Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Lehet félre értettelek akkor, bocs!
-
trouble
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem! Jelenleg ha nyilatkoztál (bárkinél) a 300 bármilyen magyar(itt működő, és a magyar bankrendszer részeként) banknál működik, tök mindegy, hogy este, otp stb!
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Lehet majd a Revolutnál nyilatkozni, hogy arról a számláról kívánom igénybe venni a havi 300 eFt díjmentes készpénzfelvételi lehetőséget ?
Ha nyilatkoztam, akkor felvehetem a 300 eFt-ot a Revolutos számlámról tetszés szerinti bank ATM-jéből, de mi lesz az OTP által felszámított ATM használati díjjal
Vagy nem fog akkor majd külföldi bankszámlának számítani a Revolut számla? -
Oliverda
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
A Wise-nál minden magyar ügyfélnek jár. Ennek ellenére szerintem sokán nyilatkoznának is, amire meg kell adják a lehetőséget.
-
tobias40
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem sincs Paypal,én is revoval fizetek

-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ez így van, mindig voltak csalók és az Ali az elejétől korrekt volt a visszatérítésekkel.
-
F34R
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Igen es az ujat nem fogadja el. irtam supportnak meglatjuk.
-
xrvman
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Telefont csak fogom és feloldom mindenféle pin, arc és minta nélkül.
Ám időközben kiderült, ha minden igaz, nem hajlandó működni a Revolut ilyen esetben. -
zerodot
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nézzen azért rá arra a hétvégi váltásra, mert cseh regisztrációval is volt ilyen, és konkrétan azt csinálta a revolut, hogy annyira megnövelte a spreadet hétvégén, hogy tulajdonképpen ugyanott voltál, mint előtte a felárral, csak így odaírhatták, hogy 0% fee...
Annyi, hogy akkor ez a kamu "0% weekend fee" minden előfizetésre érvényes volt, az ingyenesre is. Aztán valamikor idén megint változott, a Standardba visszahozták az 1% fee-t, Plus-ba 0,5%-ot, Premium pedig maradt 0%. Szóval elvileg most már lehet, hogy valóban fee mentes a Premium...
-
bigdady
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Van feladat bőven még addig nem most lesz szerintem:
“ Binder az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a Revolut rövidesen belföldi bankszámlaszámot biztosít a magyarországi ügyfeleinek, de ehhez még néhány technikai és jogszabályi megfelelési lépést meg kell tenniük. Ezek között szerepelnek pénzforgalmi, fogyasztóvédelmi és panaszkezelési területeken elvégzendő feladatok. A pénzforgalmi törvény előírásai alapján meg kell határozniuk a felelősségi és kárviselési szabályokat. Csatlakozniuk kell a hazai pénzforgalmi elszámolási rendszerhez, és éjjel-nappal biztosítaniuk kell a qvikfizetéshez szükséges másodlagos számlaazonosítók használhatóságát. Ezen felül a központi visszaélésszűrő rendszerhez is csatlakozniuk kell.
A hazai pénzügyi rendszer biztonságának megőrzése érdekében a Revolutnak a „banki adóslistához”, vagyis a Központi Hitelinformációs Rendszerhez is csatlakoznia kell.” -
hzsolee
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akkor majd az otp átírja a feltételeket, hogy például R-el kezdődő nevű bank kártyájával van "vizitdíj"...😏
-
AcCEsS
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Pontosan! Csak "Részletek" és "Eltávolítás" van, de korábban ott volt a "Deaktiválás" is.
-
Noxy
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Három és fél év alatt soha nem volt gond a belépéssel iOS-n, pedig volt közben 3 telefon csere is.
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kérni kellett volna kivizsgálást, és mp-re pontosan meg tudják mondani hogy mikor milyen üzenetet hova küldtek, az abban szereplő adatokat hol adták meg, milyen netbanki jóváhagyás történt milyen korábban regisztrált mobilbanki applikációban, stb. Minden auditálva van...
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Érdekes lehet hogyan zajlott, mert SMS vagy netbanki hitelesítés kell, az meg nem megy észrevétlenül.
-
tlala
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi mindenkinek.
Család ártatlan
, kértem/kaptam új kártyát. -
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ott gyártják és fele annyiba kerül, mint ha az EU-ból venném, euróban, áfával, vámmal, miegyébbel.
Köszi mindenkinek az ötletet, tanácsot!

-
tobias40
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Van eus meg dolláros számlám is revonál,de nem akarok xarozni az adózással,így inkább kevesebb pénzt tartok ott egyidőben...

-
Kasya
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Március 14-én vasaroltam legutoljara, előtte '24 novemberében, gond nelkul ment. Most visszaneztem az elozmenyeket, mindegyiket egyszerhasznalatossal fizettem.
Szerintem arányaiban többet vasarlok Amazon.de-rol, mint Alirol. PP-vel meg csak az F&F fizeteseket intezem, amire pont semmi vedelmet nem ad
-
kapasz
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ez központilag 100e volt már jóideje az összes OTP ATM-ben.
-
bigdady
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az elég gyenge biztonsági eszköz ha működik
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát én már nem tudom mi történt, azt mondja korábban elkezdett egy regisztrációt, de akkor nem fejezte be, nem töltötte fel a személyijét sem. Akkor nem nyomott semmilyen meghívós hivatkozásra... Viszont tegnap rendesen rányomott a hivatkozásomra, és úgy kezdte újra a regisztrációt... Régebben ilyenkor írtam a support-nak, és utólag ellenőrizték, és még ha nem is szabályosan nyomott az ikonra, mivel tudtam minden adatát a meghívottnak, jóváírták ennek ellenére is, meglátjuk most így lesz-e, csak megvárom hogy teljesítse a 3 db fizetést is.
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem mutatja a korábbi meghívásoknál...
-
net91
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
....NEM érdekük...
-
AsheN1
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A promóciókra és ingyenes próbaverziókra van egy külön szabályozás, lehet azoknál az embereknél ez a szabály érvényesült:
Fees for downgrading
If you downgrade before the promotion, trial period, or 14-day cooling off period ends, whichever is later, the plan change will be immediate and you'll be refunded the full amount paid, minus:
The applicable fee if you ordered a plan-specific cardThe applicable fee if you used any plan benefits -
Moleman
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Régen valóban így volt, ha 1 hónapon belül mondtad le az előfizetést, akkor minden sarcot rádvertek, amit el akartál kerülni. 1 hónapon túl viszont már volt kötbér, amit viszont bizonyos váltás fölött már megérte kifizetni, pár éve egyszer én is előfizettem így egy hónapra.
Most nem tudom mi az aktuális szabályozás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Persze, csak hogy számoljon ezzel, mert nem mindegy, hogy valaki azt hiszi korlátlan, vagy 3 év.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Rosszul értelmezed, 3 évig érvényesek a pontok. (Amit ma megszerzel, az 2027. július 17-ig lesz felhasználható.)
-
freelancer68
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A bankszövetség reakciójából úgy gondolom, hogy nem vonatkozik a revolutra.
"... Magyar Közlönyben hétfő éjszaka megjelentetett intézkedések tovább növelik a határon átnyúló szolgáltatásokat nyújtó fintech szolgáltatók versenytorzító szabályozói előnyét ..."
-
Moleman
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem nincsenek ilyen levonásaim, mindig mindent manuálisan fizetek.
De a barátnőmnek van Spotify, ő a levonás előtt pár nappal kiteszi azt a 2000 ft-ot a szabad számlára, az még nem annyira nagy kockázat. -
Major Lion
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Legritkabb esetben az oldalnak adod meg, azok nem latjak, egy payment processor-nak pl simple, cib stb adod meg...
-
Oliverda
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szerintem rosszul gyanítod. A közelmúltban pl. tömegesen terheltek be olyan Wise kártyákat BIN attackkel, amiket előtte még sosem használtak online (sem)
-
Oliverda
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akkor ne regisztráltasd be. Az egyszer használatost sem lehet, vagyis lehet, csak másodjára már nem fog működni.
Egyébként olyanról nem hallottam még, hogy valahonnan komplett kártyaadatok szivárogtak volna ki. Mondjuk erre nincs is szükség, mert egyszerűbben is lehet támadást indítani: [link]
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én például egyetlen oldalnak sem engedem, hogy elmentse a kártyaadataimat. Ez miért nem megoldás? Egyik sem kényszerít...

-
Oliverda
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
Erre ott a virtuális kártya.
-
Orgi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Normál OTP... 2 órája függőben a tranzakció.
-
zsamiatt
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
nekem úgy rémlik, hogy a részvény kibocsájtási helye számít.
-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem szokták kommentálni.Titkos. Ez a legidegesítőbb benne.
48778 rákérdeztél már náluk vagy csak a meghívód?
kapasz, ez azt jelenti, hogy nem mindenkinek van akció. Vannak akiknek van és azon belül is különböző mértékben 1000 vagy kevesebb összegtől 20.000ig Eddig ez votl a legtöbb amit láttam. Volt még 3 hónap prémium opció, ha meghívsz valakit.
És ki is dobhatnak ebből a programból, de akkor meghívó linked sem lesz. Nem tudok róla, hogy bármit, bármikor is be kellett volna kapcsolni. -
Orgi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
A meghívott nem jogosult a jutalomra... pedig még arra is van űrlap, hogy ha nem a meghívóm linkjével kezdem el használni, akkor pótolhatom, de így is elutasítja 5 perccel a bejelentés után. Majd hétfőn vissza térek rá, hátha kell pár nap
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
A gyerekem rendszeresen vásárol játékot a Steam-en, Epic games-en stb. a <18 kártyájával (=zsebpénzt erre kapja). Euróban terhelnek, a Revo váltja neki a vásárláskor. A telefonjára meg kapott egy virtuális kártyát havi 10e Ft limittel, mikor táborba ment, meg külföldre, vész esetére, de nem használta.
-
Kbali
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
16 éves kor alatt (ha a gyerek fiókja a rendes életkorával regisztrált), akkor nem lehet digitalizálni a kártyát (legalábbis Apple pay és Google pay nem mehet - most rebesgetik, hogy leviszik 13-ra, de nincs megerősítve).
-
pictigjis
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
még idén is volt, hogy egy rotterdami rendezvényre parkolóhelyet vettem online, és csak maestro kártyával lehetett fizetni a felületen. de a hollandoknál amúgy van qr kódos azonnali átutalásféleség, a revoluttal az is teljesen jól használható
a megfigyelésem az, hogy olyan boltban, ahol korábban kizárólag maestro kártyával lehetett fizetni, már elfogadják a mastercardot (és szerintem a visát) is, de nem is tehetnek mást a helyi kereskedők a maestro kivezetése miatt
-
Lavar
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére

-
DonThomasino
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ez a 75000 gondolom havonta.
Mikor nullázódik? -
emcee825
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi a helyesbítést.
Megnéztem én is a kondíciós listát és kicsit félreérthető.
Valami miatt legutóbb nálam nem számolt hétvégi felárat, de ez akkor valószínűleg inkább hiba lehetett, mint eltörölt díj. Olyat szoktam látni, hogy utalás esetén írt már ki olyan költséget, amit elvileg nem számolhatna fel, de ott fel akarta. Ilyenkor újra kezdem a műveletet, ugyanúgy és másodjára már minden oké. Így lehet, hogy ebbe az irányba is szoktak tévedni.@picitigjis: igazad van/lehet, de a stílus maga az ember

-
sambenez
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ez biztosan hülyeség. Ha kp-t veszek fel és úgy lottózom akkor mi van? Vagy ha a mobil számlám terhére lottózom akkor azt mondják telefon függő vagyok? Eleve a számlakivonatból ki sem derül mire költöttem, caak az hogy milyen cégnél és mennyit.
-
tobias40
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
OK,de havonta az ingyenes felvehető összeg az 75.000 ft,az hogy lehet kicsit matekolni az megint más sztem de rendben....
-
JóGéza
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Napirajz.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem hülyeség

-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem biztos, hogy jó dolog ez az automatikus sms kód beírás.
-
nfsu17
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Üzenetek sincs nálam, meg sms se.
Jelen állapotban nem olvassa így be az smst, nekem kell bepötyögnöm.
Az alsó hármat engedélyezem, aztán meglátjuk legközelebb jó lesz-e
-
Oliverda
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nálam simán elutasította, ha nem volt rajta fedezet.
Egyébként lehet egyszerűen törölni és/vagy blokkolni is az ilyen típusú tranzakciókat:

-
válasz
TrollBalint
üzenetére
rosszul tudja. úgy van , ahogy írod.
-
weiss
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ehhez milyen engedély kell az appnak? Nálam csak fájl és média van megadva.
-
nyesteb
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ja, hogy az első 4000-es feltöltést is lehet így? Mert a folytatást így gondoltuk, de úgy olvastam, hogy az elsőt mindenképp kártyázni kell. Kipróbáljuk.
Szórakozik = nem engedte limit miatt, pedig nincs rajta limit.
-
emcee825
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
3,25% * 0,85 = 2,7625%
Levonja a 15% forrásadót.
-
axioma
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Koszi. Megkerdezem, csak elobb akkor jobban korulnezek, nincs-e meg a masik (de sztem nem erkezett meg).
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
A bankoknak (Revolutnak is) van egy "white list", ezen a megbízható partnerek vannak.
Esetedben azért nem kellett megerősítés, mert a Steamet megbízhatónak ítélik! -
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Megbízható oldalnál előfordulhat, hogy nem kéri (algoritmus alapján), bank függő is lehet.
Nem függ attól, hogy Visa vagy Mastercard kártyád van. Ha Mastercard lenne az egyszer használatos és nem fogad el olyant akkro azt is elutasította volna. -
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
A Steam gondolom alapban megbízható mert van visszatérítés...
-
zsola400
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akkor nem kér megerősítést általában, ha már többször vásároltál vagy megbízható oldal nem valami dzsunka kínai oldal, a legtöbb előfizetéses oldal ilyen pl. Facebook is ilyen egyszerhasználatos kártyás fizetést nem enged de nem kér megerősítést sem.
-
Gardaai
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
"Böngészőbe ritkán vásárolok"
Így máris értelmet nyer a miértje. Én meg telefonon nem szoktam (nem tudok).
-
pictigjis
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
ha online fizetéseket elfogadó kereskedő lennék, én is blokkolnám az egyszer használatos kártyákat. és amúgy azért, mert az ilyeneket használó vásárlók szinte paranoiásan csak azt az eszmét kergetik, hogy "nehogy ellopják az adataimat", kereskedői oldalról viszont én meg feltételezhetném azt, hogy az ilyen kártyák használói akár csalók is lehetnek, akik lopott pénzzel próbálnak vásárolni, illetve titkolni próbálnak valamit
tényleg az van, hogy megbízható fizetési rendszerekben és webshopokban teljesen értelmetlen eldobható kártyával fizetni. senki nem nyer semmit, ellenben mindenki veszít, mert egy kártyaszámot (ami véges) egyetlen tranzakcióra ellőni egyébként is pazarlás, a kényszeres használattal el is fognak fogyni az ilyen számok. arra való az eldobható kártya, hogy olyan helyen használják, amik gyanúsak, nem annyira ismert helyek, esetleg újak stb. stb.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
nem szeretném annyi helyen magadni a kártyaadataim
Nekem például egy helyen sincsenek elmentve a kártya adatai. Kivéve a google pay.
-
Gardaai
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem kell megbízni benne. Létre lehet hozni akár 10 virtuális kártyát is és bekategorizálod, hogy melyik hova használod.
Még mindig gyorsabb G/A Pay-hez bedobni egy kártyát vagy elmenteni böngészőbe amit 1 gombnyomásra előhozol, appban feloldod és fizetsz vele, majd újra fagyasztod.
De persze pötyöghetitek is minden eMag és Foodora vásárlásnál.. mindenki úgy használja az értékes idejét ahogy gondolja. Villával is lehet levest enni. -
Krethx
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Felesleges inaktíválni a számlát ha minden pénz Pocket-ben van. Ott meg tudod adni miket vonhat le. Mást nem fog. Régóta így van nálam beállítva. Az is külön választva és rendszerezve. Minimális összeg van csak kint. Ha meg kell akkor kiveszek. Azért azt még hozzáteszem hogy inaktív számla esetén a kártya ellenőrzés végbe tud menni. Ha nem vagy figyelmes akkor hazai banknál is megtörténhetnek a gondok. Ott viszont csak kártya tiltás van.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem pár ezer Ft-nyi EUR és USD van váltva apróbb netes vásárlásokra. Mivel hó vége volt és nem tudtam elmagyarázni a feleségemnek, hogy ne használja a kártyát, mert nincs rajta pénz, nekem egyszerűbb volt őket inaktiválni, mint széfbe pakolászni.

Továbbra sem értem, hogy mégis mi a fenéért kellene egyszer használatos kártyát használni olyan ismert és megbízható oldalakon, mint az eMAG.

Egész egyszerűen nem erre való. Arra való, hogy ismeretlen, tegnap indult kínai weboldalakon fizessünk vele, ahol nem lehet tudni, hogy eladják-e a kártya adatokat a dark weben.
-
alex devil
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Külön- külön jól működnek plusz a Mobilkincstár és a Paypal is teljesen jól működik. Gpay helyett a hagyományos kártyás feltöltéssel teljesen jól működik a feltöltés.
-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
itt írnak róla hogy más nem magyar regisztrációkhoz jár, alacsonyabb csomagban is pár dolog.
-
Krethx
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekik tényleg benne van.
https://www.revolut.com/sk-SK/revolut-premium/
-
pictigjis
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
ezek az ultrához vannak, nem?
-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ilyenkor nem magasabb a költsége, ha nem helyszínen fizeted? Hanem utólag?
Friczy, általában tudnak visszaadni, nem 20.000el kell oda menni

Az nem érdekes, ahol gyakran utazol, az az érdekes ahol alkalom szerűen. Vagy közbejöhet bármilyen esemény, ami miatt át kell tervezni az utazást. -
válasz
TrollBalint
üzenetére
Igazából nagyrésze biztos elmegy. Ingyenes csomagban vagyok és most minden 0-án van a váltás és a kp felvét is. Egy roborock s8 tuti lesz belőle az meg 175 k környéke.
Köszi a segítséget. -
ledgeri
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Free-n is leht több párhuzamosan? Mennyi a max így? Mert lehet, hogy benéztem eddig...
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Februárban voltam, akkor pont tele euró cash-sel, így nem kerestem. Bizonyára lesz némi városnézés (főleg a feleségem kedvéért), de részemről inkább a természet, szép utak, strand, bárok, bisztrók a fő vonzerő - nem szánnék sok időt ATM-ek tesztelésére.
Bárki bárhogy gondolja, egy kocsmában nem fizetek kártyával két italért.
Talán a legjobb lesz itthon, egy OTP ATM-nél feltölteni az eurós pénztárcát.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kedvencem a szicíliai automaták voltak
[kép] -
SzGee
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nincs is jobb annál, mint nyaraláskor az ingyenes ATM-ek után kajtatni a 40 fokban, ahelyett, hogy a napágyon heverésznél...

Tuti megéri azt az 1-2 ezer forintot...
-
Kasya
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
De, csak igazi "IPS" szurke elmeny...
-
kp78
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én még nem kattintottam a benne lévő linkre, h miket is akar tőlem.
Gondoltam először benézek ide, volt-e téma, de mivel senki sem hozta fel, inkább kérdeztem.
-
Szbtms
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mindig a Standard csomagom volt, de a számla lezárásnál sem látszik nálam.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A fordulónap az aktuális csomag aktiválásának napja. Ha valaki soha nem váltott, akkor egyezik a regisztráció napjával, de ha idő közben volt váltás is, akkor szinte biztos, hogy eltér attól.
Szerk:
Közben kiegészítetted pont ezzel, így már tárgytalan az okoskodásom
-
kw3v865
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kezelési költség: 0,3% - maximum 7 800 Ft. Ezt is hozzá kell számolni.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
folyamatosan frissülnek, amikor éppen valaki beír egy számot
, akár napi 1x is előfordul ez. -
pictigjis
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
nagyon rossz tapasztalatom van az összes ilyen simlis váltóval. az is külön érdekes, hogy ebben a táblázatban még mindig van kuna eladási ár...
-
pictigjis
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
biztosan nem váltanak amúgy ennyiért, oda is van írva, hogy lefedjék magukat
A valutaváltó irodáinkban az árfolyamkijelző táblákon láthatja a váltáskor érvényben lévő árfolyamokat, ezért érdemes személyesen ellátogatni hozzánk!
illetve lehet, hogy x millió felett valóban ez lesz majd a "kedvezményes" árfolyam

-
alex devil
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Rev 386,53
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kb. egy hete nyálaztam át: kártyabirtokos + feleség/férj/élettárs + gyermekek 17 éves* korig.
Tegnap csak átfutottam a Mapfre feltételeket, nem tartom kizártnak, hogy ott is vonatkozik a családra.(* Feltételezem, hogy 17 éves + 364 napot értenek alatta.)
Szvsz rész:
A Gránit mellett az ingyenes prémium váró szól. Nekem viszont többet érnek a Metal csomagjában foglalt biztosítások, különösen a bérautó önrész (aka CDW vagy excess) biztosítás. -
balazs1956
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem írt semmit, csak hogy nem ment át. Egy óra múlva egyszer csak az egyik utalás megjelent a számlámon.
A másik továbbra sem jött át.
Arról nem tudtam, hogy más nevére szóló kártyáról nem lehet utalni, hiszen már vagy 4 éve így használom.
Végül is a párom nevére szóló kártyáról van szó.
Ha lenne bankkártyám nem foglalkoznék a revoluttal. -
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Tavaly én is így voltam vele. Most utána számolva normál áron 4200*12 Azért az nem kevés. Prémium is 2500*12
Prémium a pénzváltás miatt merül fel.
Metál pedig az utazás miatt sokaknál Aminél nagy kiesés, hogy nincs már Budapest, Bécs exkluzív várókba belépési lehetőségNorbert Szarvas youtuber is a Revolut metált használta korábban amit leváltott a Gránit Platina kártyára
Ami tartalmazza a belépést Budapesti és Bécsi exkluzív váróba is. Magyar utas biztosítás van hozzá, Díjmentes online vásárlási biztosítás, egyéb kedvezmények. Ma már inkább ezt választanám Revolut Metál helyett. Olcsóbb is, mint a revolut prémium éves ára.Szelfi/ajánlással még ezen is lehet spórolni
Kell ennél jobb BF ajánlat?

#46433 TrollBalint
Mit ír nekik, más kártyájával töltöttem eddig, most nem megy oldjátok meg? Komolyan erre gondoltál?#46434 HoppMaster
Csak akkor van ilyen költsége, ha hétvégén váltja vagy 350 ezer felett. Egyéb esetben nincs változás. -
gzbotii
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Annó önként küldtem el nekik mindenféle iratot, hogy elkerüljem a zárolást. Sose volt ilyen gondom, de nem is volt nagy összeg a számlámon soha.
Igen, elég kellemetlen lenne, hogy az ember utazik fél napot egy kereskedésbe, majd elindítja az utalást, és csak másnap teljesül... -
Peczek
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mondjuk ezt sohasem értettem, hogy miért drágább a váltás hétvégén, mit hétköznap. A számítógépeknek hétvégi túlórapénzt kell fizetni? Vagy a kis banki alkalmazottak bemennek szombaton a Revolut épületébe, és átváltják a pénzemet?
-
Czimby
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi akkor nem forintban parkoltatom a pénzt hanem egyből átváltom.
-
betyarr
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
köszi!
a pp-t csak a biztonság kedvéért vontam be,ha valami gebasz lenne.ennek a curve dolognak meg utána nézek,mert azt többet használom.
-
spike70
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi!
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi, 2 nap alatt megérkezett.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszönöm
. -
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi
.
Azért kérdeztem csak, mert fentebb felmerült a továbbutalásos téma, és nem szeretném, ha bannolnának a Revolutról. -
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akár a költségkeretet is lehet limitálni, több kártyát is létre lehet hozni, célnak megfelelően. Van ahol tudom havi szinten milyen díjat vonnak le róla, picit magasabb limitet engedek, azt a rendszeresség miatt nem célszerű fagyasztani.
De egyszer használatost, azt én is fagyasztom, limit mellett

-
bigdady
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Havi 1 Ft limit is jó
-
UHHH
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kipróbáltam másik account egyszer használatosával, ott csont nélkül sikerült.
Szóval az ML válaszkód vajon mi lehet? Valami limit? Monthly?

https://www.revolut.com/en-HU/system-status/
Más, a státuszt nézem és:
Szóval központi hiba van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy nem fog akkor majd külföldi bankszámlának számítani a Revolut számla?

, kértem/kaptam új kártyát.

Kb. egy hete nyálaztam át: kártyabirtokos + feleség/férj/élettárs + gyermekek 17 éves* korig.