- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #8104 üzenetére
Most hogy mondod ... fogalmam sincs.
Eddig még nem nyomtam rá. Gyanítom, hogy a szolgáltató kér valami hitelesítést, mert ilyenkor nála próbál valamit átállítani a telefon. Mármint az előfizetésen. Erre persze a szolgáltatónál azt mondanák, hogy biztonsági beállítás, nehogy valaki telefonálási lehetőség nélkül maradjon külföldön mert elállít valamit. Ezért jobb az ha Ők kezelik (kizárólagosan).(#8105) heidricha
Nem tudom, én a Nova-t nem ismerem, de nálam ugyanolyannak tűnik (memóriakezelés terén is) a macedón mint a többi rom.(#8105) heidricha
Akkor ES Explorer. Az első program, ami nálam még nem állt le időtúllépési hibával (ilyenkor fagy be általában az átvitel) PC-re való WiFi-s másolás közepette.(#8105) heidricha
Végülis ahonnan nézzük. Én se tudom mi ennek a hivatalos megnevezése, vagy fogalma, csak próbáltam valami logikus magyarázatot kitalálni a hibákra.(#8115) tlac
Mer a mondatkezdő nagy betűk, és mondatvégi írásjelek mellőzése sokkal igényesebb dolog ...(#8114) heidricha
Válasz a gépháztól: öreg vagyok, buta, és egyre lassabb is. Remélem a gépész minél hamarabb megtalálja a helyettesemet.(#8114) heidricha
A bölcsesség nem korral jár.(#8127) SziberTomi
Én is köszönöm, hogy te is megosztottad a ZTE válaszát, lehet akkor végül rászánom magam, hogy visszavigyem a telót, esetleg ezzel is hozzájárulva a hibák kivizsgálásában, és javításában egy következő frissítésre. Mondjuk nekem ez a fajta gyártói hozzáállás már súrolja némileg a hihetőség határát, még ha a válasz korrekt is.
Arra tudnék csak biztatni minden fórumtársat, hogy a hibákat ne csak itt, hanem a ztehu@zte.com.cn-es kapcsolattartási címén is ossza meg egy pár mondatban. Aztán írja meg a válaszukat. Nekem is hamar visszaírtak. Bár nem feltétlen a hiba tekintetében volt információ értéke a levélnek, hanem a gyártói hozzáállás miatt.
Kíváncsi lennék a tömeges bejelentésekre hogyan reagálnának.(#8130) Keeperv85
Nem vagyok ugyan anyagmérnök, de én az ablaküveget is simán megkarcolom bármikor egy élesebb fémmel. A telefon kijelzője meg szerintem sehol nincs a tiszta üveghez.
Ettől függetlenül én sem használtam soha fóliát, mégsem karcolódtak a kijelzőim (mondjuk egyiket se vizsgálgattam nagyítóval). Gondolom kezelés kérdése.(#8134) mephisto97
Ha találsz jó SD-t, akkor pl. az Opera-ban simán menü gomb, és Lapok mentése, vagy valami ilyesmi. Szerintem a többi böngésző is tudja.(#8150) Zsolt_72
Nálam a HP + PZS páros vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest