Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
Értem én, hogy próbálkozik ilyen aktuális áramfelvétel-becsléssel, de nem amiatt tartom
Nagyon szépen loggolja az akku állapotát fileba, és ez alapján tud némi infóval szolgálni.
Nekem a legfontosabb az átlag 0->100% és a 100->0%. Előbbi most 4 óra, utóbbi 6.
Skate esetén ezek a számok rendre 2 és 16 voltak.Azt, hogy miért merül gyorsan, még sok mindennek be tudom tudni, de a töltés nem normális, mert látványosan lassan tölt (szerintem is, nem csak a progi szerint). Barátnőm GXI-je nagyon gyorsan feltölt, főleg az enyémhez képest...
Az pedig, hogy a battery health milyen, az szerintem ebben az esetben nem hasraütésszerű.
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ezt az akku jelzi vissza a feszültséggel, hőmérséklettel és töltöttségi szinttel egyetemben. (Más alkalmazásnál is láttam már akku adatok közt).Nehogy megtévesszen valami, ma este törlöm az előzményeket és kb. nulláról hagyom, hagy töltődjön fel. Így egyértelműen látszani fog mennyi idő a töltés. (Mivel sokszor töltőről filmet néztem, játszottam, ami nagyban befolyásolhatja az átlagot. Azért gyanakodtam hibára, mert mindig csak USB-s töltést ír. Azonban a sok mintából az derül ki, hogy ez nem hiba
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 FE (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, grafit)
- Samsung Galaxy Z Fold4 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, bézs)
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest