- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
LaciGSM #18144 üzenetére
...épp most tettem vissza a szekrénybe... A héten készült történelmi fotó.
SONY, Ericsson, Sony Ericsson, SONY...én most épp gyári J6 akkukat vadászok - már harmadszor bontottam szét egy-egy utángyártottat, hogy az eredeti akku elektronikát (az órával) áttegyem az akkutestre...
-
draco31
veterán
válasz
LaciGSM #18096 üzenetére
Az hogy csinálták, kidobták az ablakon?
Nekem a legdurvább az a K300i volt, amivel 1-2 napig fociztunk aszfalton. Egész jól bírta, utolsó nap még tudott zenélni, persze már fejből kellett a menüben mászkálni, és szikszalag tartotta össze, de akkor is szólt még.
Kipróbáltuk vele azt is, hogy képesek vagyunk-e a villanyvezeték fölött átdobni, többször sikerült ez is, de ez még a foci előtt volt, és fűre esett, szóval észre sem vette ezt a mobil.
Az alaplapja még valahol megvan ha valakit érdekel. -
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
LaciGSM #17946 üzenetére
Nem tudom...Nekem az a tapasztalatom,hogy szinte mindegy milyen állapotu,csak ocso legyen.Ja és:ˇAz aksi meddig bírja?"Sokszor gondoltam már rá hogy fel kéne újjítani 1-1 telót,mint Ksparrow,de aztán elvetettem,mert szerintem a nyakamon maradna,vagy amikor már nagyon unnám eladnám veszteséggel.Szoktam nézni kábel tv-n egy Autókereskedők c. sorozatot.Vesznek egy közepes állapotú verdát,felújjítják aztán jó pénzt keresnek rajta.Na próbálnák meg itt Magyarországon...
-
kovy79
őstag
válasz
LaciGSM #17934 üzenetére
Régebben itt is fórumozott.
Kérdezd meg priviben, hogy nem e írta el az összeget egy nullával!ferret77, köszi neked is a képeket!
-
susu88
tag
válasz
LaciGSM #17845 üzenetére
Szerintem majd cellákat cserélek benne, ha odáig jutok. A múltkor egy Motorola Startac akku celláját cseréltem ki egy 8910-esből valóra. Dettó ugyanaz volt bennük. Persze kiderült, hogy nem is az akku volt a rossz, még szalagkábelt kellett benne cserélni...
Jó, ha nem tudok életet lehelni belé, lehet, hogy megkapod. Bár telefont még sosem adtam el, de asztaldíszt nem akarok gyűjteni -
susu88
tag
válasz
LaciGSM #17843 üzenetére
Bocsi, de már én is jó ideje vadásztam egy Z1-re. De ígérem, több Sony-t nem halászok el előled
És amúgy az is lehet, hogy te jártál jól, hisz nem tudni, hogy egyáltalán be lehet-e röffenteni. Aztán a végén itt maradok egy dummyval...
Szóval a kérdés továbbra is fennáll: valakinek felesleges töltő Sony CMD-Z1-hez? -
pszili8
aktív tag
-
tolts.hu
őstag
-
tolts.hu
őstag
-
kovy79
őstag
válasz
LaciGSM #17608 üzenetére
Az a gond, hogy nem teljesen egyforma a kettő, én hüle meg nem szeretem eladni, ami egyedi.
Siemens CX75 protoból is 4db-om van.
Egyébként a Z700-ak még elég kezdetleges szoftveres állapotban vannak. Amelyiken már grafikus szoftver van, az nem kapcsolja le a háttérvilágítást, a másiknak meg nincs csengőhangja.u.i.: a posta majdnem olcsóbb Magyarországra, mint pl. Debrecenből Pécsre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest