- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #7182 üzenetére
igyekszem úgy készülni..
egy újabb oszttárs húz le egy telefonnal. az egyik kölcsönkért egy 6610i-t (azt adtam, kijelzője foltos volt, plexi repedt, meg volt is másik) aztán mikor ne láttam nála, megkérdeztem, mikor szándékszik visszaadni (kellett volna bekapcs. gomb a felújított 7210be) , kiderült, ellopták időközben. /ha nem kérdeztem volna, nem is mondja, hogy ellpoták?!/
most egy független teló kell egy másiknak, mert megy angliába, és van O2 kártyája. (mekkora mák, hogy van egy tartalék 3100, amin elb*szták a függetlenítést, és CSAk O2-vel megy..) gyorsan kijelzőcsere (a tartalékra, mert az foltos, valahogy kifakult a közepén, meg lassabban is reagál, szal gyengébb má'), ami benne volt, az jó. ment tartaléknak. a legnagyobb szívfájdalmam, hogy kell töltő is mellé
, meg hogy nemtom, viszontlátom-e még, utolsó évről lévén szó.
nemtom, de én is valahogy úgy vagyok, mint Saint, aki ad egy 3510est, de a delikvensnek a 8910 kéne, még válogat is... (most nem . Saintnél, na ott a pofám szakadt le..
) na mindegy, csak furcsállom, hogy amúgy meg még nem is valami kedvesek. // akkor én miért vagyok akkora balf***, hogy segítek? hülye szülők
, nem erre a világra neveltek...
//
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #7002 üzenetére
Én a gyűjteményem 90%-át úgy vettem,hogy be sem kapcsolt,érdekes módon vásárban mindig le vannak merülve,lomisok árulják de ott rossz telefont nem vettem még!A vaterán persze minden 2. amit vettem szar volt,és még el is kérik a vaterán az árát,míg a vásárban 1500Ft volt a max
Persze ütött kopott telefont nem veszek meg én sem!
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #7002 üzenetére
hát elvileg küld majd egy másikat, az jó. de hogy lehet egy telefon belül vízköves?!
valaki tud segíteni n72 szoftverezésben? lutri, mert nem reagál a gombokra se..az előlapot is cserélni kéne... :S
na mindegy, a 9210 is szar volt.az n82nek meg jobb hangja van, mint az 5310nek... széles stereo, de hát a wlan az valami istennagy..
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #6741 üzenetére
Hát igen,egyébként azon csodálkozok,hogy aki ütésálló telefont vesz az általában lezúzza,de erre vigyáztak mint a hímestojásra,a fémkeret hátulján van 1 karc amit a nyitó csinált.Hétvégén láttam a vásárban egy M65-öt,pannonos volt,semmi nem volt hozzá,4k-ért árulta,nem akart engedni,ezt meg a vaterán megvettem kevesebb mint a feléért minden tartozékával.
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #6055 üzenetére
Miért a középrész(ház) is más?
Pastika: Bírom az ilyen embereket,én ha kotorászom a szekrényemben nem találok ilyen telókat.
Meroly: Gondoltam,hogy nem akarod megvenniA google fordító meg felejtős,én németül nem tudok,néha azzal próbálok fordítani,de olyan értelmetlen szövegeket ad ki hogy ihaly-csuhaly.Szerintem csak szavak frdítására való.
-
zorzy4
addikt
válasz
ligeti8 #5756 üzenetére
Ligeti Hát nem akarlak elszomorítani de zsombee is árul egyet és azért sem állnak sorba, pedig még a topikba is belinkeltem, nem beszélve az oldmobilosokról. Úgy látszik egyre többen gondolják úgy, hogy ami nem nokia az nem is volt telefon
. Én például ma vettem egy sendo s360-t, újszerű független és még töltő is van hozzá!
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #5697 üzenetére
Köszi!
a 8250 csak sima NSM-3D. de tuti nem 8210 szoft van rajta, mert rajta van az opposite. és az is másmilyen, mint a 6210-7110.
MeRoly: a 3. képen jól látszik a rózsaszín, a billentyűzeteknél meg a különbség (hülye német kéttan, mindig Differenz-et akartam írni) de ha láttátok volna a 6220ast, mikor hozzám került, ejj...olyan kpott plexi, hogy a kijelzőből ne m látni semmit (mellesleg akkor kijelző se volt benne) és törött elő-hátlap.
ja az érettségi meg előrehozott emelt angol. -
meroly
veterán
-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8 #5547 üzenetére
Egy ideje én is már csak Nokiát és azok közzül is a különleges kialakításúakat (3300,3650,7650,N-gage,N-gage qd,6800,5510,7600,7710,9110,9210)
#5548) Pastika E50.Amire kell nekem elég
(#5549) KSparrow Az nekem is nagyon szokatlan volt,folyton nyomtam volna középre
(#5550) pszili8 Sony CM-DX-1000 esed van?Én mikor megláttam Durva kockás formavilág,SIM-et felül kell belerakni,egy toll hegyével be kell tolni egy kis pöcköt és az nyomja ki a SIM helyét.Billentyűzár pedig a hangszórónál van egy felcsúszó rész.
-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8 #5523 üzenetére
Nem csak a Nokiákat,hanem a többi kb 10%-a is marad
Egy hete eladtam 30db telefont és meg se látszik...
Pszili8 kolléga már érdeklődött is.3db telót írt ami kéne neki,de pont beletrafált,mert a 3-ból csak 1 van amitől megválok.#5528) meroly Gyakorolja Emese gyakorolja
Már egy jó ideje csak Nokiákért adok ki pénzt.Néha becsúszik más is,de az csak üzlet...Jelenleg egy 6210-et és 6310-et próbálok cserélni.Mind a kettőnek be van törve a kijelzője,de szép állapotban vannak. -
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #5477 üzenetére
na akkor valaki írja meg a tutit, köszönöm
csakmert ha a szürke tuti nem gyári, nem ringatom magam és akkor az olcsóbb, utángyártott házas feketét rendelem meg vagy 30$-al olcsóbban (vagy 30$-al olcsóbban van UGY házas szürke is, de ugye nagyon hirdetnek eredetit szürke házzal)
holnap rendelnék.
miért változott ily' hirtelen? támaszd alá, bitte
-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8 #5305 üzenetére
Köszi
QD-ból van egy ezüst és egy arany színű isCsak mind a kettőnél meg van szakadva a kijelző szallagkábele,meg hiányzik róluk a gumi keret.A mostan i6800-t nem tőled vettem??
3300 pedig képről szép állapotban van,de a héten megkapom kiderül.
Látom a 6810-et már nem is keresed
Ha jól emlékszek Te vettél mostanában egy 7710-et.Mennyi aranytallért adtál érte?
(#5306) meroly
Elhiheted agyaltam is rajta elég sokat,hogy megvegyem ne vegyem,de hajtott a vérem,na meg az ócsóság.Szerintem a kettőért nem sok a 15k.Annyit ér mint a mai telefonok
Jah és elvileg ma befigyel egy 7650 is
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #5249 üzenetére
én hiszek neked, de hogy jön a történethez az első sor, hogy üzletelgetsz, nemcsak telefonokkal? mert szerintem teljesen független a 6650 történetétől, vagy összefügg?
ill a régi 6650 vagy az újabb 6650 fold?amugy megjött ma a 8800-hoz a hangszóró, de megvárom a beszerelésel az új házikót.
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #5236 üzenetére
én a 6810ért irigyellek...
nekem az egyik akku elindult, a másik kettő meg kinn pihen (nem fogom behozni őket amíg mocskosak, azaz egy pár napig még kint lesznek, de ez bírja..a legrozzantabb de legtisztább van benn, sz állt fel hálóra a talin is, csak azért hoztam el. most tölt, aztán majd ha feltöltöttem az akkkut, vacakolok a többivel is kicsit.
-
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #5143 üzenetére
háát... a 9110-9210 hanyasak?
szereltem egyszerre 2 9210est... na azt én vagy 8-ra értékelem... amúgy ha jól össze van rakva, nem olyan nagyon nehéz, sztem. simán be kell férjen a cs.húzó, csak ügysekedni kell... mondjuk van egy darabom, sz össze lett dobva (mmint csak be lett nyomva oszt jóvan) a másik meg egy az egybe kijár a házból. de azt nem volt olyan gáz összetenni...(tudom, hiányzik elvileg az a fém, ami megakadályozza a kicsúszást, de ahogy Vectra elmagyarázta, hogy van ott, nem tűnik nehéznek. a 9210essel megbirkóztam, pedig az nem piskóta. akkor már tettem össze 9110est úgy alkatrészhalomból, hogy előtte egyet se láttam bontva, na az volt egy 9-es a skálán. és amikor a két 5510ből tette össze egy szuperjót megy egy gyengét, az volt 6-os. ( a sok csavar, meg panelhalmaz azért nagy koncentrációt igényelt, pláne mindet próbálgatni is...
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #4700 üzenetére
ha befizetted volna, nem akarták volna behajtani
amúgy nem hizsem, hogy zsaroltak. én is rengeteget foglalkozom követeléskezeléssel, szóval sejtem, hogyan történhetett... be kell fizetni a jutalékot, ha ott adsz el, és elfogadtad a játékszabályokat, ennyi.
bepe79: hosszú.
-
meroly
veterán
válasz
ligeti8 #4589 üzenetére
A teteje a 6500c-nak pont hogy fém és az alja a hátlappal együtt műanyag. Ami összeállításban nem rossz, mert én személy szerint ugye útálom a fémet és a műanyag hátlapot szívesen fogdosom. Viszont ha jól tudom akkor a kijelző előtt nincs plexi, ez igaz?
Ennek a 6230i-nek így első körben mi lehet a baja szerintetek? Megvenném alkatrésznek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #4530 üzenetére
hidd el, én érzem a retrot
elvileg új akksi 8810hez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest