Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

Srácok, ez besz@rás.
    Tegnap este egy hirtelen ötlettől vezérelve beüzemeltem az öt E60 protómat.
    A legkorábbi, B2-n van egy tök jó lia-zöld téma, de nem tudtam lementeni sehogy sem - nem kapcsolódott se infrán, se BT-n. A B3-on is van, "armi" meg "city", két olyan téma, amit más telefonban nem látni. Emlékeztem, hogy pakoltam fel régen témákat úgy, hogy rejtett mappába tettem, és akkor "mintha telepítettem volna" elérhetőek voltak. A protokra meg felpakoltak egy filebrowse programot, amivel elérhető a z meghajtó, ami a telefon belső memóriája (ide telepít). Szóval a B2 témája még várat magára.
    A lényeg, hogy skerült megtalálni a fájlokat a másik telefonon, és lementeni is. Majd most próbálom ki, N91 látja-e. (Majd N80, stb is megkapja.)
    Emellett más fájlokat is sikerült lementeni, például 1-2 teszt JPG fájlt, meg XLS, AMR, Doc file-okat. Az XLS semmi különös, de a WORD-fájlban ez állt: "Just testing...LOL"
    Ezen nagyon jót röhögtem, hiszen ezt nem tudom ki, de minden bizonnyal egy 'nagyon komoly' programozó írta. Kár, hogy a protok egyik kiterjesztést sem nyitják még meg, de épp ezért protok.

Csatoltam a képeket: (nem 808, de proto teszt-jpg-k egy olyan telefonon, amin nincs is kamera.

JPEG-25kB

JPEG-200kB

JPEG-500kB

Update: N91 felismerte a témákat! :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák