- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2
üzenetére
Én a gigatel oldalát használom erre.
Tegnap egy kis trükkel szereztem töltőt az alcatel ot comhoz. Vettem egy ilyenhez való töltőt, leszereltem a csatlakozó körül, a dokkoló rész, és így már kompatibilis lett a telóval. Már több mint egy napja azt használom, hibátlanul megy vodás kártyával is. -
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2
üzenetére
Jogos, új árakkal ők is szépen elszállnak. Én mindig használtan veszem a telóimat. Iphone 3g-t cseréltem HTC HD2-re. Akkor olyan 55ért vettem. Csodaszép képe volt az iphone-hoz képest. Nagy kijelző, android, sok újdonság. Álom volt. Aztán gondoltam váltok Sensation-re, amiből Sensation XE lett 70ért beats fülessel full dobozosan fóliásan garival. Ismét csoda kijelző, csoda sebesség ámulás bámulás. Le sem cseréltem volna, ha nem találom meg ezt: [link]. 50-be elment a HTC (füles nélkül, ami ér 15-20 ezret) és ez jött 53-ért újonnan 4 magos procival, hd kijelző, 1.5gb ram, szokásos földi jók és egy nagyon jól eltalált házban felkínálva mindezt.
Nos ezért vagyok én jó véleménnyel a HTC-ről
De most már aztán rengeteg lesz ez egy retro fórumban. -
válasz
stufen2
üzenetére
Nekem a One S nem produkált komoly problémákat.
Apróbb fagyások voltak csak. Bár azok kissé bosszantóak voltak, de még az a kategória volt, amivel együtt lehetett élni.De ilyen téren valóban eléggé lutri a droid. Vagy jó vagy nem.
A WP-nél, iOS-nél vagy a BB-nél nincs ilyen. -
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2
üzenetére
Androidnál a HTC a legjobb ár/érték arányban. Nekem is volt 2, barátnőmnek is 2. Most áttértünk a kínai piacra mind a ketten és egyáltalán nem bántuk meg. Következő telefonom is kínából lesz, Xiaomi Mi2s néven, ha sikerül mostanában váltani. Ha nem, akkor az még a jövő zenéje. Ha az iphone6 nő egy kicsit 4.3 colra akkor nagyon erősen el fogok rajta gondolkodni. Nagy nekem ez a mostani 4.7.
-
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
stufen2
üzenetére
Szóval ugyan nem átverős, de a rizsát löki rendesen az eladásokért. Értem. Nincs amúgy valami limit olx-en (apród) ? Azért ez a kb. 290 hirdetés már üzletszerű kéne hogy legyen.. pláne amilyen árakat néha kiír.. havi 200K-ra azért karcolgatnám...
Elmenne a kedve ettől... 
-
Dr Dee
tag
-
bunkomen
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hegesztés topic
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)