- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
david476
csendes tag
Sziasztok!
Van-e valakinek véletlen motorola 3200 vagy 3300 eladóba? -
david476
csendes tag
Köszönöm a segítséget, megoldódott a probléma és olyan mint új korában!
-
david476
csendes tag
Kedves Fórumtagok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy Nokia 3650-em amit napi szinten használok. A tegnapi napon arra lettem figyelme, hogy állandóan azt irkálja, hogy kevés a memória, töröljek adatot. A telefonmemórián semmi sincs, mégis 99.9%-a foglalt. Próbáltam a gyári beállításokat is visszaállítani, de nem segített. Már oda jutottam, hogy nem naplózza a hívásokat, nem lehet szinte semmit se állítani rajta, sőt sms-t sem tudok írni. Hogyan tudnám teljesen lenullázni az egészet? Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: david476 -
david476
csendes tag
válasz
puputewe #34902 üzenetére
Kedves puputewe!
Igazából nem tudom mire gondolsz az alatt, hogy "tiltott készülék". Mikor bekapcsolom természetesen nem a szolgáltató nevét, hanem a kódját írja ki. Jelen esetben Telekom: 216-30 Vodafone: 216-70
Ez egy 900 mhz-s készülék, a térerő mindkét szolgáltatónál maximumon van. Nem értem, hogy fizikálisan mi baja lehet. Csak a sim kártyára tudok gondolni. Van ebben olyan, ami könnyen tönkremehet? -
david476
csendes tag
válasz
zorzy4 #34900 üzenetére
Kedves minolta5! Köszönöm szépen a válaszod, de pont ez az "aberált" vágyam, hogy használjam ezt a csodálatos készüléket. A hálózat megvan, térerő maxon, viszont se fogadni, se hívni nem tudok vele. Ha a sim kártya lenne valószínűsíthető akkor azt gondolom meg lehetne oldani valahogy. Te találkoztál már ilyennel, hogy a hálózatra csatlakozott de onnantól semmi tovább?
-
david476
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy Motorola 3200-as mobiltelefonom. Nagy nehezen sikerült bele életet lehelni, szépen bekapcsol kéri a betett SIM kártya kódját, viszont a hálózatra nem akart sehogy sem felcsatlakozni. Hosszas kísérletezés után rájöttem, hogy az antennával lehet valami gond, azt helyettesítettem egy "alkalmas eszközzel" és így már csatlakozott a betett kártya hálózatához. Viszont ismét zsákutcába jutottam. Miután sikeresen csatlakozott, nem lehetett a készülékkel telefonálni, sőt hívni se. A sim kártya egy kb 2004-es lehetett, de próbáltam újabbal is, mindig ugyan az történt. Nem tudom, hogy a készülékkel van-e gond, vagy csak szimplán a sim kártya túl új neki, régebbi kellene? Addig nem szeretnék nagyobb energiát és összeget rááldozni, míg ki nem derül, hogy működik-e valójában rendesen. Ha esetleg találkoztatok már hasonló problémával, vagy lenne ötletetek szívesen elolvasnám. Köszönettel: david476
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest