- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Feltöltöttem drive-ba és gondoltam megosztom veletek az Official Guide-ot! Rendkívül hasznos minden tekintetben. A-tól Z-ig minden benne van a játékkal kapcsolatban.
Bevallom, nem tudom, hogy ez warez-nak számít. Ha igen, akkor elnézést!
-
marilllyo
veterán
válasz
Carlos Padre #4044 üzenetére
Ne kockáztass. Dead eye és szórd meg repeaterrel.
-
negyven2
veterán
-
marilllyo
veterán
Shotgunnal is lelőheted a legendary -t. Az mindenképp perfect lesz.
-
Madoc
veterán
Hétfőn jön a könyv a konzolok szervizétől! Most hívtak.
-
Carlos Padre
veterán
Így az 5 chapterben leesett, hogy az egész gunfight az aimmal és a fedezék rendszerrel meg az özönlő ellenséggel egy az egyben Uncharted.
Mikor végre visszatértem, és át kellett lovagolni a fél mapon Shady Belle-be már szívtam a fogam, de mikor megszólalt a zene és benyomtam a cinematic módot minden meg lett bocsátva. A cinematic mód alá MINDIG kellene a zene. -
pulffy
őstag
válasz
betyar48 #4034 üzenetére
A legkisseb legendary állat az a Fox vagy a Coyote ami medium animal, de legendary állatokat amúgy rommá lehet lőni nekik mind 1. De ha kis állatok perfect 3 csillagos bundát próbálsz vadászni arra jó az íj small game nyilvesszővel amit craftolni tudsz vagy pedig a varmint rifle.
-
betyar48
kezdő
Kis legendary állatokat mivel kell elkapni mert oda azt hiszem perfect belt kellene de ezt egy puskával nem hiszem hogy sikerülne.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion #4026 üzenetére
1szer probaltam eddig. Akkor 3 perc mulva jott a medve. Ahugy olvasom a parduc maceras lesz.
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion #4026 üzenetére
Nekem 3-ból 1x tuti egy vaddisznó megy széttúrni. :/
-
pulffy
őstag
válasz
Carlos Padre #4025 üzenetére
A vadnyugaton más törvények utalkodtak(nak)
-
wollnerd
aktív tag
Srácok, az most bug hogy le akartam borotválni Artur oldal arcszőrzetét, és kicsit alakítani a maradék szőrzetét,
aztán eltelik kb. fél- 1egész nap és akkor megint észreveszem hogy tele van az oldala szőrrel...Elmentem megint borbélyhoz, aztán megint ez a jelentség. Harmadszorra is, táborban észrevettem megint az oldalszőrzetét, pedig 3.-ra már 1-esre vágtam a bajuszt és a szakállt. (nem csupaszra borotválás)
Az igaz hogy még mindezek előtt 3 hair tonic-ot is ittam a megelőző 2 nap alatt. Lehet hogy még tart a hatása? -
gyuromoj
veterán
válasz
VikMorroHun #4013 üzenetére
Ilyenkor elég ha fütyülsz, ló meg szépen ledobja magáról a tolvajt.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion #4008 üzenetére
Csalival, vagy lelott doggel probaltad? En multkor gugoltam a dombteton a panther kornyeken, 50-60 lepesre ott volt a megnyuzott, lelott oz, de csak medve ment ra... :/
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion #4008 üzenetére
Nem! Egyébként sem.
Ugye van 178 állat összesen. A Total-hoz 50-kell. A nyúzós acsihoz / trófihoz azok az állatok kellenek, amiket meg lehet nyúzni. A pluck, collect stb.. nem. Ergo a madarak 90%-a kiesik, továbbá rákok, apróbb emlősök stb. Plusz levonjuk a Guarma, legendary állatokat, így marad kb 70.
A Study-zni meg a Guarma állatokat nem kell ugye, illetve Van Horn felett a veszetteket stb.
Párduc / puma nem nehéz inkább körülményes. A párduc az adott helyre spawnol. Én ha mentem mindig ugyanott-ugyanabból az irányból jött.
Párducnál. Lenn a vízpartnál verj tábort. Az kb mindig ugyanoda rakja. Aludj éjszakáig. Bontsd le a tábort és ments egyet. A táborból, ahogy indulsz be az erdőbe (ahogy beérsz az első sor fái alá) tőled jobbra fogja lespawnolni. Ekkor ő még nem vesz észre és study-zható. Nekem mindig ott volt. Ha nagyon bemész az erdőbe akkor már támadni fog és nem tudod study-zni. Azért tudom csak ennyire mert a Florida Panther nehezen adta magát. Vagy nem spawnolt le...vagy a sima spawnolt.Ilyenkor tölts újra. Ne lődd le! Ha lelövöd akkor pár éjszakán keresztül nem spawnol. Töltsd vissza a mentett állást.
Puma az könnyebb mert az megy a predator csalira. Párduc az inkább rád megy.Én fenn annesburg felett javaslom a folyó túlpartján. A "Roanoke" felirat "R"-betűje előtt.
A 3 csillagos bundákat tartsd meg mert kelleni fog. (Ha még nincs meg minden tasi)Nem kiokítani akarlak, meg írtad ugye, hogy neked megvan... ezt inkább a többieknek, akik még bajlódnak vele.
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Major Lion #3991 üzenetére
Jelentős probléma. Tőlem 39 dolcsit vont le a játék, amikor 100 dolláros "vagyon" környékén a doki illegális üzletének kifosztásával kísérleteztem.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #4001 üzenetére
mert a pénzemen lovakat vettem
én sem tudom elkölteni
de itt a múltkor olvastam, hogy vkit kiraboltak, és 1300-zal rövidítették meg.
hát tőlem ennyit ne lopjanak
inkább veszek lovat majd egy ezresért
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- iPhone topik
- Politika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eFootball
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest