- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
zorzy4 #31296 üzenetére
Itt hardveraprón...
De 2 éve vettem egy drágább Samsungot, szintén full dobozos bontatlant vaterán, ott pedig az hívott fel pár hónap múlva, akitől vettem (több darab is volt neki), hogy ő igazából lopta ezeket a telefonokat és most vissza kell adnia az összeset a tulajdonosának, mert ha nem akkor fel lesz jelentve, stb..., ezért visszavásárolná olcsóbban tőlem.
Azóta be is fejeztem a telefonokkal való seftelést, mert nem hiányzik ez nekem és időm sincs már rá nagyon. -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
zorzy4 #31294 üzenetére
Én full dobozos, full papíros telefon miatt mentem már rendőrségi kihallgatásra, mert mint kiderült lopott volt a telefon. IMEI szám egyezett a telefonon, dobozon, papíron és 2 hetes volt.
Mivel benne volt a SIM kártyám, ezért megtalált a rendőrség, de "szerencsére" addigra már eladtam, így nem tőlem foglalták le. -
-
Dr Dee
tag
válasz
zorzy4 #31262 üzenetére
Nekem fontos a doboz,sőt az Imei szám is stimmeljen! A régi telefon dobozok jól néznek ki. Számomra így kerek😃😃
Lehet rajta vitázni meg minden!
Pár éve gyűjtöttem a Matchboxokat is! Na ott ki is készülnêl a doboztól!! Ott van olyan meló ahol a doboz többet ér😉
Az,hogy lopott vagy nem egy telefon,az pedig szerintem erkölcsi kérdés! -
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4 #31253 üzenetére
Innen csak az ME45-t ismerem. Ezért is van, hogy csak nokiákat gyűjtök. Azokat szinte mind ismerem, volt nekem, esetleg elfogadtam volna régen. Más márkákról mondhatjátok nekem, hogy ilyen ritka, olyan ritka, fingom nincs a legtöbbről.
Egy-két típus van, amit elfogadnék más márják közül gyűjteménybe.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #31149 üzenetére
Lehet élni, de ha már van, nem szeretnék. Sok funkcióra szükségem van, amit pl egy 3310-es sajnos nem tud megadni. Két telefont pedig nem fogok magammal hordani.
Vodára kitérve, pedig tényleg csak egy 3. szolgáltató. Egyedül a flottái amik érnek valamit. De ebbe ne menjünk bele, mert kinek mi.
Tavaly augusztusban találtam futás után egy vodás simet a földön, felvettem, hogy majd próba cseresznye. És még nem lett letiltva azóta sem, pedig én nem töltöttem rá. Azzal szoktam térerőt tesztelni -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #31149 üzenetére
én is oda akartam menni, de maradtam Telenor.
Mondom, nyomogatni jó lenne, de ha zenét akarok hallgatni, vagy fotózni, -amit majdnem minden nap csinálok-akkor kell a 808, de a BB-t se teszem le, mert az meg netre jó-amit meg félóránként használok-. így már pl egy E7-se elég, pedig az tetszik is. Nem hogy pl egy 6234, emit pár éve használtam, vagy egy 6230. Mikor szervizben volt a 808, megvoltam ugyen a Z10-2110 párossal, de nyilván nem hosszú távú megoldás. -
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #31135 üzenetére
Sajnos nem. Egy sim kártyám van. Az okostelefon adta lehetőségekről pedig nem szeretnék lemondani 1-2 napig se. Egyszer hazavágtam az androidot akkor N73-at használtam pár napig, jó volt szép volt. Szilveszterkor pedig szintén nálam volt egy 6680, mert éreztem hogy le fogok merülni. Így is lett.
Arról nem is beszélve, hogy még mindig lusta voltam elmenni micro sim adapterért, így meg elég nehéz belejátszani a régebbi telókba -
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #30796 üzenetére
szalagkábelesen 3-4, de megmondtam, miko kérdezte.. Én 8-ért teljesen működőt vettem. És mivel magától a kijelző szalagkábele nem romlik el (n91 is csak azért, mert a bekapcsoló gomb mellett hajlik meg, minden gombnyomáskir terhelve van) csakis elrontott szerelés lehet-azaz buherált a telefon-azaz a tablet
így meg veszít az értékéből.
-
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #30705 üzenetére
Jogos, nem linkeltem be. Viszont már több dolgot is linkeltem, amiből kiderült hogy a vatera nevem kisartur. Úgy látszik csak én vagyok ilyen figyelmes, hogy megjegyzem, hogy bizonyos embereknek mi a vaterás neve és rájuk nem licitálok. Amúgy nincs sértődés és semmi ilyesmi... nem mozgat a telefon annyira. Csak jeleztem, hogy azért figyeljünk már oda valamennyire.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #30668 üzenetére
Ezek a telefonok tartozékok doboz nélkül szép állapotban sem mennek el 35-40-45-nél többért, cuccokkal a duplája, de ezek, legalább is 2 tuti átlagos állapotban van, ha meg kellene venni 100 nál többet nem adnék érte.
A nagyképűség ez: "Nemrégiben komolyan rá voltam kattanva erre a sorozata és megkockáztatom, hogy elég sokat is tudok róluk. Ezért: tisztelettel kérek minden érdeklődőt, hogy az „eredeti-e”, made in holgyártották”, „Koreai-e”, töltsél fel képet az akkumlátor alatti címkéről meg adj IMEI számot dolgokkal ne fárasszuk egymást és a life timerrel ......."
Lehet csak nekem szúrja a szemem, de egy ennyire tahó szövegeket én nem bírom. Jelene eseten meg ugye a zafír a drágább és nem a karbon - de ő nagyon ért hozzá.Ahelyett, hogy ő is utánanézett volna, ahogy én is kiolvastam a mobilaréna cikkekből az árakat.
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4 #30591 üzenetére
Veled úgyis találkozóm van kedden, úgyhogy akkor Pü-ben folyt köv
(#30592) ferret77: Admin voltam/vagyok még mindig az oldalon. Sajnos a tárhely gazdájával nincs kapcsolatom, de jó lenne tükrözni az oldalt valahová, mert tényleg sok infó, meg hasonló jó dolog van rajta, kár lenne ha elveszne.
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4 #30417 üzenetére
Ja
De mondtam neki, hogy szólok egy gyűjtő ismerősnek.
Mondd, hogy járt nála egy ismerősöd és ő szólt. Talán még le is tudsz alkudni pár száz ft-ot.
Előszőr azt hittem, hogy odaadja ingyen, mert úgy odanyújtotta és olyan feje is volt, de rákérdeztem, hogy mennyi és akkor mondta, hogy ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged