Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem írtad hogyan töltöd a revolutot!
Ha apple Pay vagy Google Pay, akkor nincs semmi dolgod.
(ez esetben az Apple Pay vagy Google Pay - en belül kell frissíteni a kártyát) -
-
válasz
RootOfOrigin
üzenetére
Tudom, ez neked nem segítség, de én két napja mutattam be az új személyimet, elsőre sikerült!
-
Sziasztok.
Ha minden hónapban a saját Revolut fiókomból utalok a feleségem CIB számlájára, az aszf szerint szabályos?
(5 évig minden hónapban így lenne)
Feltöltöm minden hónapban az egyenlegem (ha kevesebb van rajta) és pár nap múlva tovább utalom, de ha ajánlott akkor pár hétig tudom pihentetni is. -
Úgy tűnik mégsem ment át neked?
Én pontosan tudom, hogy nem közvetlenül az Apple volna le a pénzt, de mint írtam minden cikk címében ez olvasható, magában a cikkben jobb esetben már le van írva mi történt!
De átlag Pistát ez pont nem érdekli, tőle az Apple volta le jogtalanul a pénzt!
És az Apple részéről semmilyen hivatalos közlemény nincs, ez megint elég ciki.Friczy tökéletesen leírta
-
válasz
pictigjis
üzenetére
Végre valaki szóvá tette.
Én már le sem mertem írni, hogy megkérdeztem pár ismerősöm, hogy ki hogyan és milyen bankkártyát használ.
Hárman mondták, hogy a párjuk kártyájával töltik a Revolutot, illetve hogy a virtuális kártya hozzá van adva a párjuk telefonjához is, valakinek saját magyar kártyája sincs, párja kártyájával fizet, az asszony meg telefonnal fizet (így spórolnak az éves kártya díjon).Ollie, értem én hogy ez szabálytalan, de a valóság kicsit más.
-
Ha még itt vagy és olvasod, akkor mondd meg neki, hogy a fizikai kártyát NE adja meg sehol, semmilyen weboldalon, de én még Google Pay-be se tettem bele!
Helyette hozzon létre az appban virtuális kártyát (akár többet is) és ezeket használja netes oldalakon!
Én Google Pay-el is virtuális kártyát használok!
Ha így tett volna, akkor most nem kéne új fizikai kártyát kérnie. -
NFC képes K&H ATM-nél szerettem volna pénz felvenni telefonnal érintve (virtuális kártya + GPay), de nem engedte, Sikertelen tranzakciót ír a Revo app (a K&H kártyámmal sikeresen vettem le pénzt).
A Revo fizikai kártyával tudtam pénzt levenni.
Néztem a Virtuális kártya beállításait, de sokkal kevesebb opció van, mint a fizikainál.
Jól gondolom, hogy kp-t, csak a fizikai kártyával tudok felvenni? -
válasz
freelancer68
üzenetére
Revolut mai nap nekem is 412 Ft-ért váltotta az Eurot.
-
Ollie moderátorunk annyira szabály követő, hogy még soha nem adta oda a saját bank/hitel kártyáját a párjának?
-
Revolut eldobhatóval nem is fog menni, de virtuális vagy fizikai kártyával simán mennie kéne! Milyen hibát ír ki az RTL+?
Nem lehet, hogy Revolut-on belül van valami limit/korlátozás beállítva?
Nekem mindenhol revolut virtuális kártya van megadva és hibátlan: összes magyar webshop, Spotify, Netflix, Disney stbszerk:
most olvasom az rtl+ aszf 13.5 pontja:
"Az előfizetési díj megfizetése kizárólag a Honlapon keresztül, magyar kibocsátású bankkártyával történhet (Visa, Mastercard). Banki átutalás, készpénzes fizetés, vagy egyéb fizetési mód nem lehetséges. Felhívjuk figyelmedet, hogy az egyszer használatos virtuális kártyákkal történő fizetést a rendszer visszautasíthatja biztonsági okokból (gyanús tranzakcióként kezelheti azokat)." -
Olvastam ma az árfolyam+-os dolgot.
Nekem is van otp számlám (is), be is van kapcsolva az árfolyam+.
Ha Revolutot feltöltéskor (nem utalás) Euro-ra állítom forint helyett, akkor árfolyam+-os árfolyamon tölti fel a pénz a Revora (tehát az otp váltja árfolyam+ díjazás szerint)?
Vagy félre értettem valamit? -
Tegnap fizettem Szlovéniában és 403 Ft-ért váltotta az Eurót!

Sajnos a K&H-nál nincs középárfolyamos váltás! -
Egy remek példa az ügyfélszolgálat felesleges leterhelésére a Volte és VoWifi funkciók bekapcsolása:
Telekomnál elég egy díjmentes sms-t küldeni, míg a Vodafone-nál csak és kizárólag személyesen vagy telefonon lehet bekapcsoltatni! -
válasz
Viiktor1989
üzenetére
A részleteknél van egy tranzakció azonosító szám, ezt hasonlítsd össze az utalási azonosítóval és tudni fogod, hogy melyikhez tartozik!

-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nekem is K&H minimum plusz csomagom van, kedvedért most töltöttem fel pénzt, de semmilyen plusz költség nem volt!
Te nem utaltál véletlenül? -
391 Ft-ért váltotta nekem az Eurót az OTP (kártyás fizetéssel) július 26-án, bekapcsolt Árfolyam+ - al!
Sokkal jobb mint a Revolut... -
válasz
CsabaSteel
üzenetére
NE utalj, mert annak nagyon magas költsége lesz, hiszen nemzetközi utalásnak számít!
Ahogy már írták, a főképernyőn a + gombal töltsd fel, ez ingyenes és biztonságos, vagy add hozzá a kártyád Apple Pay / Google Pay-hez és így töltsd fel! -
"Mutass bármi olyan helyet, ahol bankközi deviza közepen tudsz váltani."
OTP árfolyam+
Gránit-nál is van
K&H-nál is van már középárfolyamos váltási lehetőség.
Ez most tesztelem, tegnap fizettem 94 Eurot Szlovéniában, ez is középárfolyamon vált, hátránya, hogy 30 napon belül írják jóvá a váltási különbözetet! -
válasz
nfsu17
üzenetére
Én pénteken vásároltam euróban külföldi Lidl/Hofer üzletben , forintszámláról váltott:
€28.3 = 11004.3 Huf, ez 393-as árfolyam
€34.1 = 13271.8 Huf, ez 390-es árfolyam
Kb negyed óra volt a két vásárlás között.
Még bőven a havi 350K-s limiten belül vagyok.
Sokallom, normális ez így? -
válasz
nincsnév007
üzenetére
és még továbbra sem írtad milyen telefonod van.
Androidon elvileg 10x tudsz offline, net nélkül fizetni. -
"a cib-nél van elkülönített webkártyaszámla, arról töltöget amennyiben átvezetem a kérdéses összeget /kb 3kattintás"
A webszámládról addig tölt auto, amíg van rajta pénz.
Azzal a 3 kattintással akár Google Pay-el is fel lehet tölteni!
Eskü nem értem mitől jobb a te módszered! -
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Android is több esimet tud tárolni és te választod ki, hogy melyik legyen aktív!
-
válasz
tyielow
üzenetére
Minden nap többször fizetek telefonnal Google Pay-be tett revolut kártyával így:
előre feloldom újlenyomattal a telefont, ezután érintem, csippan és kész!
Leírnád, hogy nálad milyen 3 mozdulat kell, tényleg érdekel?!Boond:
A google pay/wallett az android rendszer része!
Hozzá adod a revolut vagy k&h kártyádat és kész.
(nálam 3 kártya van hozzáadva és tudok váltani, hogy épp melyikkel akarok fizetni)
Maga a Revolut app nem képes nfc fizetésre.
Fizetéskor előre feloldom újlenyomattal a telefont, ezután érintem, csippan a google pay/wallett és kész, ki van fizetve! -
-
válasz
Neleta
üzenetére
Először írtad, hogy kártyáról kártyára akarsz utalni, ami egy nem létező dolog!
Majd később írod, hogy a Revo számlán van már a dollár, szóval kevered a dolgokat!
Elb*sztad azzal, hogy ki lett centizve a dolog, ahogy írod is.
99 %, hogy meg fogja kapni a $10-t, de ez több nap lesz, rosszabb esetben egy hét is akár!
Nem tudni mióta van Revo számlád, mennyire aktívan használod, van-e már rendes history-d!
Szerintem, ha most tutira akarsz menni akkor kp és majd legközelebb időben gondolkodsz... -
válasz
TrollBalint
üzenetére
A bankoknak (Revolutnak is) van egy "white list", ezen a megbízható partnerek vannak.
Esetedben azért nem kellett megerősítés, mert a Steamet megbízhatónak ítélik! -
Az automatikus feltöltés szerintem rossz ötlet, mert ha megszerzik a Revolut fiókod, akkor lopják az összes magyar banknál lévő pénzed is!
Volt erről szó itt korábban!Retesz147: tedd be a kártyád Apple Pay vagy Google Pay-be és nem fog többet se kártya számot se cvc kódot kérni!
-
Helló, tudom, hogy csak saját számláról ajánlott feltölteni!
De, ha a google Pay-ben benne van feleségem és anyukám kártyája is és ha a revo egyenleget Gpay-el töltöm fel, akkor azt látja a Revo, hogy nem a saját kártyámról ment a pénz, vagy ez egy működő kiskapu? -
válasz
Czimby
üzenetére
A vásárlás időpontjában a kártyához tartozó folyószámlán az eladási árfolyamán lesz befoglalva az összeg. Majd mikor az eladó lekéri a pénzt (pár nap múlva), az akkor érvényes deviza eladási árfolyamon ( szla vezető bankod ) lesz terhelve a számlád.
Tehát megéri a revolutot használni, de csak 7köznap ( 7végén van felár, előre kell hétköznap váltani). -
Helló.
Aliexpress-en a revo kártyámmal fizetek.
Ha a feleségem is az én revo kártyámmal fizetne az Ő Aliexpress fiókjában abból lehet probléma? -
Helló.
A Revolut <18 kártyát hozzá lehet adni Google Pay-hez?
Itt a fórumban másik topikban írták ketten, hogy nem lehet, illetve a revinfo.hu szerint sem.
Viszont a Revolut <18 általános szerződési feltételei között azt írják, hogy hozzá lehet adni Google Pay-hez (2 + 6-os pontban írják).
Aki ténylegesen használja az megírná? -
Helló.
Google Pay-el akartam pénz tölteni a számlámra, látom a tranzakciót a Revo appban, de azt írja függőben és az egyenlegem nem is változott!
A banki appban is nézem, ott nem látszik semmilyen tranzakció, zároltban sem és a pénz se lett kevesebb.
A limitek jók, korábban már többször töltöttem fel baj nélkül.
Ötlet? -
Akkor minden oké, én voltam a tök, köszi.
-
-
Sziasztok.
Rendszeresen vásároluni Szlovéniában, Lidl, Aldi, helyi boltok stb, mindig euróban vonta le a Revolut a pénzt!
Viszont legutóbb a Tedi-ben forintot vett le euró helyett!
26 euró volt a számlámon (előre váltva már korábban), de 28 eurót kellett fizetnem!
Miért forintot vett le euró helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest