- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
watchfun
tag
Na, másfél hónappal a megrendelés után (bg) megérkezett nekem is a teló... Bónusz, hogy a m.kir. Pósta annyit tökölt vele, hogy amikor kb. 1 hónap utánmegtalálta a kupac alján a raktárjában, hirtelen elküldte belföldi kézbesítésre, így nem volt rá sarc (értsd: ÁFA + ügyintézési díj), így 37500-ban van itt a teló, annyiért igen jó vásár volt.
Első benyomás: aztak*rva!Aztán a második is... Gyönyörű a telefon, nagyon igényes, jó kézbe venni.
Beletettem a kártyámat (telekom) és mértem egy sebességet, 55M felett jött LTE-n, tehát ahol lakom azon a környéken a Telekom nem a B20-at használja. Akkor meg nekem mindegy, hogy van-e benne B20, időm 95%-ában nincs rá szükségem...
Az alukeretet feltettem és egyáltalán nincs vele GPS jel, csak vergődik mint a malac a jégen, úgyhogy gyorsan levettem és voálá. Érdekes, hogy a GPS Test-tel már jelzi a kínai, sőt a Galileo műholdakat is.
Az üvegfóliát ( a színes kijelzőre) sikerült szépen feltenni, remélem ér is valamit - illetve remélem, hogy fölöslegesen adtam ki az árát.
A kezdőképernyőről véletlenül olyan gyorsan töröltem valamit, hogy azt sem tudom mi voltAz egyik yotás ikon, a YotaHub megvan tehát a másik volt az... Mi volt az és honnan lehet visszacsinálni?
Ami vicces: háttérnek feltettem egy holdfázisos live hátteret és FORDÍTVA mutatja a Hold megvilágítását, tehát mintha a déli féltekén lennénk... Pedig elvileg a telefon tudja, hogy hol van.
Már-már rádugtam a kábelt, hogy frissítem a 4.4-es Androidot 5.0-ra, de végül mégsem mertem mert minek valamit megjavítani, ha nem romlott el? Amúgy milyen pluszt ad az 5.0 a 4.4-hez képest? -
watchfun
tag
Üdv! Kérdezném, hogy a gyári android (4.4) és az 5.0 milyen különbséget jelent ennél a készüléknél? Van olyan funckiója ami csak 5.0-ással használható? Esetleg gyorsabb? Kevésbé bugos?
Nem kötözködésből kérdezem, csak feleslegesen nem csinálnék téglát a (még meg sem érkezett) telefonomból csak azért, hogy újabb legyen a szoftververzió a tulajdonságok menüjében... Egészen a küzelmúltig egy Galaxy Note 2-est használtam Android 4.4-essel, nekem megfelelt, nem ütköztem sehol korlátba a használat során.
Szerencsére, napi mozgási körzetemben a szolgáltatóm B3 sávon adja a 4G-t, igy a B20 számomra nem feltétlenül szükséges, úgy gondolom a "dobozból kivett" 206-os megfelelő lesz. Vagy mégsem? -
watchfun
tag
A screenshot alapján 1800MHz-es 4G is van ott ahol Te vagy, a Te szolgáltatódnál... Ha azt sem látja a telefon, akkor nincs engedélyezve rajta - vagy a készüléken, vagy a kártyán. A menü beállításaiban nincs olyan opció, hogy 2G/3G/4G kiválasztható? a B3 (1800MHz) sávot elvileg tudnia kellene a 206-osnak is
-
watchfun
tag
Igazából azért kérdeztem mert mintha azt olvastam volna, hogy az eu 124-essel a telefon által kijelzett verzió 201-es lett. Ha meg hardveresen ugyanaz, akkor ugye...
Mondjuk ahol én mozgok, ott nekem elegendő a 3G. Jelenlegi telefonom sem tudja a B20-at (sőt az LTE-t sem), előtte viszont olyant használtam ami LTE-s, B20-as volt. Az én használati szokásaimmal nem tapasztalok különbséget, alapvetően böngészés, levelezés amire napközben a telefon használva van, ott viszont nincs markáns különbség, ezért is mertem bevállalni. Nade hamár, akkormár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest