Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
szponzor #1417 üzenetére
Én samba megosztást használok, sokkal kényelmesebb, mint kábelt keresgélni. ES File Explorer meg hibátlanul kezeli.
Köszi szépen az infót,
ez a megoldás lehet nekem is jó lenne, mert én is ES File Explorert használok, + jobban szeretem hálózatról tölteni a telefont mint gépről.
Tudnál adni egy leírást, hogy te hogy csináltad a megosztást a telefon és a gép között? Ha itt esetleg off nagyon, akkor mehet privátba is, bármilyen infót előre is köszi!Rákérdezek majd egy Linuxos fórumon is, egy Ubuntus leírást már találtam, de az nekem (openSUSE) nem biztos hogy egy az egyben alkalmazható. Egyelőre most az Airdroidon, illetve a Dropbox vagy a Google Drive használatában gondolkozom, nem tudom melyik lenne ez egyszerűbb, mert nekem elég lenne ha a fájlok mozgatását jól meg tudnám oldani, nem akarok gépről sms-t írni vagy hasonlók, ti mit gondoltok, mivel járnék jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest