Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha
üzenetére
Most hogy mondod ... fogalmam sincs.

Eddig még nem nyomtam rá. Gyanítom, hogy a szolgáltató kér valami hitelesítést, mert ilyenkor nála próbál valamit átállítani a telefon. Mármint az előfizetésen. Erre persze a szolgáltatónál azt mondanák, hogy biztonsági beállítás, nehogy valaki telefonálási lehetőség nélkül maradjon külföldön mert elállít valamit. Ezért jobb az ha Ők kezelik (kizárólagosan).
(#8105) heidricha
Nem tudom, én a Nova-t nem ismerem, de nálam ugyanolyannak tűnik (memóriakezelés terén is) a macedón mint a többi rom.(#8105) heidricha
Akkor ES Explorer. Az első program, ami nálam még nem állt le időtúllépési hibával (ilyenkor fagy be általában az átvitel) PC-re való WiFi-s másolás közepette.(#8105) heidricha
Végülis ahonnan nézzük. Én se tudom mi ennek a hivatalos megnevezése, vagy fogalma, csak próbáltam valami logikus magyarázatot kitalálni a hibákra.(#8115) tlac
Mer a mondatkezdő nagy betűk, és mondatvégi írásjelek mellőzése sokkal igényesebb dolog ...(#8114) heidricha
Válasz a gépháztól: öreg vagyok, buta, és egyre lassabb is. Remélem a gépész minél hamarabb megtalálja a helyettesemet.
(#8114) heidricha
A bölcsesség nem korral jár.
(#8127) SziberTomi
Én is köszönöm, hogy te is megosztottad a ZTE válaszát, lehet akkor végül rászánom magam, hogy visszavigyem a telót, esetleg ezzel is hozzájárulva a hibák kivizsgálásában, és javításában egy következő frissítésre. Mondjuk nekem ez a fajta gyártói hozzáállás már súrolja némileg a hihetőség határát, még ha a válasz korrekt is.
Arra tudnék csak biztatni minden fórumtársat, hogy a hibákat ne csak itt, hanem a ztehu@zte.com.cn-es kapcsolattartási címén is ossza meg egy pár mondatban. Aztán írja meg a válaszukat. Nekem is hamar visszaírtak. Bár nem feltétlen a hiba tekintetében volt információ értéke a levélnek, hanem a gyártói hozzáállás miatt.
Kíváncsi lennék a tömeges bejelentésekre hogyan reagálnának.(#8130) Keeperv85
Nem vagyok ugyan anyagmérnök, de én az ablaküveget is simán megkarcolom bármikor egy élesebb fémmel. A telefon kijelzője meg szerintem sehol nincs a tiszta üveghez.
Ettől függetlenül én sem használtam soha fóliát, mégsem karcolódtak a kijelzőim (mondjuk egyiket se vizsgálgattam nagyítóval). Gondolom kezelés kérdése.(#8134) mephisto97
Ha találsz jó SD-t, akkor pl. az Opera-ban simán menü gomb, és Lapok mentése, vagy valami ilyesmi. Szerintem a többi böngésző is tudja.(#8150) Zsolt_72
Nálam a HP + PZS páros vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Subaru topik
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi