- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
meroly #21476 üzenetére
Fordult már meg pár tablet a kezeim között, családban is volt.Szintén nem való semmire, egy netbook messze lekörözi.Egyik haverom egyszer a kezembe nyomta, hogy tök fasza rajta fps-t játszani meg GTA-zni, hát mondom gratulálok, de vidd innen
Ez csak egy trend része, semmi más, az androidtól pedig engem is kiráz a hideg.Lassan bóvlibb lesz mint a made in china felirat...
Eddig egy kitérőm volt az érintős világba, az is egy P990i személyében, de hát ott sok képernyőt nem kellett nyomkodni.Ettől függetlenül én sem tartom magam maradinak, de alapvetően szeretem is a régi dolgokat.Például nálam hódít a real stereo, meg fog is, úgy kb. életem végéigTelefonban meg nehezen fogja tudni bármi is überelni az E90-t részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest