- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Én még csak szemezek ezzel a telefonnal, de a lekerekített kijelzőről van "pár" év tapasztalatom.
Hydrogel öngyógyulós fólia kell rájuk, és az minden esetben illeszkedik az üveggel szemben. Persze az üveg valamivel többet véd, de nagyon hamar karcolódik, reped, feljön a széleken, stb.
De van más lehetőség is: nem teszek semmit a kijelzőre. Először is azért, mert ez egy GG Victus védelmű üveg. Másrészt mert én ezt a telefont kb. 53-ért ki tudom hozni, és pont az ár miatt csak 790Ft a havi készülék biztosítás.
Ha bármikor betörik, 7500Ft önrészért cserélik a kijelzőt, de ha egyéb hisztim van, akkor mást is. Futár viszi-hozza, javítás kb. 3 nap. Cserekészülék igényelhető a javítás idejére. Már jártam így, tapasztalatból írom.
Nem reklámozni akarom, csak ha valaki nem szürke importból, Alza-ról, hanem szolgáltatótól veszi, annak ezért a havi kis összegért a fóliánál van megnyugtatóbb megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csendben jöttek meg a piacra a Redmi Note 13-as modellek, de sok ponton fejlődött a széria csúcskiadása is.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest