Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adamsz82

tag

Nos, beléptem az Idol S tulajok táborába, és a szeretett GXI maradt a T-nél.

Ami meghökkentő kapásból, az a minőségérzet, valamint, hogy nagyobb a telefon mérete, ellenben sokkal könnyebb.
    Vannak pontok ahol a GXI-t éreztem gyorsabbnak, de érdekes, mert bizonyos dolgokban pedig ez gyorsabb és nem kicsit.
    Vannak teszt videóim (full hd wmv kiterjesztéssel) amikkel szoktam izzasztani próbaképp a mobil eszközöket. hát bizony ezeket a GXI szebben vitte.
    Ellenben standard mkv és avikkal semmi gond nincs ezen a telefonon sem. A kijelző gyönyörű, van rádió, a GPS szintén magasabb kategória a gxi-nél. (viszont most kereshetek újra tartót a kocsiba..)
    Az adatkapcsolat érdekes mód közvetlenebb és gyorsabb. Egyenlőre ennyi tapasztalat, holnap kipróbálom az eszköz legfőbb funkcióját.. a telefonálgatást.. :)

A garancia pedig nekem is folytatólagos.. kérdeztem, hogy ez, hogy lehet hisz új a telefon, de igazából a számla és a garancia papír maradt az amit a zte-hez kaptam, hisz azt vettem..és olyan magyarázatot kaptam, hogy a "javítgatás" eredménye ez a telefon, ami valójában ugye javítási lehetőség és zte cserekészülék hiányában másik telefon lett.
    Kíváncsi vagyok a többiek mire jutnak majd a garancia tekintetében, igazából kb. így is van egy évem és nem vagyok szomorú.. nem vicceltek a tesztek, hogy az alcatel odarakta magát. Ajánlom másnak is ;) (így az első pár óra után..)

Új hozzászólás Aktív témák