- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #29153 üzenetére
Én a gigatel oldalát használom erre.
Tegnap egy kis trükkel szereztem töltőt az alcatel ot comhoz. Vettem egy ilyenhez való töltőt, leszereltem a csatlakozó körül, a dokkoló rész, és így már kompatibilis lett a telóval. Már több mint egy napja azt használom, hibátlanul megy vodás kártyával is. -
-
-
-
válasz
stufen2 #28420 üzenetére
hát nem adja olcsón az biztos.
-
-
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #27975 üzenetére
Jogos, új árakkal ők is szépen elszállnak. Én mindig használtan veszem a telóimat. Iphone 3g-t cseréltem HTC HD2-re. Akkor olyan 55ért vettem. Csodaszép képe volt az iphone-hoz képest. Nagy kijelző, android, sok újdonság. Álom volt. Aztán gondoltam váltok Sensation-re, amiből Sensation XE lett 70ért beats fülessel full dobozosan fóliásan garival. Ismét csoda kijelző, csoda sebesség ámulás bámulás. Le sem cseréltem volna, ha nem találom meg ezt: [link]. 50-be elment a HTC (füles nélkül, ami ér 15-20 ezret) és ez jött 53-ért újonnan 4 magos procival, hd kijelző, 1.5gb ram, szokásos földi jók és egy nagyon jól eltalált házban felkínálva mindezt.
Nos ezért vagyok én jó véleménnyel a HTC-ről
De most már aztán rengeteg lesz ez egy retro fórumban.
-
-
válasz
stufen2 #27972 üzenetére
Nekem a One S nem produkált komoly problémákat.
Apróbb fagyások voltak csak. Bár azok kissé bosszantóak voltak, de még az a kategória volt, amivel együtt lehetett élni.De ilyen téren valóban eléggé lutri a droid. Vagy jó vagy nem.
A WP-nél, iOS-nél vagy a BB-nél nincs ilyen. -
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #27972 üzenetére
Androidnál a HTC a legjobb ár/érték arányban. Nekem is volt 2, barátnőmnek is 2. Most áttértünk a kínai piacra mind a ketten és egyáltalán nem bántuk meg. Következő telefonom is kínából lesz, Xiaomi Mi2s néven, ha sikerül mostanában váltani. Ha nem, akkor az még a jövő zenéje. Ha az iphone6 nő egy kicsit 4.3 colra akkor nagyon erősen el fogok rajta gondolkodni. Nagy nekem ez a mostani 4.7.
-
-
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
stufen2 #27708 üzenetére
Szóval ugyan nem átverős, de a rizsát löki rendesen az eladásokért. Értem. Nincs amúgy valami limit olx-en (apród) ? Azért ez a kb. 290 hirdetés már üzletszerű kéne hogy legyen.. pláne amilyen árakat néha kiír.. havi 200K-ra azért karcolgatnám...
Elmenne a kedve ettől...
-
-
-
-
Dr Dee
tag
-
-
bunkomen
aktív tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest