Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ddsteel
aktív tag
válasz
zerodot #46898 üzenetére
Egyáltalán nem keverem, csak ami nem ingyenes, az számomra nincs (úgy értve, hogy nem veszek fel 2%-ért pénzt, ha az itthoni bankomnál is jobb feltételekkel lehet). Persze, hogy várható volt, írtam is, hogy a napi 370E ingyenes limit az irreális, végülis úgy értettem, hogy lehetne ennyi a napi helyett a havi limit (és igen, akkor úgy értettem, hogy az ingyenesség tekintetében).
-
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #46897 üzenetére
Kevered a napi/havi max. limitet és az ingyenes limitet. A max. limitjeid nem fognak változni, csak az ingyenes limit lesz lecsökkentve (ill. bevezetve, mert eddig ugye nem volt ilyen). Ami azt illeti, eléggé várható volt már ennek a bevezetése, az ATM műveletek drágák és a Curve próbálja megfogni a pénzt...
-
ddsteel
aktív tag
válasz
norrberth #46894 üzenetére
Tudom, már 5 napja veszegetek fel napi 300 ezret. Nov 14-ig, ami megy, az megy. Kell most némi kp és bespájzolok. Azt nem értem, mi a jó égért kell 2 véglet között csapongani. A NAPI 370E túl magas limit volt (nagy ritkán jól jött, de nyilvánvaló, hogy ez túl bőkezű volt, főleg, ha a többieket nézzük), a havi EUR200 meg nevetségesen alacsony. Az is elég lett volna, ha az eddigi napi limitet beállítják havira. Miért kell ennyire végletesnek lenniük?
-
adika4444
addikt
válasz
ddsteel #46890 üzenetére
Én az előző és a mostani kártyám közelébe nem vittem POS terminálnak, automatának. Az iPhone-nal full kényelmes és kizárt, hogy elnyelje. Arra kell figyelni, hogy ha félbehagynám az automatán a tranzakciót, akkor szabályosan szakítsam meg. A kártya nélkül van, aki elfelejtkezik erről
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom megnézni mennyi valutát válthatok még ebben a hónapban az alap csomaggal. Még mindig 1000£-ba van meghatározva a limit?
-
ddsteel
aktív tag
válasz
4Grider #46887 üzenetére
Simán. Én pl itt a sarki OTP automatánál néha a telefonom, néha a gombokért vett MiBand 6-os NFC-s karperecem odaérintésével veszek fel kp-t a Curve kártyáról (tehát nem is OTP-s saját kártyával). Mitöbb, én már nem is veszek fel olyan automatánál pénzt, ahol be kell dugni a kártyát. Így kizárom annak a kockázatát, hogy a kártyám az ATM belében végezze.
-
-
válasz
4Grider #46887 üzenetére
Azoknál az ATM-ek ahol lehet érintéssel is pénzt felvenni ott az óra is megy. Leginkább a nagy zöldnél láttam ilyet. Egyszer a kórházban kellett kp-val fizetnem, de nem volt nálam az ATM meg tudta az érintéses “fizetést” így revre dobtam pénzt és Applepay-el intéztem.
-
törölt tag
Hidegen hagy, hogy telefonnal, órával, beléd épített chippel, retináddal fizetsz, esetleg ujjlenyomattal, nem tud érdekelni
geryboro, plussznak nincs sok értelme, prémium alá nem mennék.
akkor a pénzéhez se fog soha hozzá férni, mert nem is segít ebben! Ajánlott "BANK" ??? NEM!!! /régen az volt!/
Supportnak írtál? (van email is) Miért nem írjátok fel a jelszót? -
törölt tag
válasz
kw3v865 #46868 üzenetére
Ezen aggódjanak az angolok, ahol nincs biztosítva. Mert még nem Bank, ott.
"Az igaz, de bedigitalizálni azt se tudja. "
Nem értem ezt a digizés mániát, én jól el vagyok nélküle, pedig nfc képes a telefon.
Nem látom biztonságosabbnak sem, legalábbis sok ilyen eset volt. (ok értem, hogy a felhasználó is lehet hülye, de valószínűleg nem csak ez történt, legalább néhány esetben. És pont elég ha van hiba a rendszerben.Máris jobban jársz nélküle. -
válasz
MaxxDamage #46881 üzenetére
Csoda történt, másodszorra elfogadták...el sem hiszem!
Végre tudtam jelszót változtatni és fel is írtam biztos helyre! -
-
sambenez
addikt
válasz
MaxxDamage #46879 üzenetére
Miért? Szerinted az a normális, hogy valaki törli a reget, majd újra regel meghívóval éss felveszi a pénzt?
Az összes magyar ebből élne.Ha be tudsz lépni ujjlenyomattal akkor jelszót is tudsz változtatni.Megnéztem nem tudsz mert kell a jelenlegi. Beszéltél élő supporttal a problémádról? -
-
zsola400
aktív tag
válasz
MaxxDamage #46877 üzenetére
Ha törlöd a fiókodat (az végleges) nem tudsz majd újra regelni mert megjegyzi az adataidat.
-
Sziasztok,
Régóta használom a Revolutot.
Ujjlenyomatos bejelentkezést használok, másik (új) telefonnal nem tudok bejelentkezni, mert fogalmam sincs mi a jelszó....végig próbáltam mindent és mailes meg sms jelszó emlékeztető is végig lett jatszva, szelfi készítés, igazolvány scan, stb... Revolut részéről semmi reakció tőlük!/több mint 1 hónap telt el!/
Ilyenkor mit lehet tenni!?
Ma még a régi telón be tudok lépni, azon gondolkoztam hogy törlöm a fiókot és majd nyitók újat, a cash meg ami rajta van gyors levásárolom neten....jobbat nem tudok. Revolut úgy néz ki nagy rabló, mert ha valaki nem tud belépni, akkor a pénzéhez se fog soha hozzá férni, mert nem is segít ebben! Ajánlott "BANK" ??? NEM!!! /régen az volt!/Ennyit a sok évi pozitív tagságról....
Ha beregelek majd újra meghívóval, akkor én is kapok casht érte vagy csak a meghívó? -
-
emcee825
csendes tag
válasz
INGJOKE #46853 üzenetére
Mivel a Revolut keres a pénzváltáson, ezért nem fogja maga alatt vágni a fát. Ellenben a vele való nyerészkedést tiltja, de ez inkább arra értendő, hogy ha rendszeresen veszel és eladsz, főleg akár napon belül. Azt nem fogja hagyni. De pl váltasz pénteken, majd a maradékot vissza hétfőn és látszik, hogy közben költve is volt, akkor nem lesz gond.
-
törölt tag
Átalakult a zsebek és széf funkció (összeolvadt)
-
kw3v865
senior tag
válasz
kis.zsolt #46864 üzenetére
Az indexes cikket nagyrészt ez alapján a Financial Times cikk alapján írták, ami hitelesség tekintetében nem egy kategória az Indexszel: https://www.ft.com/content/6d2eef34-d414-49c7-8557-c43a3d9ab803
Szerintem nem kell emiatt izgulni, nem szabad sok pénzt tárolni rajta, és akkor nincs nagy kockázat. -
zsamiatt
őstag
válasz
Donki Hóte #46862 üzenetére
Gaz.. Nem veletlenul van rola szo, hogy sok penzt nem szabad tartani rajta.
@kis.zsolt: te megnezted, tenyleg elerheto a beszamoloja, es valotlansagot allit a cikk?
-
válasz
TrollBalint #46854 üzenetére
Igazából nagyrésze biztos elmegy. Ingyenes csomagban vagyok és most minden 0-án van a váltás és a kp felvét is. Egy roborock s8 tuti lesz belőle az meg 175 k környéke.
Köszi a segítséget. -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Donki Hóte #46862 üzenetére
Ráadásul a méltán megbízható Zindexről... jajj.
Nos, nem zörög a haraszt, de minden évben olvashatóak hasonló rémhírterjesztések a Revoluttal kapcsolatban. Szálka a szemükben, hogy nem hódoltak be a rezsimnek. -
kircsi28
aktív tag
Gondolom most utólag már nem lehet módosítani, kártya is postázás alatt stb. de valóban jó lehet.
Lehet törlöm és újra csinálom, de akkor max. 2 év ugye, mert eléri a "virtuális" 18-at
Ha megérkezik a kártya, gondolom azzal menni fog az érintéses fizetés, ugye ott nincs ilyen korlátozás? -
Még mindig nem adott 2022-re éves jelentést a Revolut.
Kell emiatt aggódni, vagy ez csak a hagyományos bankok zavarkeltése a Revolut ellen?
-
Ra3
őstag
Sziasztok, tavaly BF-kor metal-ra váltottam évi 22ezer forintért, most azt írja a "csomag kezelése" menüpontban hogy "22000ft egy évre, következő 2023 nov. 25".
Ezek szerint marad a csomagdíj a kedvezményes? Valakinek van erről a múltból tapasztalata? -
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Gyereknek csináltam számlát és igényeltem kártyát, és gondoltam amíg a fizikai kártya megérkezik beállítjuk neki az NFC-t, érintéssel tudjon a telefonjával fizetni az iskolai büfében stb. de nem lehet bekapcsolni az érintéses fizetést a kártyabeállításoknál, el van halványulva, inaktív a funkció.
Nem találok leírást, hogy ez alapból tiltott lenne a 18év alattiaknak.
Tudna valaki segíteni ez miért nem működik?Köszönöm
-
TrollBalint
addikt
válasz
INGJOKE #46853 üzenetére
Ha ingyenes csomagban vagy, akkor a visszaváltáskor túl fogod lépni a 350.000-es keretet, tehát biztos számol rá díjat. Ott én tuti megvárnám a havi fordulót, vagy részletekben váltanám vissza.
Ha rendszeresen így váltogatnál, akkor szólna biztos a Revolut előbb-utóbb, de egy alkalomért kétlem. Elvégre az is lehet, hogy mellényúltál -
Sziasztok!
11.11-re készülök több dolog vásárlásával. Mivel 11.-e szombatra esik feláras lesz a váltás ezért a mai nap folyamán átváltanék 250.000 ft-ot dollárra. Kérdésem az lenne, ha mégsem találok ennyiért olyan cuccokat amik kellenek nekem, van valami költsége a visszaváltásnak, vagy büntetnek érte, hogy nyerészkedek?
1% a hétvégi felár ezt szeretném megspórolni. Mit javasoltok? Segítséget előre is köszönöm. -
Poultier
tag
Sziasztok!
USA-ba hogy kell utalni Revolutról? Van egy Swift kód, egy routing és account number.
Jól gondolom, hogy a routing number + account number lesz maga a bankszámlaszám? -
zerodot
aktív tag
válasz
zsamiatt #46849 üzenetére
Mármint a Bill Pocket?
Erről én se tudok többet, mint amit már előttem leírtak. Hivatalosan előfizetésekre való, viszont tetszőleges tranzakciót megjelölhetsz, mint előfizetés/ismétlődő fizetés. De nem tudom a gyakorlatban hogy fog viselkedni, ha pl. egy Lidl-s tranzakciót jelölsz be... Próbáld ki. -
zerodot
aktív tag
válasz
Major Lion #46847 üzenetére
Bill Pocket-be nem lehet, de én a sima Pocketrõl beszéltem, abba lehet. [link]
Savingset még nem nézegettem, ezek szerint akkor oda is beállítható.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Major Lion #46844 üzenetére
A Savings a kamatozó számla. Visszajárót a Pocket-be rakja.
-
zerodot
aktív tag
Arra jók, hogy a zsebben lévő pénzhez nem fér hozzá a kártya, így azt nem tudják lenyúlni egy esetleges kártyaadat lopás esetén.
Amúgy meg alapvetően gyűjtögetésre lenne, pl. nyitsz egy nyaralás zsebet, beállítod h pl. havonta rakjon oda félre x összeget, vagy minden vásárlásnál a "visszajárót" tegye oda, aztán ami összegyűlt azt jövő nyáron elköltöd a tengerparton.
-
Addel
senior tag
A zsebek amúgy mire jók ? Be tudok tenni, ki tudok venni, azt ennyi ?
Ez nekem úgy lenne hasznos, ha pl. félreteszek x összeget "kaja" zsebbe, és meg lehetne mondani, hogy az élelmiszer boltos, meg interfoodos kártyás fizetések automatikusan innen menjenek, de másra nem tudom elkölteni véletlen, mert külön zsebben van az erre szánt pénz, nem a fő számlán.Vagy flreteszek spotify előfizetésre, és azt minden hónapban a "spotify zsebből" vonná.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TrollBalint #46824 üzenetére
Free-n is leht több párhuzamosan? Mennyi a max így? Mert lehet, hogy benéztem eddig...
-
Noxy
veterán
-1 Mindig annyit töltök rá, amit éppen fizetni kell.
-2 A számlán heverő +pénzt át lehet rakni a széfbe, így számla csak minimális, vagy 0 Ft összeget mutat. A 0-ból meg nem lehet semmit terhelni.
A virt..b..kártyát gyanú vagy kísérlet esetén egyszerűen le lehet cserélni. A fizikait sehol nem adom meg, pont a csere miatt. -
Sátán44
addikt
válasz
FireFox1996 #46825 üzenetére
Első pótláskor nem kell megint fizetni.
-
FireFox1996
őstag
Rendeltem bankkártyát, már rég kellett volna érkeznie, de még nem. He lejelentem, újat/másikat kérek, akkor ezért is kell fizetni pluszban kb. 4e ft-ot?
-
66zio
aktív tag
Van újabb kriptó tanfolyam 90ft-ot ad!
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #46794 üzenetére
Amiért még más sok fintech cég. Könnyebb megszerezni az engedélyt, kevesebb tőke kell hozzá, olyan a jogi környezet, hogy kedvezőbb legyen. Magyarországon legalább a duplája, leánybank alapításhoz. És a helyi jogszabályok vonatkoznak rá. Előbb utóbb elindul ez a folyamat is, de még nem itt tart a Revo, hanem a terjeszkedésben.
-
ledgeri
nagyúr
Kétféle virtuális van, az egyszerhasználatos, meg az "állandó" amit viszont ugyanúgy bármikor törölhetsz. Egyenlegfelötés vagy valami, el kéne fogadja legalább az utóbbit.
Ha a kártyák listájában 2 kártya van, akkor nagy eséllyel kérned kell a harmadikat. Ha három akkor az egyik már az állandó virtuális! -
válasz
zoo8800 #46798 üzenetére
Nem akarlak lelombozni, de ezzel max a következő frissítésig fogod tudni elodázni az új felületet. Nekem is ott volt a kapcsoló, hogy "új felület előnézete", visszakapcsoltam a régire, de ez tuti nem marad így.
Nem szeretem a változást. A telefonomon 10 éve ugyanaz a téma van.
-
Major Lion
senior tag
válasz
ArthurShelby #46794 üzenetére
Akkor a te moralis iranytud: az en tettem itt mar nem oszt nem szoroz, szoval miert ne csinaljam
-
sambenez
addikt
Van a gyereknek egy junior kártyája, a revolut app szerint aktiválni kellene, ami ugye chip&pin vásárlással megoldható.
De amikor így akarja használni, elutasítja a terminál a kártyát, "056 tiltott tranzakció" kóddal.
Ha ez számít a Tesco-ban akarta használni.
Van valakinek ötlete mivel kellene próbálkozni?
Utoljára 1 éve használta, online vásárolt vele, ha ez esetleg számít. -
Atke
senior tag
Sziasztok!
Regisztráltam, és megrendeltem a kártyát is. Ahhoz hogy megkapja ismerősöm a bónuszt (15000) vásárolnom kéne, de nem tudok sehogy, mert az Online tranzakciók inaktív és nem tudom aktiválni, egyszer használatossal meg nem tudok aliexpresszen fizetni. Mit tudok ilyenkor tenni? Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest