- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
senior tag
válasz dredjudge84 #35996 üzenetére
gondolkozz logikusan. elnezted, 100 szazalek. most hetvege van (felarak), de ez is erzekelteti az aranyokat. tegnap is direkt megneztem, 240 ezerert 719 dollart tudtam volna venni, de forditva mar 722-t kellett volna adnom ugyanennyi forintert. neked felarasan 725-ot - minden stimmel. nem ciki benezni, de beismerni sem
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
azt hol találom meg, hogy a meghívott barátnak mennyi ideje van teljesíteni a feltételeket, hogy tényleg ki is fizessék a meghívási bónuszt? Ez ugye mindíg mozog, kb havi 1 meghívót kap az ember és ha csak 2-3 nap van hátra, kb lehetetlen teljesíteni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kp78
addikt
válasz t72killer #36002 üzenetére
Főoldalon bal felső sarokban ("számlák" felett) katt a nevedre / fényképedre, majd ott a "váltás magasabb szintre" mellett a "barátok meghívása".
Ha kevés nap van hátra és bizonytalan, h teljesíteni tudja a feltételeket, akkor lehet érdemesebb várni, mostanság mindig újraindul a meghívási bónusz akció.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tobias40
veterán
Hogyan kell (lehet) 2 telefonon használni egy fiókot?
Van rá vmi szabályozás vagy csak egyszerűen letötöm a másik telefonra is az app-ot és bejelenkezek?
Ha már itt tartunk,egy telefonon lehet-e 2 előfizetést kezelni?
Ha igen akkor hogyan? -
t72killer
titán
válasz tobias40 #36007 üzenetére
"Tudod hogyan lehet 1 telefonon 2 előfizetést kezelni?"
mmint teló előfizut? egysimesnél A sim ki, B sim be, 2 simesnél meg beállítgatod az android sim-beállításainál miről mit akarsz.
egy telóról 2 revolut nem hiszem, hogy megy
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
fant0mi
őstag
válasz t72killer #36008 üzenetére
Egy telóról úgy szabad, hogy az egyik business account.
Hát talán lehetne, ha a telefon rendszere tud ilyen twin apps, clone apps, secure folder vagy ilyesmi funkciót.
De olyat, hogy a feltelepített Revolut app két accountot kezeljen, azt csak úgy lehet, hogy az egyik personal, a másik meg business account.
Tehát a telefonodról a saját meg az asszony számlája nem kezelhető egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
Revolut kártyával melyik hazai ATM ből lehet ingyenenes kp t felvenni?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
dredjudge84
őstag
válasz pictigjis #36001 üzenetére
Nem. Nem néztem be. Ugyanezt néztem amit te mutatsz. És egyszerre néztem a két telefonon. Mindegy engedjük el mert az úgysem lesz megfejtve gondoltam hátha itt tudja valaki de természetesen ha valaki nem tud valamit akkor a másik a hülye.
De egy tesztet megér. Egyezzünk meg abban hogy este 8:00 órakor mind a ketten megnézzük hogy kinek mennyit ad abban akkor a revolut 240 000-ert. Most nyilván egy fél perces csúszás nem okoz öt dollár diferenciát, de erre most nagyon kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz janakbacsi #36015 üzenetére
Szinte mindegyikből (talán a CIB és az Euronet kivétel)
-
zerodot
aktív tag
válasz dredjudge84 #36016 üzenetére
Ha tudsz csinálj majd screenshotot. És mindkét irányt nézd meg, abból lehet egyértelműen tudni, mennyi az annyi.
Szerk.: ja, mivel hétvége van, most nem is változik az árfolyam
Nézzük:
240k HUF -> 712.56 USD ($7.20 a fee)
730.47 USD -> 240k HUFVagyis pont ugyanannyi, mint pictigjis tegnapi shotján.
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a pénz feltöltést Erste virtuális Visa kártyával meg lehet oldani?
Köszönöm.
-
pictigjis
senior tag
durva, hogy mennyit lovagolsz ezen a teman, pedig te magad is pontosan tisztaban vagy azzal, hogy NEM lehetseges 6 dollaros elteres, foleg ugy, hogy mar a 350 ezres keretedet is tullepted. szivesen bebizonyitom neked holnap is
-
Restart®
tag
Sziasztok! Bankkártyáról próbálok már két napja feltölteni a Revolut számlámra pénzt (eddig ment). De mindig elutasítja a Revolut (Elutasítva Elutasították a feltöltésedet. A fizetési probléma megoldását közvetlenül a banktól kérheted.). A számlámon/netbankomban nem történt terhelés a Revolut részéről. Kérdésem: mit kell ilyenkor tenni? A bankomnál reklamáljak vagy ez valami Revolutos hiba? Köszi a segítséget!
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
pictigjis
senior tag
-
Restart®
tag
Köszi! Nem OTP. Próbáltam a kártyatörlést és hozzáadást is, de semmi változás. Nem lehet valami 3D SecureCode-hiba?
Valakinek még valami tippje?
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
bandus
veterán
arról van friss tapasztalatotok, hogy jelenleg ausztriában mely atm-eknél ingyenes még a kp felvétel? csak egy 2018-as revolut communitys excelt találtam a témában, de pl. néhány hete lengyelországban már abszolút nem volt aktuális. köszi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
laleeee
őstag
Kaptam egy értesítést hogy a számlám 4000 Ft alatt van, az számít valamit ?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! KH bankom van, és Revolut premiumom. Euró állampapírt szeretnék venni, mi a legjobb módszer erre?
KH kártyával feltölteni a revolutot, átváltani euróra, azt beutalni onnan? Vagy a kártyás feltöltés most vásárlásnak minősül már Revoluton? Kb. 6 millióról lenne szó.
-
sirály69
őstag
Ma kaptam emailt és az app is jelezte, hogy sürgősen le kell cserélnem a fizikai kártyát.
Megnéztem az érvényességi dátum 2024 július
Nem értem miért kell most lecserélnem....
A jövő héten megyek külföldre és kell majd a kártya.
Más is kapott ilyen levelet, üzenetet?Szerver Hosting Debrecenben
-
DonThomasino
veterán
válasz sirály69 #36037 üzenetére
Az appban megfog jelenni mindkét kártya, (lehet már ott is van)
pontosan írni fogja mikor lesz letiltva a régi.
Arra számíts hogy ez már nem dombornyomott kártya lesz
és VISA nem pedig mastercard .
Elég szomorú.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
xy.zsolt
őstag
válasz DonThomasino #36038 üzenetére
Én MC-ot kaptam a múlthéten....az is volt eddig (nem VISA)
Más: Hol találom a számlaszámot amire utalni tudnak nekem? (nem fizetést és nem revolut-ról)
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
pitius
tag
Az hogy egy kártya dombornyomott -e vagy sem, gyakorlatilag már nincs különbség.
Régebben a dombornyomott kártyával fizikailag is tudtál fizetni(azaz ténylegesen a papír számlát és a dombornyomott kártyát behelyezve egy gépbe, "kivasalták", oda-vissza húzva, a papíron ott maradt a kátya nyoma, ezzel hitelesített mind a kereskedő, mind a bank, hogy a "tranzakció megtörtént és hiteles.)
Manapság már csak a presztízs kérdés. Gyakorlati haszna minimális, ha egyáltalán van még.Imprinter a neve a cuccnak: [link]
...pitius...
-
kmarci25
veterán
Feleségem is MC-t kapott egy hete.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
sirály69
őstag
Várok még pár napot a megrendeléssel, mert nekem 1 hét múlva kell a kártya.
Addig nem tiltják remélem a mostanit....Szerver Hosting Debrecenben
-
-
sirály69
őstag
válasz DonThomasino #36045 üzenetére
Most írja, hogy 83 nap még...
Tegnap nem engedett semmit megnézni ami a kártyával kapcsolatos, csak az új kártya rendelését engedte volna....
Ha hazaértem a külföldi utamról megrendelem az új kártyát.JóGéza:
Szerver Hosting Debrecenben
-
w.miki
veterán
Revolutban hol tudom megnézni, mi a számlaszámom, amire tudnak utalni?
Arra utalás ingyenes, igaz?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest