- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
CPT.Pirk #1203 üzenetére
Az IMEI számom is 356-al kezdődött.
A dobozán is az az IMEI szám volt.
És szakított a 4G. -
Maximum1
őstag
válasz
CPT.Pirk #1201 üzenetére
Valóban nehéz bármit is szerezni hozzá.
Még ezen az oldalon élnek a linkek
Torrenten lehet leszedni az utolsó romot amit csak twrp-ből lehet felrakni, az alsó az.
TWRP-t innen.
Szerintem aki hosszútávra akarja ezt a telcsit az tegye fel a twrp-t és töltse le a romot, amíg még elérhető, bármi van ezzel a módszerrel visszatér az alap 6.0.1-re.
Keresőben megtaláltok mindent hogy kell felvarázsolni a twrp-t, egy éve csináltam, nem emlékszem rá és a telefonom sincs már meg.(#1203) CPT.Pirk 201 maradt, eredeti volt
-
Maximum1
őstag
válasz
cromwell12 #937 üzenetére
Van a gyári olvasó appja, teljesen jó, sőt szerintem jobb bármelyiknél.
Én mégis a kindle appot használom mert így működik a Whispersync, azt hiszem ez a hivatalos neve.
Lényege hogy amit otthon a kindlémen olvasok tudom folytatni az utcán yotán is. -
Maximum1
őstag
válasz
konyvmoly2 #826 üzenetére
wifi beállítások/speciális fűl alatt a frekvencia sávot állítsd "csak 2,4GHz"-ra.
-
Maximum1
őstag
Rendeld innen, itt még van 201-es, ezzel semmi gondod nem lesz, nekem is innen van október óta, nem piszkáltam csak használom.
Külföldről jön tehát vámköteles, kb 50ezer lesz a vége ha fogják, ha nem akkor 40ezerben meg is lehet.
Garancia a boltba szól, visszapostázással ami kb 3-4 ezer, tapasztalatot a bolt forumán gyűjthetsz. -
Maximum1
őstag
Nem egy liga, 5" vs 5,5" , Amoled vs IPS, stock droid vs MIUI
Xiaomi redmi 4s prime ami jó lehet, ha lesz belőle B20-as
MI4c ami még jó gép, de ott nincs B20, 2/16-ot olcsón belehet szerezni.
Még van a redmi 3s, ez tudja a B20-at, viszont gyengébb a yotánál.
Vodafonos vagyok, nekem számít a B20 és a MIUI8 is kicsinált fél év alatt az idióta engedélykéréseivel.
Volt egy redmi3-mam, az akkuidőn kívül mindenben jobb a yota 201.
Ha lenne Redmi 4s prime B20-al és CM14.1-el akkor lecserélném, de nincs ilyen, és nem is lesz egy darabig. -
Maximum1
őstag
válasz
herkulesminusz #588 üzenetére
Nem volt baj az efoxal, csak most valaki mellényúlt és azt olvasod oldalakon át.
90%-ban onnan jött mindenkinek, nekik még jutott a YD201-es verzióból, azzal nincs baj.Kamera gyenge, de ezzel a progival nekem vállalható lett.
Aksija is gyenge, nálam 2 napot elmegy, miután ezt feltettem, de lehet csak bedumálom, Redmi 3-mam volt előtte, annál minden gyengébb.LTE kérdésre annyi hogy ha nem tudja akkor zavar, ha tudja akkor meg nem érdekel, vagyis túl van lihegve.
Inkább valahonnan szerezz egy 201-es verziót, mókolás nélkül is használható azonnal, vagy vegyél egy Redmi 3s-t, én nem vennék 206-ost.
-
Maximum1
őstag
Itt vannak LTE vadászok, leírás szerint a Qualcomm procis telefonokat kizárólag root joggal lehet rávenni arra hogy megmutassák az frekvenciájukat.
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
Megjött a fólia, pazar csomagolásban.
Hihetetlen pontosan van vágva, ezért nem egyszerű feltenni,
fő kijelző: mivel a kijelző üvege is szinte kilóg így sanszos hogy előbb utóbb be is fog akadni valamibe és lejön, nekem tokban van, talán így bírni fogja egy darabig.
Egyébként rendben van a minősége, gyönyörűen felcuppan ahogy kell, talán vastagabb az átlagnál, 0,3mm.hátsó kijelző: brutálul tapad, annyira hogy a levegőt is alig lehet kinyomni alóla ha marad, fényes, csillogó, és szedi az új lenyomatot de cefetül, vagyis szar, egy pár napig hagyom, hátha megszokom.
Egész más így ránézni, csillogós lett, jobban tetszik nélküle a matt felület.
Védelemért beáldozni a szépséget? kinek mi a fontosabb. -
-
Maximum1
őstag
Igazából a rom a gyenge pontja a telefonnak, lehetne sokkal jobb is ezzel a vassal, itt egy antutu is, van akinek ez az infó is kell a döntésben.
Hátsókijelzőt én értesítési led helyett használom, 3-4 méterről is látom rajta az időt + ha keresett valaki.
És persze könyv olvasásra, hosszabb cikkeket is itt olvasom, amióta megvan nem is vettem elő a kindlét.
Proci azért van hogy felmelegszik, de gyorsan visszahűl. -
Maximum1
őstag
Itt az oroszok még azt is írják hogy be kell kapcsolni az usb hibakeresést.
-
Maximum1
őstag
Még nem próbáltam, igazából mivel nem találtam romokat így számomra felesleges a TWRP.
Mintha úgy olvasnám hogy zárt a bootloadere és előbb nyitni kell és utána mehet a TWRP, bár ha jól emlékszem a root meg lefutott nálad.
Sajna nem erősségem az angol. -
Maximum1
őstag
Ezt hol lehet elérni?
Én csak az xda-s linket ismerem.Esetleg olyan szűz rom nem elérhető ami nincs teleszemetelve gapps-al?
YD201-es a telefonom.(#378) fattyu azta, semmi leírás, elég hardcore....
esetleg ha nem tetszik van visszatérő link oroszra is?
Kinézetre , magyarságra van valami változás? aksi idő?
Mivel csak Te próbáltad mind2-őt ezért téged zaklatlak. -
Maximum1
őstag
Paypal nélkül az egészet rizikózod, nem olyan sok idő csinálni egy számlát.
Igaz hogy egy hete néztem, de akkor nem volt YD201-es verzió az aliexpresen amit postáztak volna hazánkba.
A 20$ difivel spórolsz:
-2 hetet szállításban
-kikerülöd a többnapos Magyar Királyi posta adatbekérő vámeljárásos pénzlehúzását ami kb. 12 ezer forintot jelent pluszba, persze ez szerencsével megúszható, de ha nem úszod meg akkor fizetsz.
-lesz egy europába szánt verziód, OTA frissítés + B20 mindenféle mokolás nélkül.Kb. ennyit jelent 20$ ennél a telefonnál, Te döntesz.
-
Maximum1
őstag
Sajna nem emlékszem már mit és hogyan kellett, itt az összefoglalóban biztos le van írva.
(#356) P€P€ ha jól olvastam a dolgokat akkor csak aYD201 re van hivatalosan 5.0 android, YD206-ra mokolásal lehet rávarázsolni, más az antennája stb..
Én ezért 201-est rendeltem + a B20 miatt mert vodafonos vagyok.
Ma jött meg, egyből 5-ös androiddal de már frissített is 2x.
Innen rendeltem a 170$ verziót, 6 nap alatt megkaptam. -
Maximum1
őstag
Ok, köszi, akkor várom a csomagot...
Neked is van Redmi 3 a családban ha jól emlékszem, én erre a masinára akarom cserélni, írhatnál valami biztatást.Rendeltem hozzá fólia szettet eleje üveg+ hátulja sima
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenMediaVault
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest