Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Robbertho
üzenetére
"Azért azon én nem tudom túltenni magamat, hogy értelmes emberként még mindig azt szajkózod, hogy nem egy adott telefontípusban vagy annak a szoftverében kellene keresni a hibát, hanem mindenféle gyártó mindenféle WiFi routerében, szerte az országban, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, amiket a legkülönbözőbb user és szakember konfigolt."
Ne hidd, hogy a választék olyan nagyon széles. Nem azt szajkózom, hogy az ICS-nek nincs ilyen hibája, hanem azt, hogy itt és most ~150db userról van szó, akinél volt fagyási probléma, a maradék több 10 ezer vagy nem jelezte, vagy ha igen, akkor biztos nem jár semmi fórumra (...de még a nagyobbakra sem, mint pl. az XDA...) és egyből futottak a szervizben egy kört.
"Arról nem is beszélve, hogy hivatalos hír jött ki arról, hogy már a ZTE is dolgozik a hiba kijavításán, (nem, nem Magyarország összes routerét fogják lecserélni) azaz elismerte, hogy a készülékben van a hiba."
Link? Hol jött ki hivatalos hír?
Nem tudom milyen router beállításokra gondolsz, vagy, hogy egyáltalán hogy jön az, hogy rossz router beállítás miatt egy okostelefon kijelzője érzéketlenné válik (egyetlen egy modell, kizárólag csak ez).
A rossz router beállítás okozhatná azt, hogy nincs wifi, lassú a wifi, szakadozik a wifi, bármilyen szempontból rossz a wifi, de ezt nem.Már leírtam párszor, hogy nem a WiFi a közvetlen ok, az csak közvetett módon befolyásolja azt, hogy fagy a zárképernyőn. Nem megy az ICS alatt a WiFi-ről le-fel válogatás 3G-re. Ugyan így döglődik másik teló is. De még olyan is, ami ICS-t még hírből sem látott, pl. a Nexus 4...
Eleve a RIL-t kéne megcsinálni, mert főleg akkor fagy, ahol fagy, mikor ledobja a WiFi jelet és menne vissza 3G-re. (Ebből jön az, hogy ha nem dobja le, pl. fenn van a Regpon, akkor sokaknál nem fagy.)
"Én elfogadom az ész érveket, ha meg tudsz győzni, hogy én állítottam be rosszul a TP-Link routeremet (tudom, fos), ami gond nélkül szolgál ki akár 6-7 okostelefont és 4 számítógépet WiFi-n egyszerre már jó pár hónapos uptime-mal (bár nem tudom miért is fos...), akkor igazat adok neked, és elkezdem a telefonon kívül keresni a hibát. Amíg viszont te is (és tudom, én is...) alátámasztás nélkül beszélsz, addig nem fogom tudni ezt elhinni."
Nézd, nálam sorban a harmadik GXI, hoztak még kettőt is mások közben, ami elvileg fagy. Szívesen megmutatom neked, hogy itt nem fagynak, ha az meggyőz téged. Többnyire mindenki arról számol be, hogy lokálisan, tehát egy-egy helyen szét sz*pják maguk, máshol meg nem fagy. Valami csak van azon a helyen, ami befolyásolja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő