Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77
üzenetére
Kölcsön volt adva, arról tájékoztattak hogy a kisbaba földhöz vágta és repedt a plexi. Ezzel semmi gond előfordul
Azt is mondták, hogy valószínűleg meghalt az akksi, mert nem tölt. Gondoltam, hogy csatlakozó lesz a bibi, de nem. Akksi sem. Passz. Egy kis víz csinálhat vele ilyen hülyeséget? Amúgy nem oxidos sehol. Kapargattam a csatlakozót de így sem jó. Holnap jönne érte a vevő egész szép áron, de úgy néz ki így marad a polcra és a telenoros megy a piacra de az a kutyának sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azt is mondták, hogy valószínűleg meghalt az akksi, mert nem tölt. Gondoltam, hogy csatlakozó lesz a bibi, de nem. Akksi sem. Passz. Egy kis víz csinálhat vele ilyen hülyeséget? Amúgy nem oxidos sehol. Kapargattam a csatlakozót de így sem jó. Holnap jönne érte a vevő egész szép áron, de úgy néz ki így marad a polcra és a telenoros megy a piacra de az a kutyának sem kell.