van, erre 7-8 ora kozotti ido van megadva. En h-sz-p napi 2x inditom, 3-3 orat egyelore, aztan meglassuk.
Az app nelkul is be tudsz allitani automatikus inditasi idoket, illetve a munkaidot is a kezelofeluleten.
Wik -
süti5
őstag
válasz
Yellow73_a #1936 üzenetére
Ezt majd meglátod, hiszen sok mindentől függ, terület nagysága, alakja, gondolom a terepviszonyok ilyesmi...
-
süti5
őstag
válasz
Yellow73_a #1934 üzenetére
Szerintem addig fog menni, míg kb. 25-30%-ra esik az akksija, akkor visszamegy töltőre.
Az appban ilyenkor azt írja, hogy charging to work, ez esetben folytatja, ha sima charging, akkor nem. Igazából soha nem néztem ez mitől függ, intézi és ez így jó -
Leon77
őstag
válasz
Yellow73_a #1932 üzenetére
A víz önmagában nem árt szvsz, viszont a nedves fű nagyon lerakódik az aljára.
-
Fisha
őstag
válasz
Yellow73_a #1902 üzenetére
Eddig is gyanús volt a dolog, de ma rábizonyítottam a Riwall-ra a fura működést. Elindítottam, mikor elmentem otthonról és mikor hazaértem több mint 7 órával később, még mindig ment. No nem 1 töltéssel, ilyenkor visszajár iszogatni. Mindezt 250 négyzetméterre állítva. Szerintem ez nem normális. Bármi tipp, hogy mi lehet a baj? Okozhat ilyet rosszul telepített kábelezés?
-
Fisha
őstag
válasz
Yellow73_a #1832 üzenetére
Igen, sajnos elég horror elhelyezni őket. A riwall is kérte az előtte 2 métert, mögötte 1 métert. És akkor azért ne legyen annyira szem előtt, meg valahogy áramot is bűvészkedjek oda. Ezek miatt is várom már nagyon a lidaros megoldásokat. Így most telibe csak a fűnyíró látszik a kapuból, ha valaki elmegy a ház előtt.
-
válasz
Yellow73_a #1831 üzenetére
Ha eléggé masszív és képes megállítani a robotot akkor igen, a robot megáll és keres más útvonalat.
-
wik_406
tag
válasz
Yellow73_a #1832 üzenetére
Igen, a leirasban kicsit maskeppen szerepelt. En ugy terveztem, hogy beparkoltatom a terasz alatti uregbe, amit most fatarolonak hasznalok. Igy vagy elore teszem, ahol latszik az utcarol, vagy a haz moge, de mindkethelyen ontozve is lesz minden ejjel. A garazst is megvettem hozza.
Majd hetvegen kiderul.
[link] Itt kitargyaljak a dolgot. Jot nem tesz neki, de a funek sem.Wik
-
válasz
Yellow73_a #1821 üzenetére
- Öntöző fejeket nem fogja kikerülni, nem Lidaros a rendszer mint a legtöbb robot porszívó.
- Öntözés után várnék legalább 2 órát mielőtt elinditanám.
- Határolót én semennyire sem ástam le, fű benőtte oszt jól van -
válasz
Yellow73_a #1824 üzenetére
Budapest, Huszti út: az imént még volt legalább öt robotfűnyíró és kb. tíz garázs.
A garázs 12e Ft-ért szerintem bevállalható, úgyhogy be is vállaltam.
Fény derült azonban a robotfűnyírójuk egy nem publikus tulajdonságára: esőt fakaszt...
MaCS
-
gorbep
senior tag
válasz
Yellow73_a #1821 üzenetére
Nem sok esélyed van... itt 7:00-kor már egyik Lidl-ben sem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest