Hirdetés
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm, sajnos számomra ebből nem derült ki, mondjuk úgy a jelek szerint "magas nekem".
Az megvan, hogy a revolutban látom az árfolyamot, csak ugye a K&H-nál már pl jártam ugy, hogy fizettem X összeget, de a h végi elszámoláson már több volt kjópár ezer forinttal. Igaz ekkor csak sima bankkártám volt, már van hitelkártya is, ha jól tudom az szinte azonnal könyveklődik
-
-
Czimby
addikt
Azt hol tudom legegyszerűbben megnézni, hogy mivel éri meg fizetnem az adott külföldi vásárlást(Euróban). Revolut vagy a bankom.
K&H-s vagyok egyébként. -
spider23
senior tag
K&H ról sem én sem az asszony nem tudunk feltölteni. Bank írja hogy rendben, revo azt írja hogy a bank elutasította. Többször próbáltuk. Elvileg zöld minden.

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
KIA Ceed
üzenetére
A számlanyitás része a szelfi és a okmányok lefényképezése. Sőt most kapaszkodj meg adószámot is meg kell adni. Mert ugyan olyan bank, mintha a sarki otphez sétálnál be, európai uniós jog alapján nincs különbség, előírásokban.
Ismerősnek megszakadt a regisztrációs folyamat,, mikor megnyitottuk az appot az elfelejtett jelszónál (neki még nem volt beállítva jelszó belépéshez), kért szelfit utána be is engedte, sms kód beírása nem volt elegendő.
Ha ezekkel nem tudsz belépni, akkor írj a supportnak, ők tudnak egyedül segíteni.
-
Helló.
Aliexpress-en a revo kártyámmal fizetek.
Ha a feleségem is az én revo kártyámmal fizetne az Ő Aliexpress fiókjában abból lehet probléma? -
-
KIA Ceed
tag
Régebben próbaként regisztráltam Revolutra a mobilappon keresztül, de aztán el is engedtem, semmit nem csináltam vele. Most akarnám használni, végigviszem a regisztrációt ki is adja az adataimra, hogy már nyitottam egy másik számmal. Minden alkalmazott passwordot kipróbáltam, nem enged belépni, mailra nem küldi az infót mikor arra nyomok, SMS-ben szintén nem jön semmi, pedig 2 mail címet és két teló számot használok, ráadásul egy telefonban. Szóval belépni nem tudok, újat regisztrálni nem enged, gondolom a név-lakcim egyezőség okán. Az ovális keretbe még egy önarcképfotós irányt kínál, meg igazolvány másolatokat, de ettől meg tartok. Mi más lehet a megoldás? Köszi!
-
pn4hvq
senior tag
CIB probléma van, mi sem tudtunk fizetni vele több helyen sem. FB-on többen is ugyanerre panaszkodnak, se fizetni, se kp-t nem lehet felvenni vele.
-
azbest
félisten
nincs most gond revolut pénz feltöltéssel? Azt mondja a bank visszautasítja a kártyákat (kettőlvel is próbáltam, visa). Elvileg zöld az állapot [link]
-
Losicica
csendes tag
Sziasztok,
2 hete kaptam új VISA kártyát, mert a régi chipje elromlott, és alig volt 1-2 eset, amikor ATMben tudtam volna használni. Meglepődtem, mert emlékeim szerint régebben mindig ugyanaz volt a PIN, mint az előzőé, most viszont írták, változtassam meg. Ez azonban könnyebbnek hangzik, mitn amilyen...
- unicredit ATM - nincs PIN opció
- MBH ATM - nincs PIN opció
- OTP ATM - több ATM több időben elkezdte a PIN módosítást, majd közölték törlik a tranzakciót
- Erste ATM - van PIN opció, de inaktív
- Raiffaisen ATM - na ez volt a legértelmesebb, ez is elkezdte és törölte, de közölte legalább, hogy nem tud kapcsolatba lépni a kártyakibocsátó bankkal.Beszéltem a Revolut ügyfélszolival hogy mégis szerintük melyik ATM-nél próbálkozzak még, mert kezdem unni, de azt mondják, ez nem az ő ügyük, nem rajtuk múlik.
Szerintetek lehet olyan, hogy központilag le van tiltva véletlen a PIN módosítás egy kártyán? Az appban ilyet nem láttam, de még a Rafis automata előtt beszéltem velük, így ezt a kommunikációs hibát nem tudtam mondani.
Az esetek több különböző napon / városban történtek, szóval nem valószínű, hogy épp kifogtam volna egy pár perces rendszerhibát.Bárki találkozott már ilyennel?
Köszi szépen!
-
sb
veterán
Még egy üzi jött utána, hogy zárják ezt a chatet.

@nfsu17
Nem is arra gondoltam, hogy megtippelitek a használatom, hanem, hogy esetleg más is kapott már vmi hasonlót.
Egyébként szvsz semmi extra. Töltök rá pénzt és gyk. napi szinten erről költök (Curve-ön keresztül). Szóval aktív a használat de, hogy feltöltöm a pénzt, majd elköltöm róla az nem tűnik extrémnek. Nincs befektetésem, kp felvét soha nem volt, nem volt prémiumom soha. Néha konverzió van rajta ha nem HUF-ban fizetek, ennyi.
És régóta így használom, 1-2 éve, szóval még csak nem is módosultak a használati szokások.Mindegy, akkor rákérdezek náluk, csak gondoltam hátha van valami tapasztalat.
-
nfsu17
veterán
HA semmi kirívót nem csinálsz (mondjuk mindenkinek más a kirívó, de nem is az a lényeg, hogy mit érez az ember, hanem amit linkeltek, abban mi van), akkor nagy gond nem lehet, lehet csak fals pozitív ez az üzenet. Bár azért a legtöbbször semmire nem szokták küldeni.
Ha nem tudjuk Te hogy használod az acc-od, akkor tippet se tudunk/tudnak adni, hogy mit ne csinálj.
Neked kell átgondolni/elolvasni, hogy mi van a szabályzatban.Volt prémiumod? Idő előtt visszamondtad?
-
sb
veterán
Sziasztok!
Ebben csak én nem látom mi a gond? Ma jött az ügyfélszolgálattól.
Please note that using your account in a way that might harm our ability to provide our services is against our retail terms and conditions. Please, see this page for a full explanation of our terms and conditions: https://www.revolut.com/legal/terms . If this activity continues, we may need to suspend your account.
-
betyarr
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
köszi!
a pp-t csak a biztonság kedvéért vontam be,ha valami gebasz lenne.ennek a curve dolognak meg utána nézek,mert azt többet használom.
-
TrollBalint
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
miért iktatod be a paypal-t? Nem jobb egyből Revoluttal fizetni? Vagy ott nem lehet kártyával? Revolutnál 350.000-ig havonta* lehet plusz díj nélkül váltani, ha ingyenes csomagban vagy.
Curve-nél most jött be valami változtatás (vagy fog nagyon hamarosan) és már tesznek talán 2,5%-os díjat a váltásra.*igazából a fordulónaptól fordulónapig, ami mindenkinél más, a regisztráció dátumától függően
-
-
Addel
senior tag
Sziasztok.
Szterintetek, ha online vásárolnék dollárért, hogy járok jobban, ha simán OTP-s forint kártyával fizetek és a bank váltja a pénzt, vagy ha átváltom revolutnál dollárra és úgy fizetek online revolut kártyával ?
-
betyarr
veterán
sziasztok!
rég nem használtam komolyabb fizetéshez a revolutot.
oneplus telót akarok venni az OP webshopjáról külföldről.a virtuális revo kártyámat csatolnám a paypalhoz a vásárláshoz.
172k az összeg.szerintetek rendben lesz a dolog?úgy emlékszem csak ettől magasabb összegnél van plusz díj.jól tudom?
curve kártyám is van,de ha jól tudom,annál már nincs meg a pár forinttal kedvezményesebb váltás,ugye?revolutot most tölteném fel a megfelelő összeggel.van még ez a zárolós/ellenőrzős dolog náluk?ha igen,akkor mennyi időt vesz igénybe amíg leveszik a zárolást a pénzről?
köszi szépen a válaszokat!
-
Noxy
veterán
20 + 17 [kép]
2x 12.5 kaptam már csak . -
UHHH
őstag
Megnéztem és nálam 17 500 Ft-os a jutalom.

-
spike70
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi!
-
Czimby
addikt
Van most meghívós akció vagy lekéstem róla?
Szeretnék re
gisztrálni, de nyilván akkor amikor jobban megéri. -
spike70
tag
Sziasztok!
Hogyan működik hétvégén a limitáras megbízás? Levonja az 1%-ot? Vagy a beállított ár+1%-on vált, és úgy vonja le? -
atees
őstag
Sziasztok! Pár ezer Ftért volt részvényem, de azokat eladtam, mennyi idő után tudom kivenni azt a pénzt? Mert egyenlőre azt írja, hogy eladásból származó el számolt nyereség és mint pénz nem tudom használni. Hogy működik ez?
-
Krethx
aktív tag
válasz
üzenetére
"Van ilyen menüpont, csak épp üres. Frissítettem az appot de nincs változás."
Kaptál értesítést hogy bekerültél a Beta tesztelők közé? Mert ha nem akkor ez lesz a gond. Sőt én még jelentkeztem is rá. (Ezt amúgy már írtam.) Ha nem jön értesítés meg is felejtkezek róla.
-
törölt tag
válasz
Krethx
üzenetére
Van ilyen menüpont, csak épp üres. Frissítettem az appot de nincs változás.
#46116 66zio
Nekem is tegnap éjfél előtt nem sokkal indítottam, ma délelőtt ránézve, már ott volt a számlán. Revoluton még úton van státuszt mutat.#46117 Skillerz
Már találkoztam vele, ez egy fejlesztés a csalás-mizéria óta. Én inkább visszavontam és elküldtem ezután két részletbe, azonnal meg jött nem kellett várni. Ilyenkor humán ellenőrzésre kerülhet sor, azért van időpont megadva, visszatartva.
#46084 Igric
A kereskedőnek volt egy engedélyezett vásárlási, pénz lehívási engedélye, ezért 8 nap után is tudja kérvényezni, ha már feloldották a zárolást. -
UHHH
őstag
Szintén sikerült használni a disposable kártyákat többször is.
-
zoo8800
veterán
Gond nélkül volt 2 online kártyás fizetésem ma.
-
-
adika4444
veterán
A Revolut szerint minden rendszerük működik. Szerintem a kártyás fizetés a weben nem annyira.
szerintetek?
-
p.t.r
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Tegnap délután 16:00 körül vásároltam a Lidlben. Az érintős fizetés többszöri próbálkozásra sem működött. A linken "Minden rendszer működőképes" felirat éktelenkedett. Ilyen is van.
-
boosterx
csendes tag
Sziasztok, tapasztalt valaki már olyat, hogy meglévő revolut barátnál, akinek már küldtem pénzt, most valamiért nem engedi, illetve ő sem tud nekem küldeni. Több információ nem áll rendelkezésmre, mert annyit ír az alkamazás, hogy: Sajnos valamilyen hiba történt, kérlek próbálkozz újra később! (frissíteni nem kell az alkalmazást, minden más működik)
-
SzGee
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, ha Citin keresztül megy, az mindig napon belüli
Akkor van gáz, ha a Currency Cloud végzi az utalást...
Sajnos nem tudni, mikor melyiket használják, tiszta lutri -
atillaahun
veterán
Ma megjött a Revo > OTP utalás pár óra alatt. Érdekesh.
Jah és a Citibanktól. -
-
trouble
senior tag
Folyamatosan használom a revolut appot,semmihez nem nyúltam, de ma
- 3 külömböző boltban is elutasított, érintéses fizetésnél (ilyet még soha nem csinált, az évek során), pénz van a számlán, és a kártya is engedélyezett
- pénzfeltültés is próbáltam, de ott is kb. 5-6 próbálkozás után sikerűlt csak (nagy nehezen)
Vkinek hasonló probléma, ötlet ?
-
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker
üzenetére
Végül chat-en kérte feleségem, hogy töröljék a tranzakciót, mert ő nem tudta, mivel nem szerepelt a tranzakciós listájában. Így visszakerült hozzá a pénz.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Szia Revolutról, revolut számlára, az appon belül a legutóbbi kedvezményezettnél voltam ott, és ott választott ki, szerintem revo tag-el, bár annyira nem értek hozzá, de előzőleg ha utalt akkor is így csinálta mindig, ezért nem értjük mi a gond, lehet az eddigiekhez képest magas összeg miatt?
-
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! Mai napon édesapám szeretett volna utalni nekem 900$-t revoluton keresztül, előzőleg kisebb összegeknél nem volt probléma soha. Viszont most utalás közben kiirta neki a revolut, hogy gyanús utalás, mindenféle kérdésekre kellett válaszolnia a felületen, mivel a rendszer szerint csalás gyanús az utalás. Majd a tesztek végén mikor ráment, hogy minden képp utalná az összeget levonta neki, nekem viszont nem érkezett meg, az utalásnál pedig az szerepel az ő revolutján, hogy függőben várható befejezés 09.16.
A kérdésem, hogy járt már így valaki közületek? Szerintetek miért nem utalta el egyből? Van miért aggódni vagy majd 16.-n akkor megérkezik a pénz? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
66zio
aktív tag
Egy kis pozitív: Mostanság nekem már a Revoról bankszámlára való kiutalás napon belül megtörténik, nem kell több napot várni mint régebben.
-
zsola400
senior tag
válasz
Keil Walker
üzenetére
Ha még nem utaltatok egymás közt, akkor az első alkalommal a küldés után a Revo küld egy üzenetet/pusht, hogy tényleg ő küldte, elfogadod a tőle érkező pénzt és csak utána kapod meg.
-
Noxy
veterán
válasz
Keil Walker
üzenetére
ő revolutjáról az én revolut számlámra,
a küldésnél az én e-mail-címemet adta meg.Mert neked nincs @Revtag-d, telszámod?

-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok!
Még csütörtökön küldött a feleségem pénzt az ő revolutjáról az én revolut számlámra, úgy hogy a küldésnél az én e-mail-címemet adta meg. Viszont én se a pénzt sem e-mail-t nem kaptam erről.
Az ő számlájáról levonták a pénzt, de a tranzakciós listájában nem szerepel ez az utalás.
Mi történhetett? -
Impair1980
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Újrakezdtem a folyamatot és most jó lett!
Köszönöm a segítséged és az igazán frappáns megjegyzésed!
-
válasz
Impair1980
üzenetére
elég hülye a revolut, ha ezek után engedi a pénzmosó accountot

-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Nővéremnek szerettem volna Revolut kártyát regisztrálni!
Minden simán ment, viszont a szelfi készítésnél "véletlenül" magamat fotóztam le! :-)
Szabadban voltunk szembe sütött a nap és nem tudtam, hogy szelfit kell csinálni!
Feltöltöttem a nővérem szem. igazolványát. természetesen el lett utasítva az ellenőrzés során!
Mit tudok most tenni?
Lehet szelfit módosítani? -
TrollBalint
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Anno nyaraláson, igaz csak pár alkalommal, de én váltottam Eurót havernak, mert Ő kifutott a keretből. Nem hinném, hogy közrejátszana, hogy nekem Prémium csomag van, de nem szólt sem neki, sem nekem a Revolut.
Ha ez egyszeri alkalom, biztos, hogy nem szól érte a Revolut, de szerintem később sem, hiszen a Revolut "nyeresége" a váltáson meg van. Maximum olyat tudok elképzelni, ha egy rendszeres lesz, akkor küldenek egy levelet, hogy fontold meg, hogy nagyobb csomagra váltasz
-
kavics
csendes tag
Rendszeres előfizetések tiltása:
Revolut nyitóoldal, Tranzakciók Összes, Közelgő, ott megnyitod ami kell és Jövőbeli fizetések letiltása -
-
Helios
tag
válasz
adika4444
üzenetére
Lejárt vagy letiltott kártya esetén is tovább tudják vonni az rendszeres előfizetéseket. Elsődlegesen a szolgáltatónál kell azokat lemondani (bár biztos banki oldalról is megoldható valahogy). Előbbire családomban volt is példa (pont Revolutos virtuális kártyával), illetve van egy erről szóló cikk is.
Limithiány esetén nem tudom, hogy mi történik, arról még nem olvastam máshol. -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Telefon csere után nem tudok be lépni. El jutottam a személyi szkennelésig, azt írta kb 10 perc az azonosítás, és azóta semmi Ennek több órája. Mi lehet a baj? -
Sátán44
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Tökéletesen működik nálam. Telepítsd újra az alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hungary · Sep 17, 2023, 4:34 PM GMT+2