- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óriáskészülék, kis akksival
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
kelzsoca #8675 üzenetére
Na én is épp ezért vittem (volna) vissza a készüléket..
Vödörhang, szakadozó hívások, recsegő belső hangszóró (nem csak max hangerőn) 2mp-es késleltetés hívásfogadásnál, amúgy zúgó vibra motor.. ezek a problémák nálam, de nem fagy és maga a teló nagyon bejön, kell nekem, de 58 ezerért ne legyenek ilyen hibái.
Pénteken beestem 18:05-kor a westend T-mobile-ba, pont lecsúsztam a szervízről:-( de a hostess mondta, hogy mehetek szombaton is 10:00-18:00-ig. Mentem is, majd szembesültem vele, hogy szerviz nincs hétvégén.
Most hétfőn nap közben bementem a Duna Plaza T-pontba, szervizes készséges volt, felírta a nevem, mert nem volt készleten cserekészülék.
Ma hívtak, hogy jött egy darab, azt elteszik nekem. Ma du vissza is mentem, letoltam minden appot, beállítást a sajátomról, lepapíroztuk a cserét, majd összeraktuk az újat. Kezdeti lépésekig (és a metróig) sem jutottam, mert ugyan működött az érintő, de baromi lassan reagált mindenre és mikor beírtam volna bármit is, belassult és onnantól nem működött a 'billentyűzet'. Újraindítás után sem..gyorsan visszavittem, megnézte a szerviz is, nem tudtak beállításokban sem változtatni semmit, így közölték, hogy a cserecucc is hibás; nincs másik készülék, esetleg elvihetek egy Samsung csere készüléket ideiglenesen használatra, aztán majd szólnak ha lesz készlet, de jelenleg a logisztikai raktárukban is hiány van ebből.Áttelefonáltak Westend-be, ott sincs most készleten, talán a hét második felében lesz 2 db, abból egyet megpróbálnak nekem félre tenni..de nincsenek illúzióim, gondolom nem csak Én várok a cserére.
Végül a Samsung cserekészüléket nem hoztam el használatra, kiszedettem a rendszerükből a visszaadott rossz hangú, de használható GXI-met és most csinálom a backupokat :-)
Szóval a kínai minőségellenőrzés engem is megtréfált; továbbra sem tántorítanék el senkit, de érdemes még a pultnál kipróbálni a cserekészüléket is!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest