Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
∂яσнυη
üzenetére
N87 csak proto. Nem N78-ra gondoltál?
N86 8MP, nagylátószög, és AMOLED kijelző. Használtam egy ideig, (Kb 3 hónap) de nem jött be annyira. Azóta pihen.
Én panelhibás telefont nem veszek, azt nem tudom javítani, de ha csak házcsere kell neki.. Mindenképp gyári alkatrésszel dolgozom, volt már, hogy donor telefont egyszerűbb (És olcsóbb) volt szerezni, mint egy alkatrészt - Pl: N97 minit bontottam kamerának a nagyba, kijelzőnek 5800-ba..)
5730-hoz sok sikert, ritka. Amikor forgalmazták, nagyon tetszett, azóta akartam, de helyette 5310 lett, majd N82. Kb. fél éve vettem a sajátom, azóta otthon vár - 38 perc van benne, gyári fólia még rajta. Ugyanakkor nekem kicsit csalódás a típus, akkor már sokkal inkább E90, azt kilenc hónapig használtam, van egy első szériásom, és egy nullpercesem is a saját mellett, eltéve.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest