- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 
			  Mobilarena Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KSparrow őstag 
- 

KSparrow őstag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetérevalamiért mindig "tehén"-t olvasok  
 Amúgy nekem nincs (még) a design szimpatikus. Úgy udom, hogy stabilabb a slide, mint az 5730 XpressMusic telefonnál. (olyat akartam, aztán lett az N82.)Én amúgy most a Nokia 808-nak örülök nagyon. 41 megapixel, xenon vaku, Zeiss optika, és még Symbain Belle van rajta. Ha javítják a hibáit és lejjebb megy az ára, tuti veszek egyet, hiába nem vagyok érintőkijelző-párti. Remélem, kibírja addig az N82. 
- 

allando tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreHello. Van egy ilyen sl55 a vaterán 2000 ft.-ért. Nem én árulom de ha érdekel... 
- 

- 

pszili8 aktív tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreLátom már megelőztek,de a sima N95-nek nincs védőplexije,kijlzőt könnyen be lehet reccsenteni.Én is imádtam annak idején,gyönyörű telefon volt,de a hátulja az valami iszonyat gagyi műanyag.10 hónap alatt 2 hátlapot használtam el,a pöckök miatt.Nagyon vigyáztam rá,tokban hordtam,így az előlap nálam nem kopott.Ilyen színben volt.és ilyen állapotban is kb:  
 Többért adtam el mint amennyiért vettem,ja és a doboza is nagyon tetszett: "Here is your Nokia N95" 
- 

TommyX_ őstag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreNekem volt E90-m. 
 Nekem egy dolog miatt volt szervizben, a kamerája miatt.
 (Sajna az elkészült képeken megjelent egy fekete folt)
 Mikrofon probléma szerencsére nem volt.
 Bluetooth probléma sem volt, én sokszor használtam A2DP-s BT fejhallgatóval, úgyhogy az is bírja a strapát. Amúgy tényleg nagyon jó telefon, de ha találsz jó állapotút, amin nincs kopás az előlapon, akkor szerencséd van. 
 Ez az egyetlen hibája volt, amit nem bírtam a telefonban, hogy hiába hordtam tokban, akkor is kopott.
 A középső navi gomb tuti le fog kopni, az előlap alsó 2 széle is hajlamos lekopni, + a kijelző feletti hangszórónak a fémkerete is karcolódik.
 Ha v2-es billel fogsz ki E90-t, akkor a belső kijelzőnek semmi gondja nem lesz, max a belső kijelző felső felén lévő 2 db "gumi" talp nyomat helye, látszódik majd meg billentyűzet keretén.
- 

üzenetére csoda120

üzenetéreigen, a belső. ja, a BT-t kifelejtettem. 
 köszi.Ez is off, de most hirtelen nem tudom hova írni. az miért van, hogy laptopn van netem, de PC-n nincs? Wlan van ithon, a router, a modem jó. a PC mégis azt csinálja, hogy nem kapcsolódik a netre, a wlanon fent van, de "no internet access" feliratot ad. . Holott a modem és a wifi is jó. a gép nem volt mozgatva, nem hiszem hogy kontakt lenne, meg a másik, hogy látja a hálózatokat, csak net nincs. a modemet és a gépet is újraindítottam, de semmi. mot épp vírust keres, hátha. van ötletetek?. eddig nem volt semmi gond vele, az op.rendszer 64bites win7 ultimate. 
- 

üzenetére csoda120

üzenetéreNeem van Dummyban. mindkét oldalon Symbian, jó lehet. WLAN, 3.2 AF kamera, jó az csak drága, és több baja szokott lenni. állítólag eredetileg tervezési hibás, és a gombsor megkpotatja a kijelzőt, ezért cserélni kell. a mikrofon is bajos szokott lenni, meg azért a zsanér se a legbiztosabb (jó, melyiknél az)  
 Az egyetlen baj, hogy még a mai napig baromi drága.Nekem ma megérte felkelni reggel: mentem vezetni gyakorolni ( szerdán forgalmi vizsga) aztán az oktató megkérdezte óra után, hogy kimegyünk-e bolhára, vezethetek helyette  
 Na mindegy, a piacon szereztem egy bliszteres narancs előlapot, gyárit a 3100-ra, feltettem, de a fehér jobban néz ki.
 Meg elhoztam egy Nokia 7200-át, nagyon roncs állapotú szegény, de alkatrésznek/ugy. házat kapni rá olcsón piacon/ felújítani jó lesz. 3 helyett 1 ezresbe lealkudtam. És ha minden jól megy, akkor megbeszélem a boltos ismerőssel hogy elhozom tőle a 7270-esét, és ha megtalálja a hiányzó darabot, akkor egy 7373-tól is megszabadítom.
- 

üzenetére csoda120

üzenetéremanyek, én ps pont ezt akartam írni. nekem egy 1661 a mai termés, egy piros előlap 8310-re, épp fel akarom újítani, megnéztem ezt a pirosat, majd megveszem rá az újat is később  jó lesz, mert ez az előlap csak 45 ft volt... jó lesz, mert ez az előlap csak 45 ft volt... ja meg egy bontott bliszteres, de karcmentes fóliás gyári fehér előlap 6610i-re, végre gyönyörű lett a kicsikém. ja meg egy bontott bliszteres, de karcmentes fóliás gyári fehér előlap 6610i-re, végre gyönyörű lett a kicsikém.   
- 

üzenetére csoda120

üzenetéremenj a fenébe a kotonszökevénnyel  
 én csak olvasó modban vagyok, (mondjuk gyakran csekkolom a fórumot) de tényleg kihalt.
 jelenleg egy 3510i-t egyediesítek 
 Ez abban áll, hogy egyelőre áttettem egy fehér házba, ugyebár ez a simának lenne, de sokkal jobban néz ki a fehér led a fehér házban. Meg kaptam mellé egy egyedi előlapot (aztán lehet, hogy gyári, de nekem ink. lefújtnak tűnik) na mindegy, a lényeg, hogy iszonyatosan jól néz ki. kék-fehér, de nagyon komoly.
 meg legutóbbi piacozásom alkalmával vettem egy 6822-est, de ezt szerintem meséltem. Most meg nyúzom a 9500-át, egyszerűen imádom, nagyon praktikus. nagy, meg kicsit kezdem unni (már lassan 4. hete használom, ehhez képest 3-4 naponta cseréltem eddig), de nincs semmi ami a nyomába érhetne. N82-vel tökéletes páros 
 Na mindegy, most majd veszek új elő-hátlapot a 8310-re, a 6510 is kap dokkolót, és a 3310-3510i széria és az 5110-7110 is kapni fog. most csinosítok, újak már nem nagyon lesznek szerintem. amit lehetett, beszereztem. amit még akarok: 6650, N91, 3660, 6630.
- 

pszili8 aktív tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreMutatni akartam neked egy N95-öt,it volt a PH-n,8k-ért ment el,nem volt kijelzővilágítása,de azt nem nagy mutatvány kicserélni,nem is drága.Ráadásul új ház volt rajta.Az N95-nek a legnagyobb hibája az a hátlap,kb 20x leveszed és vehetsz is másikat(nagyon vékonyak a patentjai,típushiba,de ezen kívül én imádtam,egyik imserősőm már amikor megvettem,kinézte magának,aztán fél év után eladtam neki és vettem egy 5800-t  
 Tim82: megnéztem,most a speedshopnál HTC magiciant lehet kapni 5k-ért de semmi nincs hozzá,csak maga a teló,akku és hátlap nélkül...Viszont lehet,hogy összejön egy HTC artemis.
- 

selenge tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetérenokia e72 nem jön be? én majdnem vettem egyet, nagyon szép állapotú volt gsm boltban korrekt árért, már nyúltam a zsebembe, hogy megveszem, amikor elkezdtem filozni, ha megveszem tuti megjön másnap az almához a kijelző (így is lett  ) végül nem vettem meg... de egyszer veszek egyet ) végül nem vettem meg... de egyszer veszek egyet
- 

Tim82 félisten válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreMert az E50 netre már kicsit régi Pl régen PH-zni akartam rajta,de nem is vitte. Elvileg Symbian-on is működni fog a mobil Prohardver felület. Bár lehet, hogy csak Symbian^3-on. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Basszus jól kihalt ez a fórum,gondolom a gazdasági helyzet is befolyással van rá,én is csak eladok szinte már 90db környékén tart a gyűjtemény
 Basszus jól kihalt ez a fórum,gondolom a gazdasági helyzet is befolyással van rá,én is csak eladok szinte már 90db környékén tart a gyűjtemény  

Na, de mindegy ez még nem tántorít el a vásárlástól
 Na, de mindegy ez még nem tántorít el a vásárlástól