-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #21527 üzenetére
Azt hittem, már nem lesz jöobb a mai nap: pedig de:
Vettem egy SU-8W billentyűzetet, tökéletesen megy, és kaptam mellé még ingyen egy halott 5110-est, egy gyári bontott meg egy utángyártott 6210 házat, egy bontott 6310i házat, és egy felújított, halott, 6310-est. ezen a barna gyári ház van, és még fóliás. Most bontom le, teszem vissza az eredeti házat rá, megnézem, hátha beindul, majd a telefont eladom, az előlapot meg megtartom -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #21477 üzenetére
Mi tudunk valamit talán azért.
Vissza térve az iPhone-ra meg az Apple-re azért a szoftver és a hardver integráltsága sokat nyom nálam a latban. Ha lenne gombos telefonjuk talán elpártolnék a nokiatól. Mert maga a cég meg a filozófia, meg ahogy még Jobsal csinálták a dolgukat nagyon bejött.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #21432 üzenetére
Egy vinyó bonyolult tárgy.Én például azt sem értettem sosem, hogy ha egyszer a lemez része sérül, akkor attól miért nem látja néha a gép?Persze ez csak a ritka esetek egyike, de lehet nálad panel gond van.Ettől függetlenül ugyanúgy kuka, mert a panel csere sem olyan, hogy leveszem a másikról és felrakom a sajátomra.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #21320 üzenetére
Koncentrálj a JAF-ra is: [link] Valamint upfone-on a Nokia flash cikksorozat.
OMAP2420 sokkal többre képes mint amit valaha is kihoztak belőle. Adreno 205-öt gyalázó GPU, erős 2 magos CPU, jó DSP. Ezen kívül az N95 többi paramétere is rendben van, leszámítva a kijelzőt. Az a felbontás kevés.
Aki látott/futtatott 2006-os techdemot az tuti bánkódik hogy a Nokia évekig nem használta ki a GPU-t, és a következő teljes szériájában mellőzte... Elszartak mindent...
A belle alapjai már 2006-ban megvoltak, de úgy gondolták, megdrágítaná a telót a GPU, valamint semmi szükség 3D felületre... Így maradt ez az irdatlan fos shell. De ha hardver sincs alatta, akkor még rosszabb.
E52 videója bepixelesedik, 3D játékokat nem bírja, GL nincsen, net meg kuka. 26 MB szabad RAM, vs N95-2 82MB... Nem fair. Az a google.comot nem bírja megnyitni már... -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #21315 üzenetére
Újabb lehet, de erősebb nem. Kb tizedét ha tudja... Sose fizetnék érte, az E52 is rettentő kiábrándító volt...
N-gage app nekem is fönnvan, de fekete képernyőt, rebootot, feketehalált, meg error -1eket okoz... Még a gyári demok is... És hiába frissítettem v30-ról v35-re, maradt a hiba. -
meroly
veterán
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #21111 üzenetére
Metált én csak az ekében meg a traktorban bírom
Amúgy szerintem ezt soha nem übereli senki, valahogy úgy kompakt a klipp meg a zene is ahogy van, emlékszem egyszer unokatesóm meg a hülye haverja berakta a szegedi média márktba az összes tévére, majd elszédültem nem tudtam hova kapkodni a fejem, de azt látni kellett volna, hogy hogy nézték a férfiak, hány csaj cibálta el a pasiját a bolt másik sarkába
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #21081 üzenetére
Igen, a régi kártyákat ingyen cseréli a Telenor jobb helyeken, de van ahol ki akarják fizettetni veled a cserét (2000 Ft), így a legbiztosabb az, ha kitalálsz valamit, hogy pl. néha eltűnik a térerő, vagy hasonló.
Nekem 2x is cseréltek mostanában, legutóbb azért, mert ha kitöröd a microSIM-et, akkor átalakítóval együtt hatalmas szívás kiszedni a kártyát némelyik normál SIM-es telefonból.Az E90 hibátlanul megy az új kártyákkal is, igazából egyik régebbi Nokiámmal sem volt gond ezzel.
-
Zotykoresz
tag
válasz
KSparrow #21017 üzenetére
Okés kolléga
Én meg ezt vinném :[Proto E60] -
draco31
veterán
válasz
KSparrow #21006 üzenetére
Tesóm 5610-ese furán viselkedik. Egyrészt kicsit lassú lett. Ami viszont jobban aggaszt az az, hogy a kijelző felső részén 6 vagy 7 pixel sornyi fehér sor van, tehát legfelső sor fehér, a következő sor jó, aztán megint fehér sor, megint jó. Ez mindenhol így van, videólejátszásnál, játéknál, képeknél, mindenütt. Utángyártott kijelző van benne, lehet kezdi magát megadni? Nagyjából az akku ikon feléig tart ez a váltakozás, utána már jó a kép mindenütt. Leejtve nem volt ha jól tudom.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #20899 üzenetére
Nem, ez már az a rész miután elrabolták őt meg a Leját
Előző héten volt valamikor, talán csütörtökön.Erre a Berényi Kft-ben a Balázs ráguglizott a telefonra, és kidobott egy találatot neki, mintha helységre keresnél rá, de ezt egy "vaktérképen".Nekem ez volt az a pont, hogy ütöttem az asztalt....A novákot bezzeg a kutya sem akarja elrabolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest