- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
EPD szellemképesedés:
Azt hiszem, ma reggelre megtapasztaltam amit többetek is fájlalt. Nem látom be a folyamatokat, és nem áll módomban, hogy az összes verziót kipróbálgassam, így csak a száraz tények:
- mivel romfrissítés volt párnapja, így kapott egy factory resetet
- felrakás óta talán még restart se volt, viszont több tucat app települt, frissült, és jó pár giga másolódott vissza
- néztem volna az EPD oldalt, és az oldalváltások között nem történt screen refresh, csak azt próbálta változtatni ahol nem volt jó a pixel aktuális állapota, annak ellenére, hogy az Animation (v2) be volt nyomva. Ezt csinálta Mirror-ból kilépéskor is, tehát gyakorlatilag nem is tudtam megszabadulni ettől az effekttől
- Itt 3 dolog történt amitől visszaállhatott a rend, az egyik, hogy Animation-t váltottam (v4), illetve SuperSU-val ismét rootoltamA harmadik az előzőből kifolyólag a restart.
-
sube
aktív tag
...és ha valaki visszaakarja kapni az őt megillető root jogokat akkor:
Telepítve a gépeden Fastboot fog csak kelleni ennél a módszernél (egyénileg beszerezendő). Továbbá kelleni fog a SuperSU telepítője [link] és a TWRP recovery-je is [link].
Backup!!!! telón kívülre, mindig, vagy szomorú leszel ha valami elkefélődik.
SuperSU zip-et másold a telóra. Ezután power off.Download mode-ba kell rakni a telót (VOL- & PWR), majd csatlakoztatni a géphez. Ott eszközkezelőbe a drivert frissíteni a yotaflasher-esre.
Ezután cmd-ben látnunk kell a csatlakoztatott eszközt a következő parancs után:
fastboot devicesA bootloader állapotának ellenőrzése:
fastboot oem device-info(5.0 alatt ezt én kinyitottam, az update nem zárta vissza nálam, ha nálad zárva van akkor viszont backupot csinálj mindenről a következő lépés előtt, mert az bizony letöröl mindent!!)
Ha azt mondja, hogy
(bootloader) Device unlocked: false
akkor nyitni kell rajta a következő paranccsal (restartol és WIPE-ol!):
fastboot oem unlockHa nyitva van, vagy ha nyitottad és visszajutottál download mode-ba, és a fastboot megint látja az eszközt akkor be kell jutni a TWRP recovery-be. Én flashelni nem akartam ezt, csak egyszeri bebootolásra volt szükségem:
fastboot boot twrp-v5.imgRestart után a TWRP-be érkezünk meg, ahol engedjük a System modificationt (read-only nem lesz jó), majd az Install menü alatt keressük ki a SuperSU-v2.79-201612051815.zip-t és egy stílusos jobbrahúzással telepítsük azt fel.
2perc várakozás, és lehet élvezni a visszakapott tejhatalmat. Teljesen kétségbe voltam esve nélküle
NahajráTeljes leírás és az én forrásom is egyben az XDA [link]
Olyan húdenagy változásokat én nem fedezek fel az MM-ben, kicsit többre számítottam (mondjuk egy black theme-re az amoled oldalon), de ettől függetlenül úgy örülök az érkezésének, mint a kisjézusnak bő két ezer éve egyesek. Viszont végre van lehetőség a programok hozzáférését system szintén és nem kokányolva szabályozni, ezt már nagyon hiányoltam a Cyanogen-es időszakom óta
Tűzfallal megpárosítva, host file-t átírva élmény használni az androidot is
Meg azért aranyos apróságok és újdonságok vannak, bug-ot még nem fedeztem fel egy nap alatt, ez nyilván nem jelent semmit. Szóval
-
ezittketto
tag
Köszi a gyors választ, de bevallom, hogy egy picit kínai nekem amit írsz...
-Mi az a SuperSU zip?
Szerinted amúgy működhet a yotára is a fenti módszer? Mert feleslegesen nem szívesen piszgálgatnám a telefon lelki világát..
Szerk.: bocsi ez is én vagyok, csak nem tudtam, hogy a hardverapros acc. működik itt..
-
dlaj
őstag
Akkor már melegebben ajánlom innen. 38K + DPD European Express szállítás és megvan 40.500 forintból 2 hét alatt tréfa mentesen.
(Tudom, lehet fanyalogni, hogy TinyDeal így meg úgy, de nekem az összes (5 db) EU Express-szel rendelt telefonom gond nélkül megjött. Franciában vámolják, az ár benne van az EU Express díjában. Ja, és az Efox tegnap postázott egy telt, remélem nem lesz gond vele.) -
-
zacci
aktív tag
Köszi!
Azt hiszem várok még néhány frissítést, mert egyrészt ami most van beta is annyira stabil, hogy semmi bajom vele. Arról nem is beszélve, hogy minden lofaxkarikat ujra be kellene allitanom, ami fel nap. Legalabb egyszer lefagyna vagy ilyesmi, hogy legyen miert frissiteni, de nem akar ez a szemet
-
stemplar07
őstag
valami változás , ? negatív pozitív ? :-)
forrás : XDA FW 134
- Yotahelp
Fedezze fel YOTAPHONE - megtalálható a részletes információkat a rendszer frissítéseket, tippeket és útmutatókat itt- Maximum Power Save
Az energiatakarékos üzemmód, amely hozzáférést biztosít mind a kijelzők és az alapvető funkciókat a telefonhoz- App optimalizálás
Hogy az akkumulátor hosszabb letiltásával háttéralkalmazásoknak hogy ne merítsen .- Mosolyogj a kamerába frissítés
Készítse el saját gép teljesítményének mérésére redőny és használja őket fényképezés közben; keresőben a mindig látható- Notification modul
Legyen naprakész a legújabb történések ellenőrzésével új értesítéseket a mindig látható- Gyors kapcsolat
Gyors hozzáférés kedvenc hírvivők Kapcsolatok widgetet a mindig látható- Alkalmazás váltó
Gyors váltás a két legutóbb használt alkalmazások megérintésével legutóbbi alkalmazások gomb kétszeriMi más
Most beállíthatja események "notfications a mindig-kiállítva Események ModulbeállításokA rendszer frissítés az Android biztonsági javítása szeptember 2016
-
z2solti
tag
Kösz!
Ezt meg is találtam. Rákattintok a rendelési számra és mutatja szépen, hogy mennyit fizettem meg a
címemet. De, hogy feladták-e már, vagy valami tn. Egyáltalán az efoxnál van olyan hogy visszaigazoló emil,
mert eddig azt sem kaptam?
Max 48 órát irtak feladási időre. De semmi. -
retfirg
tag
Tetszik a kitartásod, komolyan. De amikor más szavakat is találtál a mondatban, nem merült fel benned, hogy esetleg másról van itt szó, mint helyesírási hibáról?
...és mivel előbb javítottad ki és csak utána ellenőrizted a forrást, egyértelműen nem kérdés, hogy kinek a butasága. Ezért kell még mindig beszélgetnünk róla.
Viszont óriási szerencse, hogy a tiédet javítottad!
Javaslom törődj bele, hogy az enyém így marad. -
retfirg
tag
Mondta a csávó, aki önszorgalomból javítgatja aláírásokban található idézetek angol helyesírását, mert ennyire felkészültnek érzi magát angol irodalomból?
Vagy most javítsuk ki együtt a te aláírásodat is, amit magyarul se sikerült kellő alapossággal összehoznod?
Szerintem csináljunk inkább úgy, mintha nem égetnéd le magad.
-
retfirg
tag
Általában szoktad kijavítani az idézett eredeti angol szövegeket, vagy csak most érezted úgy, hogy szükséges? Esetleg úgy tűnt, hogy én egy ilyen költő típus vagyok, aki angol szófordulatokban éli ki magát?
// Ez egyébként Faraday kilencedik törvénye, de az úriember nem azonos azzal, akire te gondolhatnál.A három hozzászólásodból pedig kettő teljesen felesleges, ha már így rákérdeztél.
Ha bármilyen kérdésed lenne még, fordulj bárki máshoz bizalommal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest