- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
zorzy4 #36156 üzenetére
Nekem nincsen, csak kíváncsiságból rákerestem és például most is van belőle eladó, nem is drágán.
Meg visszanéztem régebbi eladásokat is, ebből következtettem, hogy nem olyan ritka.
Egyébként gratula hozzá! Azért a Sonytól se semmi, hogy 93-ban már ilyen kis méretű telefont adott ki. -
-
-
-
--HARDCORE--
senior tag
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #35711 üzenetére
Hát a 6610 szerintem se illik a 6-os széria modelljeibe. De a 6100 se. csak ugye nem tudták őket szerintem máshová tenni: 1XXX, 2XXX-az Low-end, a 3XXX a fiatalos, 5XXX a sport, 7XXX a dizájn, 8XXX luxus, 9XXX über-üzleti. Marad a 6XXX - Amúgy összesítve a legtöbb Nokia a 6XXX-ben van. 6110, 6510, 6100, 6650, 6600, nagy a szórás.
6110Navi, 6210Navi, 6220Navi- nem üzleti, a 6030 meg konkrétan egy 3100. -
dz1989
senior tag
válasz
zorzy4 #35666 üzenetére
Jó együtt làtni őket.
Bár a Siemens nekem szebb. A Moto inkább Modernebben nézki. De vicce hogy gyakorlatilag ugyan az a teló, leszàmitva a márka és a tipusjelzés valamint a burkolatott.
Eltudom képzelni a (sajnos volt) Motorola gyárban. "Àtállunk... Ma nem A835 hanem U15 termelünk... "
-
quailstorm
félisten
válasz
zorzy4 #35702 üzenetére
Nem magában volt, hanem más kacattal együtt. Leginkább diktafonkazettával.
Azt hittem ritkább annál, hogy ilyen keveset érjen. T300-hoz jó, ahogy elnézem. Nekem evvel a rendszercsatlakozóval a K600 meg a K508 jutott anno. Mikor a T300 volt a divat még a Siemens ment errefelé.
-
-
válasz
zorzy4 #35466 üzenetére
Szerintem az E72 visszalépés volt az E71-hez képest.. kevésbé találtam kezelhetőnek a navi és menügombokat.. a flat kiképzésük a krómszerű kiemeléssel szép, de nem túl jó. Viszont az mindenképp jó volt benne, hogy a 2.5 jacket 3.5-re cserélték, és átalakítózni már nem kellett vele (igaz, napokig használtam csak).
-
stufen2
aktív tag
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #35260 üzenetére
Egy sima szép darab áll a polcon. Mellé rakom a Mercedes verziót és semmi különbség nem lesz a kettő között. Nem akarok egy típusból több félét, hiába ritkább az egyik a másiknál, nincs nekem annyi helyem. De gondolkodtam rajta hogy a sima megy a levesbe, ez a merci pedig a helyére, de mennyit ér kb? Vagy ha valakinek kell én szívesen lemondok róla.
-
-
lehella
senior tag
-
ferret77
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #34928 üzenetére
Igaz, hogy nokiás vagyok, de ezek a "karcmentes nulla perces nokiák" az agyamra mennek és itt most nem az irigység beszél belőlem. Sokkal jobban elismerem a te általad gyűjtött ritkaságokat/érdekességeket. Az más tészta, hogy lusta vagyok kommentelni
Számomra a legérdekesebb kategória, a régi ritkább nokiák, esetleg ázsiai/amerikai darabok.
-
david476
csendes tag
válasz
zorzy4 #34900 üzenetére
Kedves minolta5! Köszönöm szépen a válaszod, de pont ez az "aberált" vágyam, hogy használjam ezt a csodálatos készüléket. A hálózat megvan, térerő maxon, viszont se fogadni, se hívni nem tudok vele. Ha a sim kártya lenne valószínűsíthető akkor azt gondolom meg lehetne oldani valahogy. Te találkoztál már ilyennel, hogy a hálózatra csatlakozott de onnantól semmi tovább?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest