Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
-
Mike
veterán
-
Szabi®
addikt
Pepeninho Sajnos nem tudtam kitakarni részeket,mobilról pötyögtem ezért helyes írási hibák tömkelegétől is hemzseg.
Mike A javitást nem a legendary vadászatra értem,meg a horgászatra,ezek olyanok amilyenek,vagy tetszik valakinek vagy nem,a lónak nagyon sok bénázása van,az "a" gomb ritmikus nyomogatása sem jött be túlságosan,meg ha figyelmesen elolvastad leirtam a végére hogy ez egy személyes vélemény,ennyi játékóra után.
Voltak dolgok amiket hiányoltam vagy felesleges funkciónak éreztem,és voltak amitöl lenyűgözött a játék.
És ez nem elitélés,neked meg más véleményét kellene tisztelni,hisz ez a topik ámblokk a játékról szól,sztem joggal leirhatja bárki a tapasztalatait,és én nem bántásból irtamSzámomra ez volt az év játéka egyébként.Sokszor úgy éreztem nem tudom lerakni,menni akartam az ismeretlenbe.És még fogok vele játszani életem során,nagyon nagy a játék újra játszási faktora
(csak megint kell vennem egy konzolt) -
Mike
veterán
újra elolvastam
egy észrevételem van, ami nálad visszatérő motivum
ha valami nem tetszett, nem a szájízed szerint volt, akkor az rosszul kivitelezett, javitásra szorul.
miért?
nekem pl a horgászás megvalósítása kifejezetten tetszett
a lovaglás is
a vadászat is
a legendás állatok is
ezek nem hibák
nem vagyunk egyformák
jó lenne tartózkodni a dolgok elítélésétől mert mások is vannak a bolygón rajtad kívül
és ezt most nem bántásból mondtam -
Szabi®
addikt
Nah én 178 órával lettem a lantot
Érdekes száj ízt hagy maga után a program,egyfelöl büntet a grafika,a tájegységek,a terület mérete,a realisztikus fizika,a jól átgondolt föküldetések,és az irgalmatlan mennyiségü tárgy amit cipelhetünk.
De nem nagyon tudok kibékülni azzal hogy a program az első 25 órában próbálja elhitetni hogy egy realisztikus vadnyugatot mutat be,de beleronditva jönnek a "zombik",ráakadsz van horn mögött egy embertestü disznóra aminek szárnyai vannak,és az éjjeli órákban megjelenik egy "szellem gőzmozdony" (egy átlászó vonat füstböl)
Mindezek mellet meg érzödik hogy nem maradt sok idő a program befejezésére,az indiánok extrém háttérbe vannak szoritva,nem beszélve a néger rabszolgákról (alig egy két kis 10 perces küldetésekben tünnek fel) Akiknek ezekben az időkben nem ennyi volt nyilván a szerepük.
De ugyanakkor meg a legendary vadászatott tulzóan tultoták,,egy felesleges fecsör,ugyanis a megszerezett börökböl ugyan tudunk mindenféle csini ruhát craftolni,de ha olyan területre tévedünk ahol ellenenünk dead or live-van ott a lawman-ok ugyan olyan sebességel le tudnak szedni,nem érzödik hogy a karakter jobban birná,ráadásul ilyenkor az auto iam is kihagy,max a dead eye ment meg (ha van).
Másik nagy probléma a ló,,,ugyanis az életben nem simogattam annyit állatot,mint azt a rohadt lovat,még is mindig hisztizik meg ledobál minden apróságért,ezt nagyon nagyon tulzásba vitték,egy 2005-ös Gun játék lova nekem bőven elég lett volna.Nem beszélve arról hogy sokszor egy 1 méteres esés után döglödik.Lövésekkor még ennyi idő után is fél+ az állatoktól is (azért ez nem egészen igy müködött a valóságban) Az "A" gomb unalomig nyomkodása már nagyon kinlódás lesz ennyi óra játék után,néha a ló el sem indul,,néha meg kilővi magát és fejjel neki megy a fának,ilyenkor analogra sem reagál.
Ajtót egyetlen egyet sem tudtam berúgni,ennek értelme sztem nincs is,de a bandanának sincs,ugyanis witness-be kapcsol a gép és jön a wanted hiába tesszük fel.Amit nagyon hiányoltam hogy a játékban egyáltalán nincs érzelmi karakter fejlődés,és nincs is ratio-nk (erre már kitértem egyszer) Lehetünk mi kenyérkeresők,elismert bünözök,sheriffek,rablók,a társaink a táborba ugyan olyan közönnyel köszönnek,és ugyan úgy kötnek belénk a leg jelentéktelenebb figurák is.
Az öröm lányok kihagyása sem bocsánatos bün,ugyanis az akkori Amerika maga volt a szenny ilyen téren,a bordélyházaknak hatalmas prioritása volt,nem egészen annyi hogy bejön egy lány és megfürdet.
A pozitiv negativ mérce kb a játék háromnegyedéig nem is müködik ,tehát lehet köszöngetni mindenkinek,de bizony felfelé nem akar majd menni csak lefelé (ennek sem látom értelmét)
Ha valaki feldühödött ránk azt esély sincs csillapitani,pedig a funkció gomb megvan (defuse) ,csak nincs hatása,100% a konfrontálodás,még abban az esetben is ha Saint Dennis-ben egy ember elénk sétál és csak meg simitjuk a lovunkkal.
Az O'Driscoll féle kis kempek megszüntetése is felesleges,hisz többe kerül a hús mint a leves,nyilván unalom üzönek rakták bele,de kb még minuszba is jövünk ki az irtásukkal.(löszer,gun oil,horse tonic stb) ennyit meg ugye sokszor nem ad.Vártam hogy ezen hibák része javitásra kerül de sajnos nem,a Rockstar nyilván az online-al van elfgolalva,tehát ezek java része már igy marad.
De mindent összevetve egy nagyon-nagyon jó játék,és bármikor többet ér bármelyik Ubisoft-os 15-16 éveseknek készült újra skinezett játékánál.
Ez egy egyéni vélemény és nem érzelmi alapú,ugyhogy megkérlek benneteket ne bombázzatok a "nálam semmi baja,nekem ilyen nem is volt,az nem úgy van stb" hsz-ekkel.
Én 178 óra játék után ezeket tapasztaltam,a legendary vadászatból nem csináltam csak kettőt,egyáltalán nem érdekelt (a horgászat meg egyenesen irritált,nagyon rosszul lett kivitelezve) ,viszont az összes csontot,rejtett aranyrudat,térképeket,rejtett fegyvereket stb felszedtemUi. A GUN zenéje nekem jobban tetszett.
-
wolf13
őstag
válasz
Vincent7100 #5688 üzenetére
-
Pepeninho
őstag
Wow. Lehet, hogy csak nekem ujdonsag, de valami frissitesnek koszonhetoen az RDR2 applikacio mar mutatja a Sony tulajoknak is, hogy mennyi idot utottek el story modban. En megdobbentoen keveset. Azt hittem minimum a duplajat barangoltam.
-
S e t h
nagyúr
Én kicseszett Clint Eastwood vagyok.
Ha kell segítek a rászorulónak.
Ha olyanom van halomra lövöm a rosszarcúakat.
Ez a vadnyugat, ahol a legerősebbek maradnak életben.
Ebbe nekem nem fér bele, hogy csontokat, kártyákat gyűjtögessek, ez nekem megöli a élményt.
Elfogadom a létjogosultságát, szükséges "rossz", a játékok velejárói, de pont ennél a játéknál érzem legkevésbé, hogy kellettek volna, időkitöltésnek kiváló. -
Mike
veterán
válasz
marilllyo #5678 üzenetére
okés
hát sajnos én is hörcsi vagyok most, mivel ez az első konzolom, és még én sem tudom sokszor mit akarok, csak megtetszik valami, főleg ha akciós
már többe van a szoftver mint a hardver, pedig van 4 kontrollerem isigazából engem az arany küldik borzasztottak el, most komolyan azon szenvedjek, hogy minden küldi arany legyen? hülye, elcseszett feltételeknek megfelelve? és csak azért, hogy legyen arany acsim? időm van a legkevesebb
és látod, van ilyen ember -
marilllyo
veterán
Sajnálom! Fogalmam sem volt, hogy érintett vagy az OFF megjegyzésemben. Nem...nem neked szántam. Általánosítottam. Nem mellesleg abban semmi utalás nem volt a pénzre. Vehetsz 10k-ból 10 játékot is. Én 40k-t költöttem egy hónap alatt játékokra. ( RDR2, FC5 gold, BO4). Na mondjuk ilyet kb sosem csináltam és bánom is most egy kicsit.
Amit írtam annak a lényege az volt, hogy sokan behalmoznak egy valag játékot, amik egy részét el sem indítja soha. Én is ilyen voltam... Vannak akik meg egy játékkal játszanak akár 1000 órát is. Mint én pl BF4-gyel PC-n. És amit írtam....-hogy visszakanyarodjunk oda ahol kezdtük-...az RDR2-ben ha sokat játszol...előbb utóbb megvannak az achik is. Tegyük fel, hogy nem is tudod mik az achik.... csak megcsinálod a játék által adott feladatokat. Mellékküldik, stb...akkor kb már 88%-on fog állni az achi lista. És egy ilyen k*rva nagy játékban ez a 300+ óra ez simán kijöhet és ha tetszik a játék...akkor nem biztos, hogy kínlódás. Meg hát...senki nem tart pisztolyt az ember fejéhez.Vágez?
-
Mike
veterán
* akkor mondhatom hogy nem normális
és nem bántásból mondtam, ezt is vegyétek figyelembea játék sokak számára csupán szórakozás. nem munka, feladat
nem attól jó valami, hogy végigkinlódod
a játék arra kell hogy sikerélményed legyen, ettől leszel kiegyensúlyozott az életben (persze nem csak a játékokból lehet, kell sikerélményt szerezni)
persze lehet mondani hogy nem vagyunk egyformák, és mondhatnád hogy egyik sem jobb vagy rosszabb mint a másik, és igazad lenne) -
Mike
veterán
válasz
marilllyo #5675 üzenetére
csak nem az a cél
az meg hogy ki mire költi a saját pénzét az legyen az ő dolga
még ha valamilyen szinten érintett is vagyok a off megjegyzésedben (nem tudom mennyire szántad nekem) akkor sem hiszem hogy nekem itt kellene magyarázkodnom hogy mire költöm a pénzem, és azokkal mit csinálok
ahhoz sincs közöm hogy ő miben éli ki magát, de ha már leirta, akkor hogy nem normális
rám is mondhatod
de a másik zsebében kotorászás az teljesen más kategória -
marilllyo
veterán
Ezt játéka válogatja. Most az RDR2 az pont egy olyan cím, hogy semmi extrát nem kér. Ha végigvitted a sztorit akkor mit csinálsz?! Vadászol, challengek, mellékküldik, collectibles online stb... Ezek maradnak. Igazából ha élvezel benne lenni ebben a világban, akkor minden út egy -vagy több achihoz vezet.
Én pl azzal nem értek egyet, ha valaki bevásárol ezer címet egy akcióban aztán nagyjához hozzá sem nagyon nyúl. Vagy végigrohanja easy-n 'sztjóvan.
-
Skynet258
veterán
Na kisebb kihagyással de végigvittem (első napos vétel volt).
Hát epic egy kaland volt az biztos. Minden fillért megért. -
wolf13
őstag
Amúgy multiba jól tudom , hogy nem rakhatok tábortűzet ott ahol épp megállok?
Csak ugye vehetek táborhelyet. És főzni ott vagy esetleg ha útközben találok másik tüzet.
Nincs egyszerűbb módja ? Így mindig előre egy hétre való kaja van bekészítve a táskába.
-
marilllyo
veterán
válasz
negyven2 #5667 üzenetére
Még kezdő.
Black ops 3 platina + 100% is 200 óra volt..és még nem végeztem egy dlc-vel.
Az RDR2 az ilyen. Én megakadtam vele sajnos. Az egzotikus növényeknél meg a herbalist challengenél elfogyott a lendület. + medálok nagyja, meg még 24 szint online. Félretettem...majd befejezem valamikor. Nem ment egy seggel. -
negyven2
veterán
Mármint? 3 hónap alatt 395 órát bele egy játékba? Mert alapvetően én se. Csak ez most így jött ki.
Amúgy ez a 395 óra (16 nap 15 óra) ez az Xbox által rögzített szám. Ezt akkor számolja, hogy ha éppen fut a játék (függetlenül, hogy csak menüben vagy).
Amúgy az első végigjátszásom (amiben benne van a 100% elérése és a Gold Rush kivételével az összes sztori achievement) az 6 nap 9 óra. A második ami egy "erőltetett" végigjátszás amiben arany medál-ra csinálom az összes küldetést (jelenleg 76-ál tartok a 107-ből és eddig mind arany) jelenleg 1 nap 14 óra. Ezen felül az Online eddig 3 nap 1 óra játékidő nél tart...
-
BaLee
addikt
válasz
Tokman666 #5660 üzenetére
Én Saint Denis-ben jártam úgy, hogy
csávó rám kiabált, hogy fegyvereket, lőszereket adnak féláron, menjek utána. Magyar mentalitással mentem is utána a sikátorba, ahol bementem egy ajtón ahol elkaptak, megvertek és elvették minden pénzemet majd leütöttek. A kikötőben ébredtem, még szerecse, hogy emlékeztem hol volt az eset (nem jelölte semmi a térképen) visszamentem, kinyírtam a 2 csávót és felesbe náluk volt a pénz szóval visszajött minden, de ha nem figyeltem volna alaposan megszívom mert sosem találtam volna oda vissza. -
Tokman666
újonc
Tegnap amikor az egyik városba jártam, legelső alkalom volt, ellovagoltam a bolt előtt amikoris egy néger fickó odaszólt hogy ha most bemegyek vásárolni akkor 1 dolgot ingyen kapok, bármi is legyen az. Gondoltam kipróbálom, és tényleg. Kiválasztottam a legdrágább dolgot amit csak kapni lehetett ott. ( Ez igazi Magyar mentalitás tudom)
Érdemes figyelni az utánnad kiabálókra.
-
negyven2
veterán
válasz
DaveHutt #5651 üzenetére
Jelenleg 335 óra. Maga a 70 arany medál kifarmolása nem volt annyira nem volt sok. Kb. egy 40-50 óra alatt megvolt. Elölről kezdtem és a Chapter 2-ben minden küldetés előtt csináltam mentést. Van olyan küldetésnis ami után egyből jön a következő. Ott küldetés közben kikapcsoltam az auto mentést, és így ha következőre nem lett meg akkor csak újratöltöttem az autómentést. Így a Chapter 6-ban meg is lett az achievement (az összes küldetést aranyra csináltam eddig).
LaciCRM: a Doomsday Heist kettő Achi-ja (a Criminal Mastermind-os, és az Elite Challenge-es). Sajnos mindkettőben erősen benne van egy szerencse faktor. Pontosabban a GTA remaster kiadásában picit nehezebb lett a játék. Pontosabban az NPC-k lettek erősebbek és kiszámíthatatlanabbak. A társaságunk nagy része meg nem nagyon achi vadász.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Aranyért cserébe, minden "munka nélkül le vagy felviszi a honort attól függően mit szeretnél. Bizonyos küldik/awardok megkövetelnek vagy jó vagy rossz honort.
A honort növelni/csökkenteni ezer más módon is lehet (picit persze lassabban) de szvsz nem igazán éri meg aranyat költeni erre.
-
wolf13
őstag
Valaki meg tudná mondani ez az Old Man Jones pontosan mit csinál ? Elkért 3 goldot és levitte a honorom elég rendesen. Ennek mi értelme ?
-
wolf13
őstag
-
törölt tag
válasz
Pepeninho #5628 üzenetére
Egy bizonyos szintet el kell érni a lovaddal való kapcsolatban ( nem tudom most mi a neve hirtelen) és akkor válik elérhetővé.
Tudod, etetni, simogatni, fésülni kell és majd ha elérted a szintet, fent ki is ìrja. ( Gondolom van ilyen szinten lovad, csak elsiklottal felette) ha új lovad van, először nem tudod megcsinálni ezt a "manővert" .
-
Imilenni
addikt
Már csak egy jó drift verseny hiányzik a játékból
-
Pepeninho
őstag
De komoly, meg nem probaltam, de nem is lattam.
-
wolf13
őstag
Lehet sztoriba is és online is farolni. Sokszor használom.
-
Mike
veterán
válasz
bagyulajuve #5629 üzenetére
Az a fékezés
-
Pepeninho
őstag
De a loval valo farolast en ott sem lattam. Pedig letolottem az alkalmazast. Tenyleg nem rossz a cucc. Gyakorlatilag gyors osszekotes a sociallal, de emelett mas dolgokat is gyorsan atlatsz ha kerdes merulne fel benne a jelenlegi allapotodoat illetoen a jatekban. Story es online egyarant.
-
Pepeninho
őstag
Most talaltam a konyv keresese kozben. Magyarul van egy szep osszefoglalo az egeszrol, sok hasznos dolog, ahigy gyorsba atfutottam. Kisse spoileres sajna, de nem lehet jo mindenkinek.
[link] -
nak0n
aktív tag
Ma hívtak a Konzolok szervizéből, hogy a 2 hónapja megrendelt keménykötésű RDR2 könyvem megérkezett és küldhetik-e. Nem tudom, hogy a már megrendelteken kívül is van-e nekik raktáron, de ha valakit érdekel, zaklassa őket.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre #5593 üzenetére
udvarias vagyok
-
DaveHutt
őstag
Tegnap megint mibe futottam. Békésen ügettem haza egy vadászat után Heartlandsen, amikor is belefutottam egy O’Driscoll bandába. A rohadékok voltak vagy öten-hatan, úgyhogy vágtára fogtam a menetet. Erre kiírta a játék, hogy ne vezessem a bandát a táborhelyre. Na mondom, akkor engem kibeleznek. Úgyhogy én érintőlegesen elszaladtam a kapu előtt, amíg Bill meg John leszedegette őket. Persze pont abban a pillanatban hunytam el én is, mire a banda, ezért már a táborban éledtem újra.
Aztán kilovagoltam nagy boldogan, hogy szabad a levegő, mehetek bountyt behajtani. Összefutottam egy fán lógó faszival, akit egy puma őrzött.
Nem tudom mi van ezzel a célzással a játékban, de kétszer lőttem fejbe a mocsokját puskával, és nem pusztult meg. Egy fejlövés azért legyen már fejlövés, még ha autoaimmel is csinálom. Nyilván elharapta a carotisomat ezek után, és jött a töltőképernyő.
-
rothadt
aktív tag
válasz
bagyulajuve #5611 üzenetére
Ez tökéletes, köszönöm!
-
rothadt
aktív tag
Sziasztok, új belépő vagyok, sajnos itt sem találtam összefoglalót, ami szomorú, mert nem szeretném szétbombázni minden hülyeséggel a fórumot, ami csak eszembe jut, hogy lehet mérgezett nyilat csinálni, vagy ez a korábbi dolog is, hogy miért fehér a térkép bizonyos területe, ez a lóval való farolás, amit olvastam, tanulni kell majd vagy már most is tudnám, csak nem tudom hogyan kell csinálni és még sok olyan dolog amit nem tud az ember, a csalás nem érdekel.
Ismertek egy ilyen komplex leírást esetleg? -
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion #5608 üzenetére
Jo munkahoz ido kell!
-
Major Lion
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #5575 üzenetére
Vége? Ha így folytatják sose lesz vége
-
Pepeninho
őstag
Tenyleg. Rhodesban igy van. Calliga Hallnal szerintem tudsz lovoldozni csak hamar vege lesz a dalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest