Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Szeretne valaki egy N76-ot amúgy? Lehet össze tudok rakni egyet, az árban meg tudunk egyezni.
Dj Tommy: Na jó, a 808 hiába Symbian, az Belle. Szerintem is jól összerakott telefon a 808 (N8-on meg E7-en is próbáltam már Belle refresh-t, a rendess Belle tény, hogy jobb) de itt nem is arról van szó.
Van E7-esem, amin a legelső Anna van, az még majdnem olyan, mint N97. vagyis a sima, ami ismerős lehet C5, C6, ezeken is. Azokra jó, de egy N97-re, ami csúcstelefon (volt).. A billentyűzete mondjuk szerintem nem rossz, de az E7 - na az verhetetlen, olyan nyomáspont egy telefonon sincs. Valahogy nagyon kevés az, amit tud, és a rezisztív kijelző nem sokat segít, hogy finoman fejezzem ki magam.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest