Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
aktív tag
Összekuszálódni biztosan nem fog, hiszen feszesen helyezed el leszúrótüskékkel. Ha a kutya meg a gyerek nem kapirgálják, nem húzogatják, akkor nem lesz semmi baja. És tényleg pár hónapon belül eltűnik a fű között. Ősszel ugyan leástam a földbe 3-4 cm mélyen, de csak azért, hogy a gyepszellőztető ne akadjon bele, és úgy kellett keresni a vezetéket, mert annyira benőtte a fű.
-
Semin
őstag
Szerintem a robot mellé mindenképpen kell fűnyíró is. Tavasszal első nyírásnál kötelező, bár ez megoldható bérléssel is. A probléma akkor kezdődik amikor van egy ilyen “egy hétig esik” időjárás. Esőben robi nem tud nyírni a fű meg nő mintha muszály lenne
Ilyenkor is jól tud jönni a kézi. -
Elég LEHET a szegélynyíró, feltéve, hogy nem hagyod megnőni a füvet.
A talaj fülé telepített határoló kábel elég gyorsan eltűnik a nyesedék alatt, úgyhogy szerintem nem érdemes különösen kapargatni hozzá a földet. Egyébként szinte biztos, hogy nem egyből lesz jó a nyomvonal, ezt szépen ki kell tapasztalni.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenkor is jól tud jönni a kézi.