Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
P€P€
csendes tag
"A probléma ott lesz,h nem kapcsoltad össze a számlával a paypalt," én is erre gyanakodtam de mivel hétvége volt így a bank se volt nyitva, meg voltak a kibertámadások [link] így ezért lehetett egy kis baki a rendszerben :/.
De ma megnéztem az otp-n és levonta a paypal a pénzt.
(A megjegyzés kicsit érdekes mert 146euro van beírva a paypal 140-et de mellé is írta hogy mennyi ft de a google szerint kb 1700ft tévedés van de az asztalt nem borítom fel mert mikor milyen a jelenlegi árfolyam csak szeretem leellenőrizni a dolgokat).Jelenleg a termék nincs készleten gondolom azt a 40 pár telefont az előrendelők kapják meg tehát fullosan felvásároltuk
Remélem 1-2 nap és megérkezik. -
P€P€
csendes tag
Rendeltem én is még 20.án paypallal ahogy illik, kaptam rabat akciót is így csak kb 140euro ingyen postával (szerintem a német 1-5nap szállítási idő). 21.én kaptam egy levelet hogy oké a tranzakció vagy ezt nekem kell még nekik küldeni?
"You sent a payment of €140.64 EUR to AUKEY...." a paypal felületen van egy complete tranzakció de az otp-n még nincsen semmi. Lehet hogy még nem ment át az otp-hez? A paypalen már hozzá van adva a kártyám de a folyószámlával még nincs összekapcsolva. Hogyan tovább?
-
Maximum1
őstag
Sajna nem emlékszem már mit és hogyan kellett, itt az összefoglalóban biztos le van írva.
(#356) P€P€ ha jól olvastam a dolgokat akkor csak aYD201 re van hivatalosan 5.0 android, YD206-ra mokolásal lehet rávarázsolni, más az antennája stb..
Én ezért 201-est rendeltem + a B20 miatt mert vodafonos vagyok.
Ma jött meg, egyből 5-ös androiddal de már frissített is 2x.
Innen rendeltem a 170$ verziót, 6 nap alatt megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest