Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
nem azért hogy védjem az OTP-t, de nem tudom ennek a hozzászólásnak mi értelme volt... sokunknál működik hibátlanul. én ma is töltöttem fel, és ugyanúgy azonnal ment appos jóváhagyással mint mindig.
-
dredjudge84
őstag
Hú de örülök, hogy otthagytam a fos otp-t. Nekem is voltak gondok de más jellegűek, így léptem.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
Support válasza:
Thank you for the wait, unfortunately, it's an ongoing issue that we are aware of - the team is already working on it to fix it as soon as possible. I am very sorry for this experience, this is not the service that we strive to provide. But I can assure you that we are trying to make everything as easy as possible and issue free. I really appreciate your patience and understanding in situations like this one. -
Sátán44
addikt
Nálatok sem működik az OTP-s kártyáról a befizetés? Tegnap délután óta próbálkozok. Rányomok a 4000 ft feltöltésre, kicsit gondolkodik majd elutasítás lesz a vége. Párom revolutja dettó ezt csinálja.
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Alap revolut csomaggal, ha pl atm-bol (magyarországon ) EUR-t szeretnék felvenni, akkor azt az ingyenes 75.000ft értékig euroban is megtehetem egyéb költség nélkül?
Ha igen, milyen automatát érdemes keresni? ( nyilván nem Euronet-et ) -
pictigjis
őstag
a revolut jovairja az utalt osszeget a te szamladon. az a szamlapenz onnantol a tied. amit a szamlara utaltal, az meg a revolute, eddig is az ove volt. ha keszpenzt fizetsz be egy atm-be, az is az automataba kerul bele, aztan mas meg kiveszi belole, de szamlapenzkent megis jovairja az osszeget a bank nalad. nem tudom ennel egyertelmubben elmagyarazni, hogy teljesen erthetetlen az eredeti kerdesed
-
pictigjis
őstag
nem ertem a kerdest, de komolyan. az a szamla, amire utalsz, az a revolute. utalas utan technikailag jovairjak a te szamladon az utalt osszeget, onnantol te rendelkezel vele. hogy a revolut mit csinal a raiffeisenes szamlajan ulo penzzel, az o dolga, neked semmi kozod ehhez valojaban, es eddig sem volt. nem azt a penzt koltod, amit oda utaltal, hanem azt, amit a revolut tett at egyik zsebebol a masikba
-
RoBos
senior tag
Tudja vki, h jelenleg ha vki bankkártyával vagy banki átutalással tölti fel a rev egyenlegét, akkor az a pénz fizikailag milyen számlaszámra érkezik meg? Csak mert ugye ápr. 1-től megszűnik a magyar gyűjtőszámla és ha ezen van jelenleg mki pénze, akkor mi lesz azzal a pénzmennyiséggel ápr. 1 után, ha nem költi el az ember addig?
Mivel az appból már most kivették a magyar számlára való utalás lehetőségét, de még lehet rá utalni, ha vkinek el van mentve az egyedi kódja, vagyis áprilisig még utalhat rá pénzt, de utána ha megszűnik a számlaszám mi lesz az ottani pénzzel?! -
vmarci21
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Rákerestem, hátha van hivatalos információ, és vannak akik megkérdezték Revolut supportot, ez a hivatalos válasz a kártya csere valós okát firtató kérdésekre:
"It is pretty technical what improvements are being made so I am not able to advise."
Tehát nem árulhatja el az ügyfélszolgálat az átállás pontos okát, de technikai oka van. -
pictigjis
őstag
válasz
vmarci21
üzenetére
egyebkent erdekes, hogy nekem meg a legelso, meg prepaid mc-met sem csereltek le, pedig az jovore mar magatol is lejar. felesegemnek mar mindket kartyajat csereltek, nekem egyet se, pedig ideje lett volna mar sorra kerulnom. van plus csomagos visam es mc-m is, de azok mar nyilvan uj tipusuak. ja, meg egy maestrom is, szerencsere azt se piszkaltak
-
nfer
tag
Megoldódott. Lett egy negyedik vásárlása sok ezerért és azonnal megkaptam a pénzt ajánlásért.
Tehát elfogadta háromból kettőször a Curve mögé tett Revolut kártyás vásárlást is.
Szerintem a harmadikat csak azért nem mert pár forinttal haladta csak meg az ezer forintot.
Talán, jobb ötletem nincs. -
vnorbi
aktív tag
-
nort_on
senior tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Feltételezem azért hivatkoztak a T&C-re, anélkül tényleg nem lenne túl korrekt.
Én is szívtam már meg ilyen "ingyenes" ajánlattal, szerencsére az csak párszáz forint volt. Azóta minden ilyen határidő megy a naptárba 2-3 emlékeztetővel + elolvasom a kisbetűs részeket is.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
nort_on
üzenetére
Nem volt "rendes" szerződés. Mostanában azt csinálja a Revolut, hogy a születésnapodon küld egy e-mailt egy egy hónapos ingyenes Premium próbaidőszak ajánlatával, amit csak aznap aktiválhatsz, hogy ne legyen olyan sok gondolkodási idő. A levélben írják, hogy ha az egy hónap letelte előtt felmondod, azt ingyen megteheted, valamint hogy az egy hónap után előfizetési díjat fognak szedni. Ennyi, nincs szó összegről és arról sem, hogy milyen előfizetési csomagba raknak (havi/éves). Arra nem emlékszem, hogy amikor az appban elfogadtam, ott volt-e ezen kívül plusz infó. Három hétig voltam így Premium planen, aztán lemondtam, ingyen volt.
-
fradi81
veterán
Hali
Miért írja a revolut hogy le kell cserélni a fizikai kártyát? Jó nekem ami van és még sokáig él. -
Emporio8803
újonc
válasz
UberMutant
üzenetére
Uhh, ez jó hír, köszi 👋. Igen forintot akarok fogadni.
Köszönöm a segítséget. Legközelebb már azt használom erre. Gondolom így olcsóbb is mert nem nemzetközi. Plusz sokkal gyorsabb is. Fura egyébként hogy 1-3 napot ír az appon belül, (bár "általában" ezt hozzá teszi, nem mindegy)és 1-2 hét is lehet.
Megegyszer köszönöm a segítséget nektek! -
válasz
Emporio8803
üzenetére
az egyedi azonosító nem kell az egyedi LT-s számlaszámhoz, ne izgasd magad.
ha forintot akarsz fogadni/küldeni, akkor használj wise.com számlát, ami integrált a magyar azonnali fizetési rendszerbe. -
akooos
veterán
válasz
Emporio8803
üzenetére
Tudtommal van egy egyedi azonosítód, amit ha nem adnak meg az utalásnál közleménybe, akkor vissza fog pattanni egy idő után.
-
-
Emporio8803
újonc
válasz
hedgehog
üzenetére
Huf, nem EUR. Értem, és köszönöm!
Azt nem tudod esetleg hogy ha hiányos adatokkal küldték el pl, kezdeményezték az utalás, mennyi időn belül szembesülnek vele? Kellemetlen lenne 1.5 hét múlva h nem sikerült. Majd még 2 hét várakozás. Valami rendszeruzenet értesítő megy a küldő nek hogy sikeresen elküldte? És úton van felém?
Sose használtam eddig. Smart bankba ha küld az ember és levonja akkor sikerült. Azonnal látom.
Itt beletelhet 5 napba is amíg nem megfelelő kitoltes, adatok miatt a levont összeg vissza érkezik a feladóhoz vagy ez ugyan úgy ha elengedte, levonta akkor sikeres tranzakció, és 1-2 héten belül s számlámon lesz?
A sok keresgélésbe nem emlékszem pontosan de olyat olvastam, hogy Revolute Ltd s kedvezményezett, azt kell beirnia a küldőnek? Különben nem lesz sikeres a küldés.
Ettől ijedtem meg, mert semmi plusz infót segítséget nem adtam. Csak az említett IBAN és BIC küldtem el nekik...
Nyilvan utólag kell Utána járni nem előtte. 🙄 -
-
hedgehog
senior tag
válasz
Emporio8803
üzenetére
Ez nemzetközi utalás, 1-2 hétbe is beletelhet míg átér.
(bár ha nem HUF, hanem EUR, akkor az SEPA, annak talán gyorsabbnak kéne lennie, passz) -
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Dec. 25-én aktiváltam az "ingyenesen" kapott premium csomagot. Január 26-án meglepődve tapasztaltam, hogy evomnt a Revolut 2540 ft-ot a számlámról, mert nem mondtam le az "ajándék" premium csomagot (szép kis ajándék, jól csőbe húztak!) Ma szeretném lemondani, de azt írják, hogy ha nem várom meg az idpszak végét, 5000 ft-om bánja. De, ha megvárom, akkor meh megint levonnak 2540 ft-ot! Nem is lehet lemondani úgy, hogy ne vonnák le az 5000-et?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv,
Teo -
Emporio8803
újonc
Sziasztok!
Teljesen új nekem a revolute, böngésztem kerestem a problémára a választ, de nem találtam. Remélem valaki tud érdemi választ adni a gondomra, kérdésemre. Előre is köszönöm.
Teljesen új regisztrációm(2hetes) a revolute nál. Nem töltöttem fel, nem is vásároltam, nem használtam. Megadtam amit kért adoszamot. És létrehoztam egy virtuális kártyát.
Egy utalás van úton remélhetőleg gond nélkül megérkezik. Annyit tudok kedden elkuldték, olvastam 1-3 nap körülbelül. Nem tudom számít e hogy egy céges számláról indították az utalást, nem pedig lakosságiról. Illetve, hogy fogalmam sincs hogy a küldő ronthatott e valamit. Egy számla kiegyenlítési összegét küldték el nekem. Megadtam az LT plusz 18 számjegyből álló "számlaszámom" ugye ez az IBAN és a BIC.
Nem tudom mennyire jartasak ott az illetékesek, elronthattak e valamit. Vagy én hagytam ki valamilyen más szükséges infót amit még kellett volna adják nekik? Ha rendben ment, elofordulhat hogy csak jövőhéten érkezik meg hozzám? Illetve ha hiányos /bármi miatt vissza dobta a rendszer akkor azt ők mikor eszlelhetik? Mivel eddig 3 napja nem értesítettek, hogy bármiféle akadályba ütköztek. Vagy esetleg ott is el az 5 napos atfutas miután vissza dobja a rendszer mint április 1.től majd a HUF OS számlával kapcsolatban írták? Elég zavaros lett ne haragudjatok. -
Bogyi007
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mert a Mastercard helyett Visa kártyád lesz.
Múlt csütörtök este indítottam el a cserét és az imént hozta is a postás már.Brutális ez a gyors intézkedés tőlük.
-
kp78
veterán
Ma volt nekem is meghívásom, de minden rendben volt.
A 3 fizetésből 2-t egyszer használatos (rózsaszín) kártyával, egyet a virtuális kártyával teljesítettünk. (eBEV felületeten gépjármű adó, 2 db közüzemi számla)
Szerintem inkább a Curve mögötti fizetés kavarhatott be.
Most már szigorúbban veszik a vásárlást, és hangsúlyozzák, "h csak valódi vásárlások számítanak, átutalás, szerencsejáték, ajándékkártya nem érvényes."
De ha tart még a promóció, akkor vásároljon vhogy
(töltsön fel Dominó kártyára, vegyen buszjegyet, stb.) -
nfer
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
És egyből újraindult.
Még 12 nap van az aktuális promócióból. -
Fifi
őstag
Látom már korábban volt szó a "Payment link" limitjéről.
[link] [link] [link] [link]Sajnos ma én is belefutottam, sógorom (aki nem Revolut felhasználó) 507€ tartozását fizette volna ki bankkártyájával, de csak 250€-t sikerült neki.
A support-tól megtudtam, hogy 250 GBP a limit, ezen blogbejegyzésre hivatkoztak.Érdeklődésemre, hogy ez a limit mikor nullázódik azt a választ kaptam, hogy ez heti limit.
Azt sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy ez naptári vagy rolling jellegű.
-
anadroid
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
25 eurós nincs, legalábbis magánembernek. 4,99€-s van, az a Platinum. Az alap (Gold), annyi, amennyit írtam.
-
nfer
tag
Revolut meghívottam végigcsinálta a procedúrát, de a 3 vásárlás jelzése nálam nem zöldült ki három nap után sem.
A 3 vásárlása mindegyike 1000 forint felett volt és le is van könyvelve. Ami még infó hogy Curve mögé tett Revolut virtuál kártyával vásárolt. Ez lehet probléma?
Mennyi napot várjak még?
Ki és mit csináljon?
Én mint meghívó vagy a meghívottam reklamáljon? -
anadroid
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az első hónap ingyenes, utána 0,99€/hó.
-
dredjudge84
őstag
Ige ez az köszönöm. De ha jól látom ez fizetős egy idő után?
-
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
ZEN (zen.com), 3%. Szerintem erre gondolsz, #33568.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
zen.com [link]
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Valaki itt a topikban pár hete említett egy olyan fizetési lehetőséget, ahol aliexpress vásárlás esetén pár százalék cashback van. Tudja valaki esetleg mi az?
-
hedgehog
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
ez az én feltételezésem a témában:
#35212 -
kapasz
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Sajnos legkésőbb 3 hónap múlva lekapcsolják a cserésnek ítélt kártyát.
-
válasz
balazs1956
üzenetére
A lezárás tudata. Valakit ez megnyugtat. Hagyjuk ezt tiszteletben.
-
kapasz
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Kaptunk mi is. A Mastercardot VISÁ-ra cserélik.
-
DonThomasino
veterán
Más is kapott ilyen üzit ?
Your physical cards need to be replaced
Nem értem miért kell cserélni, ha nem jár le. -
milenda
tag
válasz
wayne1
üzenetére
Igen, ez lett volna az igazán elegáns megoldás, de sajnos későn érkezett. Közben telepítettem a Revo appot egy másik telefonra, azon működött a tizedesvessző. Az aprólékokat átváltottam forintra, a forintot átutaltam a hazai számlámra és végre meg tudtam szüntetni az accountot. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Használjátok a Revolutot több szerencsével és kevesebb problémával, mint én!
-
DJMDJM
tag
válasz
nort_on
üzenetére
Nem az unicredittel van a bajom, az céges partneri számla, úgyhogy a konszolidációm útján amin elindultam előbb az otp-t kellene megszüntetnem majd utána esetleg az unicreditet. Az OTP ami felejtős először, mert leszed mindennel, azért nem akartam utalni tőlük, kapják be. Megszüntettem egy lekötést takarékszámlámon 3,5m volt rajta és hogy áttudjam tenni a normál számlámra 3,5e-t még ezért is levont. Azért onnan próbálom most elhozni a pénzeket, de nem oly egyszerű egy ideje a top up probléma miatt.
Persze a forint gyengülés sem tölt el örömmel. -
emeritus
tag
válasz
DJMDJM
üzenetére
Lényegében igen... A GPay a Google saját fizetési rendszere, használatához a Google, a kártyatársaságok (Visa, MasterCard pl.) és a kártyát kibocsátó bankok együttműködése szükséges: ez a bankoknak pénzbe kerül. A saját rendszerbe invesztált bankoknak (OTP/Simplepay) értelemszerűen a saját olcsóbb. (Az OTP az Apple rendszerét támogatja.)
-
pictigjis
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
volt már téma: a revolut appban jelzett állapotjelző csak egy grafika, semmi köze a valósághoz, csupán valószínűségeken alapul. az előző hónapban is volt jó pár beragadt utalás, ezeket ugyanis külső cég, a currency cloud intézi. leginkább náluk lehetne reklamálni, csak hát...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. 17-én indítottam egy utalást Erstés szlára, ami 18-án meg is érkezett magához a bankhoz, viszont a címzettnél azóta sem látszik. Egyszer anyukámnak utaltam, Ő OTP-s, és neki aznap, amikor a bankhoz megérkezett a pénz, rá másnapra könyvelte is a bank az összeget. Létezik, hogy az Erste ennyi ideig üljön a pénzen, és ne könyelje le?
Határidős az utalásom, a címzett is várja a pénzét (hjaj, hogy miért nem lehet egyszerűen kártyával fizetni egyes vásárlások alkalmával
), szóval nem szeretném elbukni. Szerintetek ilyenkor kihez forduljak? Hívjam az Erstét, hogy hol vna a pénzem?
Köszönöm! -
vnorbi
aktív tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Ha magyarországi címmel regisztráltál, akkor Revolutról díjmentes a forint utalás magyarországi bankba, de ha az Unicreditbe 0,3%-ért utalnál az OTP-től, akkor egész biztos, hogy a Revolutnak történő belföldi utalás is ennyibe kerülne, azaz nem lennél vele beljebb, viszont néhány nappal tovább tartana.
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
Igyekeztem itt is vissza olvasni, illetve a Revolut oldalán is, de nem találtam információt a forint-forint alapú díjaknál.
A szituáció a következő: szeretnék utalni OTP számláról Unicredit-es számlára nagyobb összeget (7 számjegyű tétel), amelynél 0.3%-os tranzakció költséget kell fizetni. Arra gondoltam, hogy az összeget beutalom a Revolut-ra, majd onnan tovább az Unicredit-hez. A számlák Forint alapúak, nincs deviza váltás sehol.
Úgy tudom, hogy az utalás emiatt ingyenes kell legyen, de erről sehol nem találtam pontos információt semerre. Kis összegeknél nekem eddig nem számolt fel extra költséget, de nem tudom, hogy nagyobb összegnél lenne-e. Ti mit tudtok erről?
Köszi előre is!
-
-
mauimagic
senior tag
Lehet paranoiás vagyok, de én az aprón kívül mindent kiutaltam a Revolutról. A CEO szovjet oligarcha apukája miatt lehet megszivatják őket, ha az ukrán balhéért cserébe ledobja a fejlett világ a gazdasági atomot (SWIFT)
-
Johnyy
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem tudom.
Még egyébként nem kérte sose a telekódot.
Elindítom a revoluton a pénz hozzáadását, majd jön az üzenet az OTP Bank apptól ott a jóváhagyás, majd ujjlenyomat. -
Johnyy
tag
A hónap elején regisztráltam a Revolutra, azóta kétszer próbáltam feltölteni OTP Mastercard kártyáról de mindig elsőre hibát ír ki.
"Valami hiba történt."
Majd második próbálkozásra mindig sikerül, de nem tudom ez mennyire jó így.Aztán jön az üzenet, hogy a "A kártyám nem felelt meg a 3DS ellenőrzésen."
Egyébként a telekódot azt minden új bankkártyánál meg kell változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- FIFA 16 Playstation 4
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), szóval nem szeretném elbukni. Szerintetek ilyenkor kihez forduljak? Hívjam az Erstét, hogy hol vna a pénzem?