- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frissült, és most már működik.
Kb. amire számítottam: 720p mellett az alap beállításokkal (nagyjából minden közepesre volt állítva alapból) simán viszi. Majd még próbálkozok, hogy meddig lehet elmenni a beállításokkal.A célzással viszont kezdenem kéne valamit, mivel olyan egerem van, aminek a bal és a jobb gombját nem lehet egyszerre megnyomni.
-
-
4dim
csendes tag
"A 10 milliósok klubjának első tagja az SGH-T100-as modell. 2002-ben ebből a készülékből adott el először több, mint 10 millió darabot a Samsung. 2003-ban aztán a sikert követte a szintén kagylódizájnos SGH-E700-as készülék, mely több díjat is kiérdemelt. 2004-ben a sokunk által ismert SGH-D500-as telefon a csúsztathatós kialakítása miatt nyerte el a közönség tetszését, melyet 2006-ban az SGH-D900-as is követett, szintén több, mint 10 milliós eladással."
Mai szemmel buta kis készülék, de nekem sokminden tetszik rajta.
A csengőhangok, a mérete, a formàja...
Beütöttem a *2767*2878# samsung mesterkódot, ami el is végezte nagy villogàssal a hard resetelést,
de a felhasznàlói fotók mégis benne maradtak
Pedig minden egyebet rendesen eltüntetett. -
4dim
csendes tag
A laptop jelzi, hogy az USB-s zsinor hasznàlatra kész.
Abba illesztem a készülékhez kapott zsinort, majd ahhoz a telefont
De semmi,... se a telefon, se a laptop nem üzen, nem villog, nem puttyan
Igen, jol làtod, elég kinlódós vagyok...
Ràgom, csak ràgom, és ràgom a csontot.
De majd abbahagyom. A ràgàst is, az irkàlàst is...
Valamikor... -
ferret77
aktív tag
Ha türelmetlen az ember, akkor kiadhat annyit érte. Én nagyon szerettem volna n-gaget, az egyik vágytelefonom volt, de türelmes voltam, többet is ott hagytam, mert sokaltam az árát. Végül 7000-ért leütöttem egy full dobozosat vaterán. Annyit megért nekem.
6260-nál türelmetlen voltam. Olyat is nagyon szerettem volna, ezért felkutattam az egész netet és találtam egyet 8000-ért, amit megvettem. Természetesen azóta többet is láttam fele annyiért. Szóval azóta inkább kivárok. Úgyis mindig van más telefon, amit szeretnék, nincs meg még és az ára is elérhető. Sőt, általában több ilyen is van egyszerre. -
orion1025
őstag
Számtalan olcsó darabba belefutottam már én is, tényleg 3000-3500Ft-ért egészen korrekt darabokat találni. Mellesleg a mai napig nem értem, miért adják ilyen drágán ezeket a telefonokat, mert számomra se nem szép, se nem okos. A napokban 8210-es Nokiát keresgéltem, na annak lehangoló ára van. Ellenben egy 7210-es meg 1500-2000Ft korrekt külsővel.
-
KSparrow
őstag
Nem. De nem is kell. Családban van galaxy s5 mini, tab3lite, meg egy négy magos LG. A tabot hasznalhatnam, de nem teszem: gőzöm sincs, hogy kell.
Mármint oké, nyomkodom, de nem látom értelmét. Sem az androidnak, sem a tabletnek.
Ha kell, van laptop meg PC, a játékok gyengék, másra meg nem kell. Ezt az app-mániát sem értem, tok hülyeség. Van 1-2 jó, de az élmény bb-n is. (menetrend, gtalk). Mást nem használok. A BlackBerry meg minden mást mail, telefon, stopper, etc. Tud. Gyárilag. Mást meg nem hasznalok... -
-
-
T0rnad0
addikt
"Pálcikával" az igazi
Van itthon egy vacsi új P990i. Mikor előveszem, hogy jajj de jó is volt anno, jó lenne használni kicsit, rakom is vissza, hogy ehhez nincs már türelmemMa nyomogattam egy CAT B25-öt. Eddig is szerettem a retro strapákat, de sajnálom használni őket. Szóval vennem kell egyet előbb-utóbb
-
-
Kleroo
veterán
Hát az N73 nálam egy hypeolt csoda volt. A szent grál.
6288 egy szép emlék, de arról lehet le is mondok. Annyira nem izgatnak zsigerileg az igazán retro készülékek, de egy 6310 mindenkinek kellNem hiszem hogy énis gyűjtő leszek.
A korábban linkelt 1000Ft-os 6280 tulaja kőbutus. Avagy tudja hogy komoly baja van. nem bírja kinyögni mi baja. csak hogy nem bootol be teljesen, meg frissíteni kell..... Javítgatással nem akarnék szarakodni, pedig alkatrésznek is megérné-
-
Kleroo
veterán
Köszönöm srácok! Ez nagyon fontos info hogy az also elem filléres tétel. Kb csak ott megkopott példányokat láttam. Közben bejött még a képbe sparrow n73me-je is. Anno kb oltárt építettem neki, annyira nagy hypeot élvezett nálam megjelenésekor. Aztán 1évig használtam is,imádtam. Meg feltűnt a láthatáron egy 6288(első újként vásárolt nagyobb tudású telóm) no ez mennyit ér átlagos állapotban? A vègén még összegyűjtöm az összes kedvenc nokiámat
)
-
bunkomen
aktív tag
Amikor vettem a full dobozos Nokia N97-et és a dobozos 6500 slide-ot. 5000ft-ot utaltam postával együtt. Mondván hogy belealkudtam a 900ft-os megadott postaköltséget. Legalábbis így állapodtunk meg. Amikor megérkezett és csomagoltam ki, észrevettem a feladóvevényen a 2700ft-ot és megsajnáltam az eladót
Szintén törékenyként lett feladva. Aztán lehet, hogy el tudta céggel számolni ezt a költséget és számára "ingyen posta" volt. De ha nem, akkor nem ez volt élete biznisze, ellentétben velem
-
-
stufen2
aktív tag
2 éve vettem egy dobozos minden cullangos gold arte-t 70ért, látatlanba azonnali 200at ajánlottak érte, csak vigyem azonnal, kb egy hónapja, kiröhögtem
, kb aakkor vettem 2 fóliás minden cullangos 8910i-t fóliás dokkolókkal azokat +2000ért, ma még egy jó állapotú használtat is nehéz keríteni. De szerintem ez is most egyfajta divat hobbi, lecseng ugyan úgy ez is, mint amikor 2006 környékén robogó tuning őrület volt, utána jöttek a forhant öreg bmw-k, most meg az öreg golfok voltak menők, de szerintem ennek a hóbortnak is a végét járjuk
-
KSparrow
őstag
Nemrég piacok tele voltak 2110, 5110, 3210, c35 mobilokkal. Ma alig van egy-egy a piacon. Az is 1-3000, mert "retró, gyűjtőknek", etc. Van, ami 20k. Ezek kikoptak. Emlékszem, mikor anno a Verseny utcai piacon egy doboznyi(!) fóliás 2110 között turkàltam. Ma meg alig van egy-két darab.
-
puputewe
csendes tag
Köszönöm, őszintén. Az ár másodlagos, azt kérem elsődlegesen ,a kütyükék jó gazdiknál éljenek tovább. Ahogy a Vaterán is írom mindegyiknél - akik megbecsülik őket. Ma hiába veszem meg a legújabb csoda mobilokat - nem érzem azt amit akkor éreztem amikor az első grafikus kijelzős 3110-est vettem meg (oplogót sem tudott !!! megvan még ?
) vagy amikor átálltam a 6150-re 5110-ről majd' 3x áron.- mintha egy Opelból ültem volna át egy BMW-be. A csúcskatarzis a 6310i volt - azóta sem éreztem azt - A Merciből Concorde-ra ültem... Istenem, de hiányzik. A maiak nem adják meg, komolyan egy Iphone 6 fele annyit nem ad mint akkor azok. Ezek csak használati eszközök. Azok - a feeling
Ááá nehéz ezt leírni, no. Most autókkal vagyok így, de az egy másik csoport
-
puputewe
csendes tag
Tudom hogy gyöngyszemeket árulok, majd' - de nem is, mert több mint - 10 év munkám van benne. Első hozzászólásomban említettem, hogy időhiány, két gyönyörű pici fiam van és a nejem akiket imádok, a munkámat is imádom ami legalább 12 órát vesz el az életemből naponta, nem marad időm erre sajnos. Nem szeretném, hogy nálam az enyészeté legyen, fater is elkövette ezt a hibát régen - persze nem mobilokkal
Szeretnék örömet okozni más gyűjtőknek, hogy érezhessék, amiket én éreztem amikor minden egyes darabnak úgy örültem mint ahogy csak nagyon kevesen. Az élmény megmarad nekem - de szeretnék adni belőle másnak is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged