Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• stufen2

aktív tag

válasz zorzy4 #27756 üzenetére

Használhatóságában, borzalmas volt a sense felülethez és az androidhoz képest, nyakatekert egy rendszer, gyorsaságban és minőségben sem volt a toppon - szerintem, több haverom is ezt mondta miután váltott droidra vagy ájfónra, de ettől függetlenül én sokáig bele voltam szerelmesedve a zöld vagy narancssárga n8-ba, de később csoporttársamét eleget nyomkodva nem bántam meg, hogy nem vettem meg. A symbiannak meg már akkor reszeltek, appok hiánya is bosszantó volt. Unokatesóm férje végül is beszerzett egy n9et 160-170ért (sok esze nem volt : ), csak azért azt vette, mert ő mindig nokia párti volt - címszóval), amíg nálunk volt egy hétre cseréltünk, az a telefon max 10 ezret ért, de inkább egy fillért se, kb egy év se telt el és vett egy s3-at, mondanom se kell hogy belátta ő is, hogy a két gép között fényévnyi különbség volt. Végül is nekem nem tetszett a symbian3, belle, meego, de egy biztos hatalmas részük volt abban, hogy a Nokia ide jutott, vagy alapjaiban kellett volna átírni az egészet, vagy kidobni a kukába a terveket inkább, esetleg androidot rakni a winfos helyett, és nem egy elavult rendszerhez görcsösen ragaszkodni főként nem továbbfejleszteni, mint pl a belle. Az eladási számok is azt mutatták, hogy a simbyan 3at nem biztos, hogy annyira erőltetni kellett volna. Mert a telefonok szebbek kívánatosabbak voltak számomra a többi gyártóéhoz képes.

De novinyulnak is igaza van, ehhez egy fafejű töketlen vezetőség kellett

Új hozzászólás Aktív témák