Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
Nagyon baba, VISA van belőle, akkor a házinak mondható OTP-nél free.Köszi srácok!
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
[ Kártyás készpénzfelvétel plusz költségek ]
Visszaolvasva a fórumban láttam, hogy az Erste fixen plusz költséget ró fel a Revolutos kártyával való készpénzfelvételnél, hiába a 75000 forintos ingyenes KP felvét.
Tudtok esetleg olyan bankot, aki nem számít fel egyéb költséget ezen összegig? -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
OTP kártyáról egyenleg feltöltés infó. Nekünk is ugyanúgy 100k alatt enged, de azt többször. Pár hónapja ugyanez CIB-nél, de ott annyi extra, hogy napi 100k a limit. Nem jártam jobban utána.
-
sarkanyolo2
őstag
Bocsi srácok, harmadik személy voltam a dologban, user error volt!
Köszi a helpet!
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
OTP bankkártyáról adtam hozzá pénzt a revolut számlámhoz és az OTP költséget számolt fel ezért. Más is járt már így? Gyakorlatilag ugye ez "kártyás vásárlás".
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
UberMutant #29575 üzenetére
Nagyon köszi!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
UberMutant #29567 üzenetére
Szóval akár vissza is utalhatnád a bankszámládra?
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Eddig többször töltöttem fel bankkártyás feltöltésként 300k körüli összegeket. 1,5 milliót utalnék most a számlára, majd befizetnék vele devizában máshova. Mit gondoltok, megfogja a Revolut, zárolnak? (Nem fekete összeg, de ugye sose tudni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest