- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
TommyX_ #22073 üzenetére
Én Telenoros voltam, Azaz Pannonos, talán még GSM is volt akkor. 5140i-n wapoztam, mert volt, hogy ingyen volt. aztán egyszer csak nem tudtam hívni, rátöltöttünk 3600-at, és még nem ment, kiderült, -6000 volt, mert nem tiltott le a szolgáltató. egy életre megtanultam, mi az apró betűs rész, és hogy semmi nincs ingyen
-
draco31
veterán
válasz
TommyX_ #21647 üzenetére
Most töltöttem le a navifirmet, ezen a gépen még nem volt eddig soha.
Közben kiderült, hogy nem a 8Gb-os változatról van szó, a tulaj azt hitte hogy az, de a belső memóriája 100Mb körül van, és nincs 8Gb felirat a kijelző fölött. 100Km-re van tőlem, így nem tudom megnézni egyenlőre személyesen.ferret77
Köszönöm!KSparrow
Igen, most hívott a tulaj, hogy nem stimmel a memória mérete, így kiderült, hogy sima N95. -
orion1025
őstag
válasz
TommyX_ #21358 üzenetére
Nekem is hasonló dereng, de rég volt már amikor ilyenekkel szórakoztam.Gameboy emukat többet használtam.Az NGage játékokkal emlékszem ott szoptam, hogy bejött a választó ablak ikonokkal együtt, de előrébb nem jutottam egy darabig, de meglett a megoldás.Eféle osszeomlást nem tapasztaltam, csak nehezen lehetett működésre bírni a játékokat, hogy ne csak felismerje, de futtatni is tudja.
-
KSparrow
őstag
válasz
TommyX_ #21113 üzenetére
Én egy ideig hallgattam sokmindent, Daft Punktól Prodigyn át RHCP-ig. Aztán jött a Rammstein, majd az anol metálok. Leginkáb folk, az szeretem, ha van benne rendes hanszer, dallam, ugyanakkor jó gyors ritmus. nem rossz az Amon amarth és 1-2 Slayer számse, de az már kicsit sok nekem.
Igaz, fentebb azt állítottam, szeretem a hangszereklet, de ez az együttes meg azért spéci, mert csak a dobosnak van hangszere, amúgy acapella metál -
-
-
-
meroly
veterán
válasz
TommyX_ #14266 üzenetére
Én a 8800-val voltam így anno, meg is volt 1,5 évig (az eddig legtöbb idő, amit főtelefon nálam töltött), utána jön a 3720, ami egy évig, most cseréltem C5-re (céges), kíváncsi vagyok meddig bírom vele, bár ez ingyen volt, de igen szemezek most az E52-vel.
Ja meg a 7270-es nokiámér is oda voltam nagyon. -
meroly
veterán
válasz
TommyX_ #14258 üzenetére
Húúú a 6600 mennyire jó telefon (lehetett) csak a fránya pöcök abban is, áhh... Egy egész estés mozifilm épült köréje, láttátok?
Cellular - A mobil (2004)
ott is van -
KSparrow
őstag
válasz
TommyX_ #13414 üzenetére
csavarhúzóval kijön. de ha már ez gondot okoz, nem ajánlom megbontani, mert még rosszabb a szerelése, mint a 3256 vagy 6500classic. (keress rá youtube-on, hogy disassembly). hidd el, tudom miről beszélek, mindegyiket szereltem már, de a 6500-ra még a szerelő ismerősöm is napokat készül. a 9110-9210 telefonok ezerszer rosszabbak.
-
zombinyul
addikt
válasz
TommyX_ #3340 üzenetére
Értem,sajnos az már veszett dolog,jó lenne ha tudnék még rá programot telepíteni...
Akkor elviszem GSM szervízbe...Csak ki tudja,ott mennyit kérnek érte...Viszont annyit megér nekemElőlap csere is nagyon rá szorulna,bár egy 3410-esre szerintem jó csere volt
Pláne hogy a 3410 be voltázva,kopott volt,és be sem kapcsolt
minolta5:Nem tudod ott mennyit kérhetnek érte?
Köszi Nektek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged