- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #20970 üzenetére
Egyik sem. A infra takaró belülről illeszkedik, míg az eredetin kívülről. Az eredetin nincs újkorában belül fólia, és a másikon a hangerőgomb túl csillogó. De attól még nem feltétlenül vacakok, ne dobd ki. Nyugodtan tedd fel telefonra, eredetit úgysem találsz valószínűleg.
-
ferret77
aktív tag
-
-
Don Pityu
csendes tag
-
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #20470 üzenetére
Nekem is csak a helyet fogják, egyik szekrényem tele van üres (alkatrészekkel teli dobozokkal. olyanom is van, amihez nincs telefon.
De akkor sem lapítom őket össze, mert legrosszabb esetben ha viszem kiállításra, (és sima dobozokba már nem fér) akkor valamibe be tudom őket tenni.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
stufen2 #20446 üzenetére
Van egy eredeti gold sirocco asszem miskolcon 60 ért. Face to face kellene megnézni . Nincs hozzá nagyon semmi de eredetinek tűnik képek alapján, meg én kértem róla további fotót csak időközben máshogy alakultak a dolgaim.
Volt white-om , tavaly karácsony előtt , media markt os számla volt hozzá, bt headset, mindene megvolt. 33 ért vettem, középső műanyagot cseréltem benne és 3 hónap múlva meghirdettem 60 ért ment el.
Mondjuk patika volt.Most egy feketét sikerült szerezni, sajnos szalagkábeles, de minden papírja szintén megvan. olcsó volt de drága a szalagkábel, mert együtt van a mechanikával ,kijelzővel ,nyomógombfóliával stb... gyakorlatilag a komplett telefon alaplap nélkül. Egyébként karcmentes.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #20440 üzenetére
Én kaptam egy roncsot, és évek alatt felújítottam. Nem teljesen; bontott, de nagyon szép, gyári alkatrészekből.
De van, amiből nem lehet mást, mint újat venni. Természetesen gyűjteménybe mindenből jobb lennede 6650, sima csak új volt, ami biztosan az enyém lesz. Mármint volt egy a neten is, de csak kicsivel volt olcsóbb, és nincs rá garancia, hogy nem nyúlja be senki. A boltban igaz, 25k volt, de a life timer az 0000:01, gyári fóliás, és tuti új.
Meg amúgyis, jobb és olcsóbb is újat venni, mintveni egy roncsot, fáradozni, vadászni az alkatrészeket, és külön mindent megvenni. Meg van, amiben a matricát is át kéne rakni. szép lesz, de teljes értékű sose. -
kovy79
őstag
válasz
stufen2 #20433 üzenetére
Nem sértésből mondom, de látszik, hogy nem gyűjtői szemmel nézed a dolgokat. Utángyártott akku egy gyűjteménybe szánt 6310i-be?? Doboz, tartozékok szintén. Aki pedig ilyen szép példányt vesz, valószínű gyűjteménybe veszi, esetleg emlékbe.
Egy gyönyörű állapotú 6310i szerinted kommersz?
Én simán adnék 20K-t egy új beige előlapért... -
kovy79
őstag
válasz
stufen2 #20429 üzenetére
Egy karcmentes, használt, gyári (mondjuk már nincs rajta a fólia) 6310i előlap 10K, egy új meg 15-20K (már ha találsz)... Új BPS2 akksi se 2 Forint... 34-35K-ért szerintem nem túl elrugaszkodott.
Más kérdés, hogy nekem a 6310i beige színben az igazi, abban pedig szinte beszerezhetetlen a gyári, hibátlan előlap. -
ligeti8
csendes tag
válasz
stufen2 #20331 üzenetére
Van nekem is egy fekete 8855-ösöm.
Nagyon rég óta megvan de szerintem tuti hogy refurbished. Bár eléggé jól megcsinálták .
Nagy értéket nem képvisel de mindenképpen különlegesség.
Volt szép kékben is annó, az nagyon bejött.
Amit láttam eddig az mind horpadt-kopott volt.
Ezeket ázsiai piacra csinálták, mint a 8850 gold -ot. Azért is ilyen leharcolt nálunk az állomány.
Annak az esélye, hogy egy gyáriba ne Isten "újba" fuss bele gyakorlatilag tényleg 0. -
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #20313 üzenetére
túl industrial.
Valami üvegezett fenyő vitrin jobban tetszene. Most is, szerintem hagyom már, egy nap ezeket lepakolni meg visszarendezgetni.
(#20314) ferret77 : persze, több van, de most itthonról nem nagyon tudok többet összeszedni. Meg nem is biztos, hogy akarok. Mert hát... Nem tudom, emlékszem régen milyen boldoggá tudott tenni egy használt régi Motorola... milyen jó is volt az, 3-4 éve..
Mentem a verseny utcán, Álltak sorban az Ericssonok meg minden egyebek... A40 GH688... Aztán most mi van? Minden Nokia. Persze, szeretem őket, de kicsit hiányzik az, hogy egy utángyártott Siemens headsetnek örülni tudtam. Ma mikor pakoltam a dobozokat (el kellett rendezzem a 2110, E61i, 5500 dobozt a többihez), kezembe akadt a 3410-es dobozom, és (nyilván tudtam hogy ott lesz
) megtaláltam a régi, halott 3410-esem. Azzal kezdtem. Aztán elfogott a nosztalgia.
Szóval ma meg minden csupa Nokia... egyszer kíváncsi lennék, hány helyen van összesen a telefonokon feltüntetve a márka logója. előlapokon, belül, ahol nem látszik, akku, matrica, stb...Amúgy: tudod te mekkorát ütnek ezek? [link]
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #20292 üzenetére
Nekem a 8250-esen van NSM-3DX. Az se biztos, hogy eredeti, hibás is, bár elég jó minőségű, lehet hogy az, fene tudja. NSM-4-et nem találtam itthon.
NSM-3NX: 8210
NSM-3DX: 8250
NSE-6NX: 8810
NSM-2NX: 8850
NHM-4NX: 8910 8910i.Ezeket az RM-típusszámozásokat se értem. A 3100 és 3120 oké, hogy RH-19, ugyanazok. De a 3650 és 3660 ugyanúgy NHL-8, holott van változás, a gombpanel és a kilejző színmélysége más (mondjuk kipróbáltam, kompatibilis egymással a két kijelző). A 8910 és 8910i is ugyanaz (NHM-4NX).
A 3510 (NHM-8NX) és 3510i (RH-9) ugyanakkor más RM-számot kapott. pedig a kijelzőn kívül más nem változott. A 8910 és i miért nem? De az 5140 (NPL-5) és 5140i (RM-104) is tök hasonló telefon, mégis más a száma.
Kíváncsi lennék, a 6500 slide-classic, illetve a 6500s-5610 mennyire más/hasonló. -
Elims
veterán
válasz
stufen2 #20248 üzenetére
Ez azért erősen túlzás.. :-)))
Szerintem egy nullával többet írt. Irreális.A n95-ömben kijelző cserén gondolkodom,mert igen megviselt.Mennyire elfogadható minősége van az ebay-es pár $-os n95 kijelzőnek? Cserélt- ,volt már dolga vkinek ilyesmivel?Vagy inkább nézzek gyárit x ezerért?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
stufen2 #20248 üzenetére
Na, erről beszéltem... horribilis árat elkér és még kamu is.
#minolta5: Járom a mobil boltokat eddig kevés sikerrel. Találtam mondjuk egy két jó mobilt, de nem fogtak meg... Egyenlőre maradok a szifonnál.
Szer.: Meg volt az egyik mobilosnál letétbe egy Nokia 3720 az még tetszett csak kicsit karcos volt.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #20202 üzenetére
Rosszul, mert a 8850-esen festett magnézium-alu ötvözet ház van. a 8810 polírozható, mert az rozsdamentes acél. A 8850 nem.
Valakinek nem kell 3310 közkeret? Sajnálom kidobni, ajándékba odaadom.
Rendet tettem kicsit aztán ami csak a helyet fogja, kiteszem.
Az 5230 meg egész tetszik, bár az E90 meg az N86 okosabb. Majd kipróbálom, de nem lesz főtelefon pár napnál tovább. -
-
orion1025
őstag
válasz
stufen2 #20048 üzenetére
Elvileg ennyi lenne.Ott be is tudod állítani alapértelmezett hozzáférési pontnak, és ha megnyitod a böngészőt arra a netre fog csatlakozni és nem kér jelszót sem.
Azt kell választanod ami be van állítva a routeredben, ezt csak te tudhatod.nekem például WPA2 és rejtett hálózatom van 20 karakteres kulcsal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest