- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #31572 üzenetére
Nem hinném, de az egész nem ér egy 10est...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #31458 üzenetére
Természetesen, csak ilyenkor este már a fények se az igaziak, plusz még csinosítom őket. Ha van rá igény akkor ömlesztem én a képeket, de inkább csak a facebook oldalamon lesznek majd. De itt egy kép közvetlen bontás után:
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #31255 üzenetére
Én pont belefutottam... e55-be akartam, beletenni az e75-öt, mert ugye az e75 lcdje kompatibilis az e52-vel az meg az e55-ttel (jó pár oldal szerint), igen csak az lcd-n lévő flex kábel - csatlakozó rövidebb, mint az e52-nél...amúgy működik vele, még a csatlakozó is megegyezik, csak nem tudod ugye a helyére tenni az lcd-t és összeszerelni, meg máshogy vannak meghajtva harmónika szerűen a flex kábelok is a különböző készülékekben, hiába egyforma hosszúak
-
-
norrberth
addikt
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #30892 üzenetére
De a nokia végül is ki is vonult anno a felkelő nap országából, mert ugye ott zömmel NTT hálózat (itt sincs sim) van és az meg a DoCoMo-jé. Ami meg a japán piacot több, mint 50%-ban uralja. Magyará ő osztja-osztotta a lapokat.A docomo meg ugye nem gyárt készüléket, de a gyártóknak pontos leírást adott még a készülék menüjéről is. És ugye csak a saját szolgáltatásait lehet használni és csak a saját telefonjairól. Hasonló volt anno nálunk is a vodafone live, az is halva született dolog volt....Így meg nem sok értelme volt hadakozni szerintem egy simes telefonnal a nokiának, ha nem fexik le a cég útmutatásinak. Bár ugye amióta megjelent a szifon változott biztos a helyzet. De hasonló hálózatszerűség volt Amerikában is a cdma, ami ott is megbukott végül. De lehet csak a japánok földönkívüli különcsége miatt működött japánban. Persze a 3310es korszakban és még rá egy két évvel is a japok sehol nem voltak, de utána feltörtek mint a talajvíz.
-
arkades
senior tag
-
MurdR
veterán
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #30481 üzenetére
Nekem is 3410 volt az első, mondjuk 3510-est akartam, mert az színes. de igazi nagy vágyam az egy 6220 volt..
Meg a 7210 is nagyon tetszett. de a 3410 jó volt, szerettem. bele is halt..
aztán 5140i, és a fejem vertem a falba, hogy 54-ért vettük függetlenül, és ha egy hetet várok, akkor akciós a 6230i, 63-ért... Persze unokatesómnak az volt... kicsit se voltam mérges
Szerk: Amúgy nektek nem tűnt fel, hogy mintha betűtípust váltott volna a PH?
-
TommyX_
őstag
válasz
ferret77 #30476 üzenetére
Még 13-14 éves koromba, mennyire akartam egy ilyet, egyik osztálytársam volt ilyen már 8. osztályba(ez volt 2002-be) irigykedtem is kicsit
.
Sajna nekem nem lehetett, mert ugye kezdő telefonnak drága lett volna, + nem lehettem előfizetéses akkor még, így lett helyette 3410. -
-
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #30361 üzenetére
Majd találok én még 300ért is
. Hol volt ő akkor amikor két db matt állapotú amerikai ledes micro tac motorlát adtak oda 1000ftért + két dokker, két töltő, két pót akku. Én ott voltam
És az egyiket pofátlanul 3000ért eladtam, kerestem 2000ft ot. Azt is lehetett volna hirdetni, hogy így meg úgy ritkaság, de 10 nél többet nem adtak volna érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged