- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #35358 üzenetére
Köszi a tippeket!
Csak szépen sorban:
E90: miután letettem, akartam használni, de nagyon nehéz volt. de van rá esély, benne van egy csomó név
7110: Makulátlanom van, teljesen felújítottam, nem akarom koptatni
5730: Anno 808 és E90 között használtam E75 protot, jó volt E90 után egy 3,5-ös Jack, de zenelejátszóval egy agyhalál lezárni, mert ugye a hívás vége a bekapcs. gomb: így egyrészt nem lehet nyomogatni, int N82-n, mert mindig bejön a kikapcsolási menü, másrészt meg nem tudom lezárni amikor a zenelejátszóban vagyok. Mondjuk a zenelejátszó gombokkal már lehet jobb kicsit... Persze, nem a 38 perccel van a gond (Life timert nem nullázok gyűjteményi telefonon, elvből), meg 5310 helyett akartam is nagyon ilyet, még átgondolom. (lehet nem tudok ellenállni, csak beköltözni macera)
N90: Esélyes, karira meglepem magam az 55 órással, ki akarom próbálni, szerettem azt a típust. N93 volt, (N92 túl drága volt ahhoz, hogy használjam) de nem nézték meg annyira. A 2110-est inkább, de az kiesik a frekvenciaváltás miatt.)
Szerk: kimaradt a 6650: Nekem a nagy beszerzés előtt volt (ó, én, a hipszter), még a 2012-es kiállításra. Kicsit drágább volt, félteném használni.
9500 volt, nem akkora eresztés, bár szépem van, de.. Áh. 3300: fel van újítva, plusz annyira nem szerettem, egy hétig használtam, macerás SMS-ezni. QD: Proto, vagy a demo? rendesem csak ramaty van. N-gage sima: túl szép, meg nagy. és nem hallottam jól Dumboként a másik felet. Bár lehet csak süket vagyok.
E50, E52: Tudom, az csak nekem nosztalgia: de az megvan akkor is, ha bekapcsolom, meg megnyomogatom. Ahhoz nem kell használni, igazad van.
Tornado: ilyen tokom tuti nem lesz, Z30-ra nem kapni UGY tokot, pedig átjártam Budapest kínai piacait. végül bolhán találtam gyári bőr flip tokot. Iphone-om meg androidom elvből és (előbbi) anyagi megfontolásból sose lesz, a következő főtelefonom tuti Lumia lesz, de hogy milyen, még kérdés. Szerintem 930, de ez még vagy egy év, a Z30 nagyon jól szolgál.
Quailstorm: Van X5, de az nullperces, mindene gyári fóliás. Amim volt használt, az már Stufen tulajdona (legjobb tudomásom szerint), kétlem, hogy karácsonyra visszahozza nekem
Amin agyalok, és tudom, ellene megy az elveknek, de: Otthon el vnan rakva (kb tablet volt otthon, azaz villogott a Facebook miatt) a Z10. És sajnos, ha belegondolok, ha nincs is mobilnetem, a 808 már nem jó facebookra, még wlan-nal sem. Harmadik telefont meg hogy vigyek? szóval lehet az marad, ismerem is, szeretem is, és wlan is van... Remélem erős leszek, és ráveszem magam. -
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow #35358 üzenetére
5730-ban le lehet nullázni a life timert fél perc alatt.
Én is a 7110-et mondom, az feltűnő. Antennás, flippes.
Vagy N93(i), esetleg 9500, 6650(2003-as természetesen), 3300, N-Gage QD, na és persze a sima, amivel elefántfülezhetnélE50-re senki nem fog ráhederíteni se. E52-re se, sokan használják. Viszonylag új. Az okostelók 3310-ese. Tömegteló.
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #35110 üzenetére
Árba se egy 7700 tavasszal 128 meg 130 valamennyiért ment el, gold artét normálisat még a duplájáért se veszek, nem hogy újat, de ez csak zárójelben, amúgy a 2300 nem lcd hibás, kicseréltem egy másikéra, és így se megy, de észrevettem, hogy bekapcsolni bekapcsol, de ki már nem tudom, folyamatosan világít, illetve a töltést sem jelzi, se bekapcsolva se kikapcsolva.
-
-
válasz
KSparrow #35100 üzenetére
Nekem is csak polcon van a 770.
még tavaly szilveszterkor vettem.
Mondjuk azt nem tudom, hogy fogom-e tudni tartani, hogy minden szilveszterkor megveszem az egyel újabb Nokia tabletet.
Bár ez is kb. az utolsó pillanatban lett meg, szóval nem lehetetlen a dolog.Oreyus: Asszem Stack Attack a neve.
szerk.: megerősítveNa várjunk! Van Androidra is?
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #34614 üzenetére
Tudod te is jól , hogy anno jobban adtak mindenre. Az üzletek berendezései is jobb minőségűek voltak, bemutatóállványok, prospektusok stb, ajándékcsomagok, emberközpontúbb ügyfélkezelés. Mostanában meg 60X60as kis asztalka bárszéken nyomorgó alkalmazottal, a bútorok minősége még az "IKEA" szintet sem üti meg. Ha le akarsz ülni akkor meg jó ha az utcán le tudsz ülni a padra, mert a legtöbb üzletben a fotelokat kiszórták, és maradt helyette max 4 szék, de van ahol egy sincs. Meg rengeteg promó ajándék. De nem vonom kétségbe a te verziód sem.
-
TommyX_
őstag
válasz
KSparrow #34462 üzenetére
A Belle jó meg minden, de az Anna egy dologoban jobb benne, az pedig az avi filmek lejátszása, N8-on amíg Anna volt, csomó filmbe bele tudtam pörgetni, meg ha jött hívás tudtam is folytatni a filmet, ugyanez Belle-n nem jött össze, itt el lett a codec kezelés rontva.
Nem arról van szó, hogy teszem azt ugyanazt a filmet nem játssza le mondjuk az N8 Anna, vagy Belle szoftverrel, azzal nem volt gond.
De tudom ez is csak egyéni "probléma". -
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #34306 üzenetére
A Vatera és az OLX volt egy cég...
"Az a gyanú is egyre erősebb, hogy az OLX talán átverte a Jófogást.
Erre utal, hogy az ingyenes apróhirdetési piacról kivont pénzek jelentős részét abba a Vaterába kezdték visszaforgatni, mely bár nem ingyenes, de a Jófogás bevétel-, és pénztermelési kényszerével sok-sok közös vonást mutat." -
-
-
-
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #34081 üzenetére
Ma már persze kicsit mókás, de Én annak idején gondolkodtam rajta, mivel az általam kinézett kamerás telefonok ( 7650, 3650 ) nagyon drágák voltak.
Azért szerintem a Siemens S55 vagy az Ericsson T68 megoldása jobb volt, mert ha az ember csatlakoztatta a kamerát, akkor a telefon kijelzőjét lehetett használni keresőnek. -
-
-
-
válasz
KSparrow #34031 üzenetére
A nyitogatósra voltam kíváncsi. Sosem láttam ilyen vékony kinyithatós Nokiát élőben, az N93 és N93i kivételével, amik voltak nekem, plusz egy N90, ami a családban volt. De ezek elég nagy dögök, az N76 elég filigránnak tűnik. Csinos cucc. Zenében milyen a hangminősége?
-
-
-
válasz
KSparrow #34028 üzenetére
szerintem az N9-en van a matrica.anélkül írom, hogy utánanéztem volna.
(abból indulok ki, hogy a 920 és 800 esetében ugyanott van a vaku.)
persze, meg a színhőmérsékletét ne adjam meg a kijelzőknek?
szerk.: most látom, hogy annak van kameragomja.
Akkor Lumia 800 lesz az. -
-
iday
aktív tag
válasz
KSparrow #34003 üzenetére
A BB az üzleti felhasználásra készült.
Mesélj csak miért is futnak rajta az androidos alkalmazások? Csak nem azért mert olyan mint egy android....?
Az a sony egy régi alsó/középkategóriás sony telefon, inkább nőknek a világító csík miatt, ne hasonlítsd a maiakkal.
A sony fel tudott mutatni jó dolgokat: sony bravia engine, jó kamera, stabil rendszer. -
-
válasz
KSparrow #34003 üzenetére
Szerintem jelenleg a BB abszolút király, olyan rendszert pakoltak össze, hogy csak na.
Volt Playbookom, már azon is látszott, hogy tudnak, ha akarnak, és végül addig rugdosták őket, hogy akartak.Egyetlen nyűgöm, hogy nincs kessem a Passportra, de előbb-utóbb mindenképp lesz olyanom.
WP-k tényleg jól használható rendszerek, de nulla élvezet van a használatukban, a moddolhatóság is nulla, úgyhogy "csak" telefonnak tudnám elképzelni, de minek "csak telefont" tartani, ha lehet mást is? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest