- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #14028 üzenetére
valamiért mindig "tehén"-t olvasok
Amúgy nekem nincs (még) a design szimpatikus. Úgy udom, hogy stabilabb a slide, mint az 5730 XpressMusic telefonnál. (olyat akartam, aztán lett az N82.)Én amúgy most a Nokia 808-nak örülök nagyon. 41 megapixel, xenon vaku, Zeiss optika, és még Symbain Belle van rajta. Ha javítják a hibáit és lejjebb megy az ára, tuti veszek egyet, hiába nem vagyok érintőkijelző-párti. Remélem, kibírja addig az N82.
-
allando
tag
válasz
csoda120 #13820 üzenetére
Hello.
Van egy ilyen sl55 a vaterán 2000 ft.-ért. Nem én árulom de ha érdekel...
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #13167 üzenetére
Látom már megelőztek,de a sima N95-nek nincs védőplexije,kijlzőt könnyen be lehet reccsenteni.Én is imádtam annak idején,gyönyörű telefon volt,de a hátulja az valami iszonyat gagyi műanyag.10 hónap alatt 2 hátlapot használtam el,a pöckök miatt.Nagyon vigyáztam rá,tokban hordtam,így az előlap nálam nem kopott.Ilyen színben volt.és ilyen állapotban is kb:
Többért adtam el mint amennyiért vettem,ja és a doboza is nagyon tetszett: "Here is your Nokia N95" -
TommyX_
őstag
válasz
csoda120 #13079 üzenetére
Nekem volt E90-m.
Nekem egy dolog miatt volt szervizben, a kamerája miatt.
(Sajna az elkészült képeken megjelent egy fekete folt)
Mikrofon probléma szerencsére nem volt.
Bluetooth probléma sem volt, én sokszor használtam A2DP-s BT fejhallgatóval, úgyhogy az is bírja a strapát.Amúgy tényleg nagyon jó telefon, de ha találsz jó állapotút, amin nincs kopás az előlapon, akkor szerencséd van.
Ez az egyetlen hibája volt, amit nem bírtam a telefonban, hogy hiába hordtam tokban, akkor is kopott.
A középső navi gomb tuti le fog kopni, az előlap alsó 2 széle is hajlamos lekopni, + a kijelző feletti hangszórónak a fémkerete is karcolódik.
Ha v2-es billel fogsz ki E90-t, akkor a belső kijelzőnek semmi gondja nem lesz, max a belső kijelző felső felén lévő 2 db "gumi" talp nyomat helye, látszódik majd meg billentyűzet keretén. -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #13079 üzenetére
igen, a belső. ja, a BT-t kifelejtettem.
köszi.Ez is off, de most hirtelen nem tudom hova írni. az miért van, hogy laptopn van netem, de PC-n nincs? Wlan van ithon, a router, a modem jó. a PC mégis azt csinálja, hogy nem kapcsolódik a netre, a wlanon fent van, de "no internet access" feliratot ad. . Holott a modem és a wifi is jó. a gép nem volt mozgatva, nem hiszem hogy kontakt lenne, meg a másik, hogy látja a hálózatokat, csak net nincs. a modemet és a gépet is újraindítottam, de semmi. mot épp vírust keres, hátha. van ötletetek?. eddig nem volt semmi gond vele, az op.rendszer 64bites win7 ultimate.
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #13077 üzenetére
Neem van Dummyban. mindkét oldalon Symbian, jó lehet. WLAN, 3.2 AF kamera, jó az csak drága, és több baja szokott lenni. állítólag eredetileg tervezési hibás, és a gombsor megkpotatja a kijelzőt, ezért cserélni kell. a mikrofon is bajos szokott lenni, meg azért a zsanér se a legbiztosabb (jó, melyiknél az)
Az egyetlen baj, hogy még a mai napig baromi drága.Nekem ma megérte felkelni reggel: mentem vezetni gyakorolni ( szerdán forgalmi vizsga) aztán az oktató megkérdezte óra után, hogy kimegyünk-e bolhára, vezethetek helyette
Na mindegy, a piacon szereztem egy bliszteres narancs előlapot, gyárit a 3100-ra, feltettem, de a fehér jobban néz ki.
Meg elhoztam egy Nokia 7200-át, nagyon roncs állapotú szegény, de alkatrésznek/ugy. házat kapni rá olcsón piacon/ felújítani jó lesz. 3 helyett 1 ezresbe lealkudtam. És ha minden jól megy, akkor megbeszélem a boltos ismerőssel hogy elhozom tőle a 7270-esét, és ha megtalálja a hiányzó darabot, akkor egy 7373-tól is megszabadítom. -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #13049 üzenetére
manyek, én ps pont ezt akartam írni. nekem egy 1661 a mai termés, egy piros előlap 8310-re, épp fel akarom újítani, megnéztem ezt a pirosat, majd megveszem rá az újat is később
jó lesz, mert ez az előlap csak 45 ft volt...
ja meg egy bontott bliszteres, de karcmentes fóliás gyári fehér előlap 6610i-re, végre gyönyörű lett a kicsikém.
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #12977 üzenetére
menj a fenébe a kotonszökevénnyel
én csak olvasó modban vagyok, (mondjuk gyakran csekkolom a fórumot) de tényleg kihalt.
jelenleg egy 3510i-t egyediesítek
Ez abban áll, hogy egyelőre áttettem egy fehér házba, ugyebár ez a simának lenne, de sokkal jobban néz ki a fehér led a fehér házban. Meg kaptam mellé egy egyedi előlapot (aztán lehet, hogy gyári, de nekem ink. lefújtnak tűnik) na mindegy, a lényeg, hogy iszonyatosan jól néz ki. kék-fehér, de nagyon komoly.
meg legutóbbi piacozásom alkalmával vettem egy 6822-est, de ezt szerintem meséltem. Most meg nyúzom a 9500-át, egyszerűen imádom, nagyon praktikus. nagy, meg kicsit kezdem unni (már lassan 4. hete használom, ehhez képest 3-4 naponta cseréltem eddig), de nincs semmi ami a nyomába érhetne. N82-vel tökéletes páros
Na mindegy, most majd veszek új elő-hátlapot a 8310-re, a 6510 is kap dokkolót, és a 3310-3510i széria és az 5110-7110 is kapni fog. most csinosítok, újak már nem nagyon lesznek szerintem. amit lehetett, beszereztem. amit még akarok: 6650, N91, 3660, 6630. -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #12770 üzenetére
Mutatni akartam neked egy N95-öt,it volt a PH-n,8k-ért ment el,nem volt kijelzővilágítása,de azt nem nagy mutatvány kicserélni,nem is drága.Ráadásul új ház volt rajta.Az N95-nek a legnagyobb hibája az a hátlap,kb 20x leveszed és vehetsz is másikat(nagyon vékonyak a patentjai,típushiba,de ezen kívül én imádtam,egyik imserősőm már amikor megvettem,kinézte magának,aztán fél év után eladtam neki és vettem egy 5800-t
Tim82: megnéztem,most a speedshopnál HTC magiciant lehet kapni 5k-ért de semmi nincs hozzá,csak maga a teló,akku és hátlap nélkül...Viszont lehet,hogy összejön egy HTC artemis. -
selenge
tag
válasz
csoda120 #12765 üzenetére
nokia e72 nem jön be? én majdnem vettem egyet, nagyon szép állapotú volt gsm boltban korrekt árért, már nyúltam a zsebembe, hogy megveszem, amikor elkezdtem filozni, ha megveszem tuti megjön másnap az almához a kijelző (így is lett
) végül nem vettem meg... de egyszer veszek egyet
-
Tim82
félisten
válasz
csoda120 #12765 üzenetére
Mert az E50 netre már kicsit régi Pl régen PH-zni akartam rajta,de nem is vitte.
Elvileg Symbian-on is működni fog a mobil Prohardver felület. Bár lehet, hogy csak Symbian^3-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged