Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Mint fél éve vásárlás előtt állóval, megoszthatnál ezekből.
Szolgáltatói ajánlatban 51-ért kihozhatnék ilyet, ami zárójelbe teszi a Nothing 2a-t, meg a Pocofon-t és hasonló ár-érték bajnokokat. A55-öt nem szeretnék, mert sötétben rosszak a képei, és az A50-nel megégettem magam. Céges A32 is lassú, mint a tetű, meg úgy en block unom már a vánjúáj rendszert. Valami másra vágyom. -
hubertus33
tag
Én elakadtam ott hogy mikor unlockolni akarom a telót és össze akarom kötni a mi fiókot a fejlesztői menüben a telefonnal akkor azt írja hogy rendszer frissítés van folyamatban próbáljam később... pedig nincs folyamatban semmi.. Csináltam egy gyári visszaállítást és akkor is ezt írja... Valami ötleted nincs esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged