Hirdetés
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Sziasztok, egy OTP számláról kéne minél olcsóbban átrakni Gránit számlára 1,5-2M Ft-ot. Jól értem, hogy ez simán megoldható ingyen Revolutra töltéssel és onnan utalással a Gránit számlára? Még mindig megvan a pár napos utalási idő?
-
nagyúr
válasz pn4hvq #48489 üzenetére
Egyikünk fizetését konkrétan a Revoluton keresztül költjük el, tekintve, hogy a CIB-es számlához évek óta nincs betéti kártya, csak az internetes, azzal meg nem lehet boltban vásárolni. Jól néznék ki, ha minden vásárlás előtt 10ezrével tölteném fel...
Ha bárhonnan megszerezték a kártyaadatokat, ...
Jól néznék ki, ha a pénzügyi biztonságomat az határozná meg, hogy megszerzi-e vki a kártyaadatokat.
Erre van külön online kártya, havi limittel, és/vagy befagyasztva, vagy az egyszer használatos kártyák (rég használtam).
Egyszerre max annyit tudnak lenyúlni, amennyi az automatikus feltöltés, ez nálam 30e Ft. Ha például 40e-t vagy többet szeretne vki levenni, nem fog sikerülni, hiába ott az automatikus feltöltés.
A védelem másik része a CIB internetkártya és az ahhoz társított elkülönített számla, amire egyszerre kb. 3-4 feltöltésnyi összeget szoktam tenni, illetve ott a napi 150e limit, aminél többet ha megfeszül a tolvaj, akkor se tud levenni.
Ezeken kívül ott van még az érintéses fizetésre vonatkozó 150€ limit, az is előbb lép közbe, ha netán a fizikai kártyát lopták volna el, amit viszont sosem használok online fizetéshez.
Persze, 30-60e nem kevés pénz, de azért nem megyek tőle csődbe, és az első alkalom után átértékelem az automatikus feltöltésről alkotott véleményem...[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
De mi a ráció ebben az automatikus utántöltésben? Ad egy kis kényelmet, emellé hatalmas rizikót, hogy mindent visznek a számláról.
Én ha vásárolni szeretnék Revo kártyával mondjuk 9.500Ft értékben (a pénznem mindegy), akkor rátöltök 10.000Ft-ot (ha szükséges, átváltom). Ez kb. 5 másodperc. Aztán mehet a vásárlás. A Revo számlán marad 500Ft. Ha bárhonnan megszerezték a kártyaadatokat, akkor bukhatom ezt az 500Ft-ot. Ha másnap megint vásárolnék, akkor megint rászánom az előzetes feltöltésre az 5 másodpercet bárhol, bármikor.
Fapad megoldás, de "pénzbiztonság" szempontjából szerintem jól működik. -
vacs
veterán
"a cib-nél van elkülönített webkártyaszámla, arról töltöget amennyiben átvezetem a kérdéses összeget /kb 3kattintás"
A webszámládról addig tölt auto, amíg van rajta pénz.
Azzal a 3 kattintással akár Google Pay-el is fel lehet tölteni!
Eskü nem értem mitől jobb a te módszered!(^)(>.<)(^)
-
vilga
tag
-
nagyúr
Üdv! Egyszer csak azt vettem észre, hogy elfogyott a pénz a Revolut számlámról. Ebben önmagában semmi különös nem lenne de be volt állítva automatikus feltöltés a CIB-es számlámról. Na most ez az automatikus feltöltés egyszerűen eltűnt, megszűnt, mintha nem is lett volna. Más is járt már így?
-
kp78
addikt
-
chungee
addikt
Estét!
Mi a különbség a standard és az online között -
AsheN1
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam választ találni a kérdéseimre, de sajnos nem sikerült.
Szeretnék nyitni egy Revolut számlát, ahova bankkártyával töltenék fel forintot. A feltöltött forintot átváltanám euróra.
Az euró összeget pedig szeretném átutalni a Lightyear számlámra.
Az utolsó lépés lehetséges? Ha igen, milyen utalásnak számít és mekkora a %-os költsége ha Revoluton a díjmentes csomagot választom ki?
Előre is köszönöm.
-
retesz147
addikt
válasz Szibilla #48461 üzenetére
Köszi!
Ez még a regisztráció legeleje, ahol még semmilyen adatot nem adunk meg, csak a telefonszámot.
Ekkor ki kell választani, hogy milyen formában szeretnék az úgymond ellenőrző kódot kérni (sms, email, telefonhívás), amit majd be kell írni.
A 3 lehetőségből már mind próbáltuk legalább 5-5-5x, de egyikre se jött semmi és addig nem tudunk továbbmenni a regisztrációban.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
sarkanyolo2
őstag
Bocsi srácok, harmadik személy voltam a dologban, user error volt! Köszi a helpet!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Oliverda
félisten
válasz sarkanyolo2 #48463 üzenetére
Pontosan milyen címem vontak le díjat?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
sarkanyolo2
őstag
#48458blg #48460Addel #48462UberMutant
Egyszerű, hétköznapi, lakossági forint alapú Mastercard kártya. Millió alatti párszázezres összeg. Magam sem értem, megy is nemsokára a kérdés az OTP felé.
Köszi mindenkinek, akkor szerintetek sem kellene, hogy levonjon.
-
UberMutant
őstag
válasz sarkanyolo2 #48457 üzenetére
céges kártya volt , igaz?
-
TrollBalint
addikt
válasz HussarF #48455 üzenetére
Eur-sat már én is kerestem, de nem találtam sajna
Viszont a Ft-os az napi kamat jóváírású, és ugyanolyan gyors a ki- /beutalás, mint a zsebeknél. (Azt nem tudom tudom, hogy ehhez hozzáfér-e a Revolut, ha nem elég az egyenleg, mert ha nem, akkor a Fortintos zsebnek kb. semmi értelme)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
blg
senior tag
válasz sarkanyolo2 #48457 üzenetére
hétfőn töltöttem föl OTP debit bankkártyárólm és nem számolt fel költséget (eddig még soha)
hogy csináltad pontosan, és milyen kártyával, milyen számláról? -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
OTP bankkártyáról adtam hozzá pénzt a revolut számlámhoz és az OTP költséget számolt fel ezért. Más is járt már így? Gyakorlatilag ugye ez "kártyás vásárlás".
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Páromnak még nincs revo-ja, most akarunk regisztrálni, de nem sikerül.
Én revoból küldtem neki meghívót, amit megkap, linkre kattintva beírja telószámát, megkapja az sms-t hogy töltse le/nyissa meg Revo appot, majd itt újra beírja a telószámot, hogy egy 6 jegyű kóddal érvényesítse a regisztrációt.
Ezt a kódot semmilyen formában nem kapjuk meg, se sms, se e-mail, se telefonhívás.
Elmúlt 2 napban vagy 20x próbáltuk, de semmi.Van erre megoldás? Ismert hiba, vagy egyedi?
Iphone 14 és Yettel a páros.Köszi!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de nem sok infot találtam a topikban. A Revo-n hozzám is eljutott a megtakarítási számla. Parkoltatok rajta pár ezer eur-t, amit nem nagyon akarok lekötni. Tudom el kéne olvasnom alaposan a kapcsolódó doksikat, de azért gyorsan megkérdezem. Ez úgy működik, mint ha látra szóló lenne? Mint pl. a Wise-nál? írja, hogy bármikor feltörhetem, meg hozzáférhetek... Vagy akkor ugrik a kamat?
Szerk.:
Közben néztem, ez csak forint megtakaríási számla, igaz? Akkor kuka az egész...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bacusuz #48449 üzenetére
https://revb.hu/jelentosen-csokkentette-a-keszpenz-befizetesi-lehetoseget-a-revolut/
Valakinek van tapasztalata a Revolut utalással kapcsolatban így ünnepek után? tavaly volt ilyenkor egész komoly fennakadás. Idén minden simán megy?
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok, ezt a levelet kaptam:
"Szia!
Tájékoztatni szeretnénk arról, hogy új limitek vonatkoznak azokra a feltöltésekre, amelyeket a Paysafecash-en keresztül fizetsz be a Revolut‑számládra.Olvass tovább, hogy megtudd, mi változik!
Mik az új limitek?
A készpénzfeltöltési limitek változása a következőképpen alakul:
·alkalmanként maximum 290 000 HUF-ot tölthetsz a számládra;
· nem korlátozzuk a feltöltések számát;
· naptári hónaponként maximum 290 000 HUF-ot tölthetsz fel;
· egy naptári évben pedig maximum 1 900 000 HUF-ot.Mit kell tennem?
Semmit nem kell tenned. Ha nem értesz egyet ezekkel a változtatásokkal, lezárhatod a fiókodat azok hatálybalépése előtt, de sajnálnánk, ha így döntenél.
Ha nem hallunk felőled, feltételezzük, hogy elfogadod a módosításainkat.
Kérdésed van a változásokkal kapcsolatban? Küldj üzenetet bármikor az alkalmazáson belüli csevegésen keresztül!
— A Revolut csapata"A paysafecash végül is a kártyás feltöltés igaz, ha nem az akkor mi?
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
emcee825
csendes tag
válasz Laci.M #48432 üzenetére
T212 4,2% látra szólóan, napi kamatfizetéssel.
Lightyear-t már ajánlották előttem. Ott kisebb a kamat és havonta fizet kamatot.
Ezek költségmentesek, jövő évi adóbevallásban neked kell bevallani - nem nehéz, én ez alapján csináltam meg idén: https://prohardver.hu/tema/mibe_tegyem_a_megtakaritasaimat/hsz_114461-114461.htmlÁllampapír csak akkor jó, ha kitermeli az 1% visszaváltási költséget, amikor idő előtt eladod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Laci.M #48435 üzenetére
Még szerencse, hogy ingyenes a deviza számla 2025 nyárig. És akár 2 évig is ingyenes dómbornyomot a hozzátartozó bankkártya. Forint számla 1890 ft éves díjba kerül Sztár csomag, nincs feltétel. Ez csak a alap kártya díja. 9 -17 között munkanap van váltás, középárfolyamon. Adózással sincs gond mert bank intézi.
Nincs gond, azzal, hogy van MBHnál számla, a revolut is elfér mellette, még plussz 550 ezer keret /hó váltásra Gránitnál
Szerintem azért találták ki ezt így, hogy a kicsiket is bevonzzák Revolut helyett.
Aki újként nyit, az még nyitási és ajánlási kedvezményt is kaphat 50.000 ft értékben.#48441 Oliverda
Nem mindenkinek van könyvelőre szüksége. Nekik is van egy jó ajánlatod? Vagy csinálják maguk? Legtöbben lehet nem is vannak tisztában azzal, hogy adózni kéne utána, mert itthon sincs dolguk vele.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
8
senior tag
válasz bigdady #48436 üzenetére
3 hónap és megvan a zsé egy gömb fagyira a balcsin!
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok, van megoldás arra, hogy nyissak valahogy eurós megtakarítási számlát?
Ft-ost enged többet is, de nekem amikor néha jön be egy kis euro azt kéne valahol parkoltatni a következő eurós fizetésig (pl szállás, nyaralás). Csak jobb lenne ez a minimális kamat mint a semmi. Valamint meg akarom úszni az ide-oda konvergálást.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Szibilla
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de ha az online vásárlásokat kikapcsolom, akkor Apple Pay sem fog működni? Sajnos az appban nem látszik a szöveg vége, pont a lényeg maradt le.
Másik kérdés: nálatok is csak a főkártyánál lehet ezt állítani? -
zsola400
aktív tag
válasz Major Lion #48428 üzenetére
Egy virtuális kártyát egyszerűbb/gyorsabb lecserélni mint a fizikait, ha esetleg valami gond történik.
-
-
Noxy
veterán
válasz macilaci78 #48422 üzenetére
Sajnálom hogy baj érte, meg remélem nem komoly, de ez ingyenes, de erről saját magának kellet volna gondoskodni. A cégnek meg felhívni rá a figyelmét. Ne legyen soha baleset, de elég egy vakbél gyulladás is.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
macilaci78
nagyúr
Magyar cég alkalmazottja, aki külföldön volt fuvarban.
Aryes: van családja, akik igyekeznek segíteni. Szerencsére nincs ilyesmiben rutinjuk, így az ijedtség és a kérdések vannak túlsúlyban a válaszokkal, megoldással szemben.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
8
senior tag
válasz macilaci78 #48414 üzenetére
Ha alkalmazott és a munkáját végezte a balesetkor, akkor munkahelyi baleset
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Noxy
veterán
A Kártyát a kormányhivatal a megye egész területére kiterjedő illetékességgel állítja ki, és kiadása térítésmentes..
[link]
Azt hogy kamionsofőrként külföldön dolgozik, no comment.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
nagyúr
Az EU-s kártya csak arra szolgál, hogy tudja vele az EU-ban bizonyítani, hogy itthon van biztosítási jogviszonya. Szerintem is lehet utólag, illetve itthon lévő rokon nem tudja kiváltani neki és utána küldeni?
Jobbulást neki! -
Gabás
addikt
Ilyenkor valszeg utólag is lehet bizonyítani a TB-biztosítás meglétét
-
vacs
veterán
válasz Kukipapa_rr #48409 üzenetére
Android is több esimet tud tárolni és te választod ki, hogy melyik legyen aktív!
(^)(>.<)(^)
-
Noxy
veterán
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bigdady
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom kamionsofőrként szenvedett balesetet Lengyelországban. EU-s tb-kártyája nincs, de magyar van.
A Revolut biztosítása mire jó, hogyan lehet igénybe venni?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bigdady
nagyúr
válasz Major Lion #48404 üzenetére
Használd a virtuális kártyát ott nincs ilyen
-
Friczy
senior tag
válasz Kukipapa_rr #48409 üzenetére
Telefonfüggő. Az iPhone-ra azt írja a FAQ, hogy nyolc esim lehet, abból kettőt használhatsz (nyilván ez utóbbi akkor igaz, ha nincs fizikai SIM).
-
8
senior tag
válasz Major Lion #48408 üzenetére
Nekem eddig 0 helyen volt vele problémám.
mert sosem volt bekapcsolva52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Noxy
veterán
válasz Major Lion #48408 üzenetére
Csak úgy kérdezem, semmi közöm hozá, de miért jobb a fizikai b. kártyát berakni az AP-ba, a virtuális helyett?
-
8
senior tag
kapcsold ki a geolokációt, általában csak a gond van vele
-
Noxy
veterán
A telefon pozícióját nem tudja meghatározni, mert lehet hogy ki van kapcsolva a Revolut app-nak a helymeghatározás.
[link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Major Lion
senior tag
Mig masoknal nem mukodnek gombok es emiatt letudjak nyulni a penzuket, velem masodjara fordult elo hogy nem tudtam fizetni Appley Pay moge rakott kartyaval mert a geolokacios ellenorzes nem engedte. Ki kellett kapcsolni. Ilyenkor mi lehet a gond? A terminal poziciojat nem tudja meghatarozni??
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Megbízható annyira a Revolut, hogy több millió forintot tartsak rajta megtakarításként a megtakarítás számlán? Olvastam olyat, hogy random zárolják a számlákat. Esetleg bankfuccs esetén itt is kárpótol az állam?
Ha sok pénzt akarok visszautalni egy rendes számlára, az mennyire költséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest