Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Kutattam még kicsit a WiFi-s képernyőfagyások okát, szerintem részben a WSP nem-működése okozza.
Lentebb látszik ugye, hogy a "Tartsa bekapcsolva a WiFi-t alvás közben"-t "Csak ha csatlakoztatva van (a töltőhöz)"-al használom, ennek ellenére mégis így néz ki az akkustatisztika.
Mivel töltés ugye nem volt, a WiFi jelének nagyjából meg kellene egyeznie a bekapcsolt képernyő és az ébrenlét állapotával. De mint látszik a csíkoknak közük sincs egymáshoz, tehát nem megy aludni a WiFi a telefonnal együtt.
Középen látszik, hogy egy részen kikapcsolt a WiFi, ugyanakkor az alatta lévő részen meg látszik, hogy volt egy kis ébrenlet, na ott be is fagyott a képernyőm mikor felkeltettem. És nem is mászott vissza a WiFi csak kb. 1 óra múlva egy következő ébresztésnél, aztán egy idő múlva megint kikapcsolt, aztán vissza...
Nyilván nem kell mondanom, hogy én a WiFi kapcsolóhoz egész délellőt hozzá sem értem, ez ilyen logikátlanul működik gyárilag.Illetve annyi logikát azért felfedezni vélek benne, hogy akkor fagy be a képernyő, mikor a WiFi a háttérben valóban elmegy aludni (kitudja minek a hatására), és olyankor ráébresztek. Ilyenkor ugye próbálna visszamászni, de valamiért nem tud, és magával rántja az érintőképernyőt is (fizikai gombokra továbbra is reagál).
Egyébként az akkukijelzés hitelességét ping-eléssel is lehet ellenőrizni. Tegnap egy fél órán keresztül 5 percenként ping-eltem (kikapcsolt képernyővel ugyanilyen beállításon), és van amikor mind a 4 tesztcsomag visszajött, van amikor egy sem, van amikor meg csak néhány.Ezenkívül ott vannak még a "Mindig" és "Soha" beállítások is, amiket vagy felcserélt a ZTE, vagy rosszul fordította őket, mert a soha mellé ugye az van írva zárójelbe, hogy "növeli az adatforgalmat".
Bár igazából lényegtelen, mert azok is ugyanúgy nem működnek mint a töltőn lévős beállítás.Ha lesz rá érkezésem, majd belinkelem a ZTE-nek is ezt a hozzászólást, de valószínűleg ugyanúgy a "nem tudunk róla, de utánanézünk" droid-válasz fog jönni.
Ha kollégák tudják esetleg megpróbálhatják egyel hivatalosabb úton felhívni erre a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest