- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Hi all,
Nekem egy kinai YD206 van es jelenleg 6.0.1 RU1.1.47 rommal. Kernel 3.4.0
Persze a telo YD201-nek mutatja magat de ez most nem is lenyeg.
A kerdes az, hogy van-e ennel frissebb verzio Yota2-re ?udv,
zacci -
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #767 üzenetére
Ha most CN akkor az ugy jo. Akkor csak annyi a gond, hogy a szolgaltato csak B20-at tol.
Varosban meglesz azaz LTE a technologiai valtas miatt. Mar ha normalis munkat vegzett a szolgaltatojackbacsi87:
En TD-rol rendeltem EU rakibol es kopp kopp azota sincs bajom vele
Az EDP-t szokni kell mint ahogy a mukodesi mchanizmusat is. Szerintem alapvetoen nincs baj vele, neha frissiti magat, de ez termeszetes, ilyen az e-ink.
A BG-t tudom meg ajanlani, megbizhato helynek gondolom. Sok cuccot rendeltem mar toluk es eddig nem volt gond. Szerintem az egyik legjobb "kici" kinai bolt, ha nem a legjobb.
Jelenleg a beta 6-ost hasznalom es meglepo modon ahhoz kepest, hogy beta gyakorlatilag kevesebb (kici) hibat talalni benne mint mas gyartok public romjaban -
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #758 üzenetére
Nem a 16GB-al van gond, hanem azzal, hogy minden lofaxkarika futott a gepeden, mikozben toltad a yotat. Ilyenkor egy reboot segithet. Gondolom valami cimzesi problema lehet a yotaban, illetve gyanitom, hogy inkabb magaban az adb-ben, mivel a yotaflasher is nyilvan az adb-t hasznalja. Lehet 32bites es csak az elso 4GB-ot tudja direktben cimezni, ami ugye tele van rendszer alkatresszel meg az emlitett egyeb cuccokkal.
-
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #745 üzenetére
Ez egy ismert jelenseg, ha visszaolvastal volna, akkor itt meg is kapod ra a valaszt.
A geped memoriaja nem volt elegendo, nem a teloval volt gond.
Es igen, ezert kell az -S, hogy ne egyben a kozel 2gigaval kuzdjon. Ez sejtesem szerint a adb driver valamifele korlatja lehet, amibe bele futhat az ember bizonyos korulmenyek kozt. -
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #742 üzenetére
Akkor erdemes tolni egy cache, dalvik cache torlest, illetve egy fstrim-et futtatni.
En is megvartam a bumpert es a foliat, mert igen elegge csuszos joszag, es a tapsztalatok alapjan torekeny is.
Nalam atlag felhasznalas mellett nap vegere kb. 50-60%-ra merul az akksi. Ceges levelezes, telefonalas, viber, Mifit meg 1-2 aprosag fut. Igazabol rosszabbra szamitottam, persze ez fugg a rendszer beallitasoktol, meg 1-2 trukkot erdemes bevetni. pl. greenify. Kiprobaltam EDP-n az Igo-t. Masfel ora alatt merult 15%-ot. Na ez sem rossz! -
zacci
aktív tag
Hi,
Teny, hogy nem egy tesla fal van beepitve a kijelzok koze, de nalam 1 nap 12 ora utan tobb mint 1 oras kijelzo hasznalat mellett ha jol emlexem kb. 60%-on allt. Asszem kicsit tultoltad azt az 50 progit
En csak a greenifyt hasznalom. Az lenyugtatja az osszes progit, kiveve aminek mennie kell. Levelezes, viber, Mifit meg 1-2 aprosag. Igy nalam aktiv hasznalat mellett estere kb. 40-60%-on all.
A lenyeg, sok xar felesleges progi fut a hatterben, es vagy valamelyik progi nem engedi deep sleep-be a telot.igen, elvileg lesz OTA-n droid 6.0
Jelenleg beta fazisban van. En azt hasznalom es igazabol nem talaltam meg benne bugot. Porog ezerrel, nincs vele gondom 8)LTE passz, nalam minden oke YD206-al. 66/28Mbit-et mertem, ami szerintem boven jo
-
-
zacci
aktív tag
Nos, mig nem jon meg a bumper, addig mokolom, aztan mar nem. Melos telo lesz, szoval kell, hogy stabilan mukodjon. Addig meg nem art egy kis tapasztalat
Egyebkent semmi bajom az 5-el. Van 1-2 dolog ami hianyzik, de az sajna a 6.0-bol is, pedig azt hittem abban mar benne lesz. Pl. a caller valamiert pont meg a regi verzio es nincs benne hivas blokkolo ficsor. Es akarhogy buvolom meg az uninstaller pro-val sem tudom lecserelni. A sima telepites lyukra fut. Pedig pont egy verzioval magasabban mar benne van ez a blokkolos ficsor. Tudom, van egy talicska alternativ megoldas, de igyekszem mindent hazon belul megoldani.
Erdekes, mert a contacts-bol siman felment az ujabb verzio. -
zacci
aktív tag
Nos ez vagy kamu vagy nem, de itt eppen egy Joda2-on 7.0.1 szalad.
droid 7.0.1
Ha igaz, akkor ezek az orosz gyerekek nem xarral gurigaznak -
zacci
aktív tag
Asszem rajottem egy nagy szivas miertjere. Megjelent egy ujabb frissites a 6.0-hoz, amihez mar nem kell a RU 5.0 134-es rendszer, hanem lehet tovabb sideloadolni a 6.0-at, mar ha persze a legfrissebb 6.0 volt fent.
Hat nekem nem az volt, de gondoltam akkor kezdem elolrol az egeszet a RU-val es akkor mar nem kell kesobb ezzel kinlodni. Na a lenyeg, hogy a legutolso RU rom flasheles gyanusan gyorsan futott le a yotaflasherben. ennek meg is lett az eredmenye. Reboot utan kezifek, a boot anim szaggat mint allat es kb. itt meg is allt a tudomany. Probaltam ujra, de megint gyorsan vegig porgott a yotaflash es az eredmeny ua.
Na akkor nezzuk mi lehet a gond...Probaltam HK-t es ott vegre nem kapkodta el a dolgot a yotaflasher. Szepen tokolt a flashelessel ahogy kell, aztan reboot es elindult a telo, igaz RU modemmel, de sebaj
Na akkor nezzuk mi lehetett ez az anomalia...utana olvastam es kiderult, hogy ha ilyesmibe botlik az ember, hogy a yotaflasher gyorsan lefut es xenne qrja a telot, akkor be kell probalni a regi pl. 4.4 4.4.3-S01-003-RU1.0.3.52a romot, mert hogy az kisebb ! hmmm, ez miert is fontos ? Nos a gepemben 16GB memo van, es fel sem merult a lehetoseg, hogy ez keves lenne! igen am, de megneztem a 4.4-es RU kozben majdnem 4GB memot zabalt a rendszer (volt nyitva bongeszoben csomo tab stb.) es akkor esett le, hogy ez a szerencsetlen lehet nem tud 4GB-nal tobb memoriat lekezelni !? Masra egyszeruen nem tudok gondolni, ugyanis a legfrisebb RU rom nagyobb meretu, es igazm, hogy a yotaflasher nem irt hibat, de a system.img-t nem tudta attolni a telora es ezert dobott egy hatast.
Szoval erre oda kell figyelni! Ha a yotaflasher tul gyorsan, ertem ez alatt nehany sec alatt lefrissiti a telot, akkor az valoszinuleg nem sikerult es a flasheles utan az automatikus reboot "kinyirja" a telot.
Na ekkor valoszinuleg gep reboot, vagy minden progi bezar, hogy legyen eleg memoria es neki lehet menni meg egyszer a legutolso RU-nak. Ha nem megy, akkor lehet a 4.4-el probalkozni.
Most ott tartok, hogy a 4.4RU felment es most frissiti magat OTA-n. Vegulis ez is egy megoldas.
Lassan kitapasztalom ennek a szutyoknak az osszes rigojajatTalan meg az lehet egy megoldas, hogy manualisan firrisit az ember a legfrissebb RU-t, de olyankor erdemes lehet kaidni egy parancsot, ami 512MB-ra darabolja valoszinuleg a system.img-t, hogy kevesebb memoriaval rendelkezo gepeken is menjen a flasheles. Most nincs kedvem elokaparni azt a parancsot, de utana lehet nezni.
-
zacci
aktív tag
Hi,
Nem.
Ha megis, akkor az olyan 100k korul megy. Egyebkent a dobozan van egy matrica, amire nagybetukkel ra van irva, hogy YD201 v. YD206.
Ha YD201-et veszel, es a dobozan YD206 van, akkor nyilvanvaloan atbaxtak.
Nyugodtan veheted a YD206-at, a radio reszt leszamitva 100% ua. mint az YD201, csak kb. harmad annyiert hozzad vagjak. Nekem nem er 3x-os arat az, hogy videken legyen LTE. Konkretan lexarom. -
zacci
aktív tag
3 ora kepernyohasznalat mellett 1nap 20 orat birt es most van 6%-on. Ez igazabol nem rossz.
-
zacci
aktív tag
Köszi!
Azt hiszem várok még néhány frissítést, mert egyrészt ami most van beta is annyira stabil, hogy semmi bajom vele. Arról nem is beszélve, hogy minden lofaxkarikat ujra be kellene allitanom, ami fel nap. Legalabb egyszer lefagyna vagy ilyesmi, hogy legyen miert frissiteni, de nem akar ez a szemet
-
zacci
aktív tag
válasz
Akos1994 #680 üzenetére
nekem a 6.0-val egyelore semmi bajom. Bugot nem talaltam, bar allitolag van benne, nyilvan azert adtak ki idokozben egy ujabb verziot. Ellenben szepen porog, nem fagy stb. szoval ami van benne bug az sem lehet tul nagy dolog. Ezert is esik nehezemre feltenni az ujabb verziot, mert kezdhetem elolrol az egesz frissitesi mokat. Az viszont fontos, hogy egyelore csak RU romra rakhato a 6.0 ! En a helyedben most hogy mukodik a telod, beprobalkoznek egy RU rommal. Mennie kell, illetve most dobtak ki egy TWRP backupot. Esetleg azzal is meg lehet probalni.
"UPDATE 25/12/16: TWRP BACKUP OF BETA 6.0.1 firmware 1.1.28: Download link. Unzip it and put the folder into your personal TWRP backup folder, which name is a serial number. You can find it in your phone: TWRP/BACKUPS/*******. You already have this folder if you created a backup with TWRP earlier, if not, just enter TWRP and create a small backup (of just one partition for example), thus TWRP will create the folder inside which you will put the downloaded file."
Mondjuk en nem ertek annyira a TWRP-hez. Eddig kb. a szokasos cache torleseket csinaltam elola, meg neha rom firssitest masik telon, igy nem tudom ez a backup visszallitas hogyan mukodik, foleg, hogy nincs ugye SD kartya...
-
zacci
aktív tag
válasz
Akos1994 #676 üzenetére
Szia,
Tehat ha jol ertem a telot beraktad dowloading modba, majd a yotaflasherrel feltoltal ra egy romot es reboot utan powered bye... ? Vagy flasheles kozben szalt el ?
1. Telo ki-be kapcs, hatha feleled.
2. A driver lehet nem jo.
3. Van eleg emmoria a gepedben ?
4. biztos jo az usb kabeeld, nem volt kontakthiba ? ugyanis a yotaflasher cuccnak le kellene futnia es a vegen feltesz egy kerdest, amire Y-t kell nyomni.Ezt erdemes olvasgatni:
En ezt a drivert hasznalom:
[link] -
-
zacci
aktív tag
Koszi!
De ez ugye nem azt jelenti, hogy visszallitja a frissites elotti droid verziot ?
En nem tapasztaltam kirivo hibakat, tok jol mukodik a 6-os, bar allitolag nehanyan panaszkodnak az edp kezelesre. Hat passz, nekem mukodik rendben, lehet 1-1 apro funkcio nem megy, de en ilyet egyelore nem talaltam. igaz meg a sim kartyat sem tettem bele, varom a "tokot"
Miert kellett a radio driver ? Nem volt jo a RU-s ? -
zacci
aktív tag
thx!
Es az vissza allitja a droid beallitasokat is ? Esetleg a mar konyvtarakba rendezett ikonokat is ?
Es milyen particiokat kell ilyenkor menteni ?
Alapbol ezek vannak kipipalvA:System
Data
BootA cache es EFS nincs kijelolve.
Az lenne a cel, hogyha mondjuk ujrahuzom az egesz telot, feldobom ra a legfrissebb 6.0-at, akkor utana vissza tudjak allitani minden waret, beallitast, hogy ne kelljen ezekkel orakat eltolteni.
egy ilyen TWRP visszaallitas nem qrja szet az uj rendszert ?
Ja es hova teszi a mentest ? Mert ugye kulso SD kartya az nincs -
zacci
aktív tag
Megjelent egy ujabb 6-0 verzio, de elegge idiota modon oldottak meg. A 134-es RU-ra kell telepiteni, szoval akinek mar van 6.0 a telojan es szeretne az ujabb verziot feltenni, annak elolrol kell kezdenie mindent.
Mivel lehetne csinalni olyan mentest, amit ha visszaallitok akkor meglesz az osszes progi, rendszer beallitas stb. ? Rohadtul nincs kedvem ujratelepiteni az osszes waret, beallitgatni, egy fel nap
A titanium backup erre mennyire alkalmas ? Regen hasznaltam... -
zacci
aktív tag
Hi,
Az YD206-ban a radio modul mas, ezert videken nem lesz LTE, csak a varosokban, es mivel YD201 mar nem kaphato, igy elegge egyertelmu a valasztas 8)
Nem kell vele mokolni, de alapbol 4.4-el jon es feldobhato ra az 5.0 v. 6.0
A kinaiaknal allitolag szokas, hogy felnyitjak a bootloadert, teleitenek valami xart, aztan visszazarjak. Ha frissited 5.0 v 6.0-ra, akkor ez az esetleges trukkozes nyilvan megszunik. Megneztem a cikkben irt virusirtoval es nem talalt semmit gonoszat 6.0 alatt. Szoval no para. igy mar csak a KGB-s finomsag maradt rajta
Ez egyebkent szerintem minden telora igaz. Csak nezz meg egy szolgaltatoi csamcsungot, tele van mindenfele leszedhetetlen reklam xarral. -
zacci
aktív tag
Nem vagom kapasbol miert nem ugy csinaltad, ahogy leirtam, de a te dolgot
A megfelelo ADB driverrel probaltad ? Mert ha nem jo az ADB driver, az allitolag az szokott vicces dolgokat muvelni.
Valoszinuleg az elso probalkozaskor baxtad el a cuccot.
Ha most fent van a 134-es rom es latszolag megfeleloen mukodik, akkorA lenyeg, hogyha eljutottal a 134-es romig es az rendben mukodik, akkor tolj egy data/cache/dalvik torlest, es utana a recoveryben valaszd az apply update from ADB-t, majd adb sideload yotaphone2-user-RU1.1.27-from-RU1.1.134.zipElvileg igy mukodnie kell.
Legyen sok szabad ram a gepben! -
zacci
aktív tag
En azt tapasztaltam, hogy a boltok szeretnek mokolni az arakkat oly modon, hogy lejebb viszi az arat, de feljebb tolja a szallitasi klts-et, igy a paraxt talan szemet huny ezen a kis trukkon es vegul megrendeli.
Gearbestnel alkalmazzak azt a trukkot, hogy kinabol attoljak a csehekhez a cuccot, majd ott postara kerul es ugy erkezik meg, mintha az EU-bol jott volnaA vicc, hogy amikor leadod a rendelest, keszitenek kepet a csomagrol es mar eleve a CZ posta matricaja van rajta
Hogy melyik az a szallitasi mod, mikor igy kuldik nemtom, de az biztos, hogy a CZ-s csomag igy mukodik -
zacci
aktív tag
tinydeal-rol kb. 140dolcsi nemet rakibol. Tuti nincs vam es 5 nap alatt ide ert.
De ugy latom most eppen elfogyott a nemet rakibol. Cserebe csak 129dolcsiGearBest-nel 120dolcsi HK-bol. szerintem most ez az egyik legjobb ajanlat. Raadasul en a GearBest-rol mar egy rakat dolgot rendeltem es nagyon korrekt boltnak tartom. Keszitenek kepet a kuldendo csomagrol stb
Abszolute a No.1 bolt, ha nem is mindig a legolcsobb. -
zacci
aktív tag
Huzd le a toltorol es ugy probald kikapcsolni.
Nekem akkor nem lehet kikapcsolni, ha ra van dugva toltore. Kikapcsol, majd azzal a lendulettel beis kapcsol, de ezzel nincs egyedul a JodafonMas droid hw-em is kepes ilyesmit produkalni, ha tolton van. Pl. mipad
Ha ki van kapcsolva es radugom toltore, akkor siman bekapcsol.
Ez valoszinuleg nem bug, hanem ficsor. Vagy nem
De inkabb ennek orulj, mert van akinek meg be sem lehetett kapcsolni. Szoval ez meg mindig jobb, nem ? -
zacci
aktív tag
Nekem nemtom mi volt rajta, mar annyiszor ujraflasheltem
Egyebkent fel volt "bontva", vagyis vagva a lezaro ragacs, de ezt mar megszoktam
Gondolom csereltek a kinai toltot EUs-ra.
Biztos kivettek meg utoljara, gyonyorkodtek benne picit majd konnyes bucsut vettek tole -
zacci
aktív tag
Ja persze. Szoval adott volt a 6.0 droid. innen indulva recovery unlock+TWRP telepites+SuperSU, majd reboot es a telo bootloop-ba kerult.
Na mi a fene !? Kezdtem elolrol az egeszet. Yotaflash-el fel eredeti 124-es RU rom, majd frissites OTA-n 134-re, majd fel a 6.0-as frissites es vegul TWRP telepites (a recovery unlock megmaradt), majd SuperSu...Mar megint nem mukodik. Bootloop. Probaltam data/cache/dalvik torlest, de semmi. Csak porgott a "yotaphone" boot anim a vegtelensegig.
Na ekkor megint 124-es RU rom+134 frissites+6.0 frissites majd TWRP, aztan reboot...
Na eddig jo! Akkor a SuperSU-val lesz a gond es igen! Bar a forumon a 2.46-os SuperSu-t javasoltak, de valoszinuleg ki sem probaltak, mert mint kiderult teglat csinal a telobol 6.0 alatt.
Utana neztem a dolognak, es a 6.0-as droidhoz a 2.65-2.68-as SuperSu verziokat lehet hasznalni, mert csak ezek a verziok ismerik a 6.0-at. A 2.46 azt se tudja mi az a 6.0 droid, igy mar ertheto volt, hogy miert nem mukodik a rootolas es miert lesz tegla a telobol. Ezt a reszet mondjuk nem igazan ertem, hisz a fejlesztoknek tudniuk kellene, hogy a 2.46-os verzio a budos eletbe nem fogja rootolni a 6.0-as telot. Na mind1.
Vegul sikerult a 2.68-as SuperSu-val megoldani a rootolast. Azzal tokeletesen mukodik, bebootol a telo stb.Itt a link:
https://download.chainfire.eu/924/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503.zipTehat unlockolt recovery-vel is mukodik rendben a yotaflash tool es az OTA frissites is, de ha felrakod a yotaflash-el a gyari romot, ugyan a bootloadert visszallitja az eredetire, de a recoveryt nem lockolja. Allitolag a fastboot oem lock nem mukodik, szoval ha egyszer unlockoltad, akkor a jelen allas szerint ugy is marad, es nem is tudod vissza csinalni. Ez mondjuk zavar egy picit 8(
A frissitesek kozott a bootolasi ido egyebkent baromi hosszu. Tehat nem kell feltetlenul aggodni, ha akar 10percig is porog a boot anim. Azert negyed ora mulva mar erdemes elgondolkodni azon, hogy valamit talan elkefeltunkIlyenkor egy ki-be kapcs esetleg data/cache/dalvik torles bizonyos esetekben segithet, de ha nem, akkor kezdheted elolrol az egesz muveletet.
Ha nullarol csinaljuk az egesz procedurat, az elegge hosszadalmas folyamat.
Na ezert kerult min. 3-4 oramba mire sikerult rajonni a megoldasra -
zacci
aktív tag
Nos, 6.0 felpattintva, rootolva. Volt vele egy "kis" szivas, de vegul csak osszejott.
A radiot meg nem probaltam ki, ezert arrol nem tudok erdemben nyilatkozni, de magaban a 6.0-ban meg nem talaltam hibat. Persze ez meg nem jelent semmit -
zacci
aktív tag
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/yotaphone/?gclid=COfZ69Ck_tACFZQW0wodiQIOeQ
-
zacci
aktív tag
válasz
boogyman11 #603 üzenetére
Kb. a fele sem.
1. Az YD206 nem egy gyengebb kinai verzio.
2. Mas benne a radio modul, mivel alapvetoen az azsiai piacra keszult, ezert itthon csak a nagyvarosokban lesz LTE, videken nem. Tehat mukodik a 4G, de nem ismeri a B20-at, ennyi.https://www.frequencycheck.com/compare-devices/qkjseR/yota-yotaphone-2-yd201/yota-yotaphone-2-yd206
3. Az YD201 elvileg mar nem kaphato, de abban olyan radio modul van, amiben van B20
Bar itt egy bolt, ahonnan most be tudod szerezni az elvileg YD201 tipust. Igyekezz, mert gyanitom, nem sokaig lesz elerheto!
-
zacci
aktív tag
Nem feltetlenul egyszerubb, inkabb mas. En egyelore nem akartam twrp-t. De az elkerulhetetlen, hogy a RU verzio fullosra legyen frissitve, mert arra epul ra a v6.0. Viszont ami KingoRoot 5.0 alatt mukodott, az most nem megy 6.0 alatt, igy nem tudom hogy lehetne rootolni 8(
-
zacci
aktív tag
6.0 felpattintva. Eddig remekul mukodik, bar a radiot meg nem probaltam
Meg nem raktam at a kartyat.
Jelenleg tesztelem a telot es ha majd megjott a tpu tok akkor fogom tenylegesen hasznalatba venni.Akinek van kedve hozza annak a kovetlezot kell tennie:
1. RU firmwaret feltolni yotaflash-en keresztul. Majd OTA-n lefrissiteni 1.1.134-re.
Itt megjegyeznem, hogy nalam az FTP-rol letoltott legutolso RU verzio (1.1.124) telepiteset kovetoen a reboot megallt a yotaphone screen-nel. ilyenkor ki-be kapcs es akkor mar jo lesz.2. Letolteni a kov updatet innen:
https://cloud.mail.ru/public/G6Dv/bB9YE5AD5
3. Frissiteni 1.1.134-rol 1.1.27-re (6.0)
Telot ujrainditani power + (+) gombkombinacioval. Valaszd az "apply update from ADB" opciot.
cmd-ben kiadni a kov. parancsot:
adb sideload yotaphone2-user-RU1.1.27-from-RU1.1.134.zip
(itt ertelemszeruen a romot utvonallal egyutt kell megadni)Na ezzel el lesz egy darabig aztan egyszer csak a 6.0 koszont
ui.: eppen most jelszavaztak le az official ftp site-ot
-
zacci
aktív tag
Root megoldva kingoRoot-al. Egyelore a TWRP-t meg nem erzem szuksegesnek.
-
zacci
aktív tag
válasz
Balu1029 #592 üzenetére
Ugye ugy csinaltad, hogy fasboot, majd csak utana dugtad a gepre ?
ADB dirvere gondolom telepitve lett, mert csak azzal lehet normalisan flashelni !?
Nalam nem volt gaz. Csak ra boktem, hogy kerem a RU-t es mar tolta is fel. Reboot utan beragadt a welcome screen-nel, de ki-be kapcsra megjavult es azota is tokeletesen mukodik.
Mennyi memoria van a gepedben ? -
zacci
aktív tag
Jelentem, megjott az YD206
HK 4.4 firm volt rajta. Bootloadert nem tudtam nyitni, mert valamiert nem ismerte fel a telot az adb. Pedig telepitettem a drivert. Mind1, az otaflash felismerte es fel is kuszott ra az 5.0-as RU. Ez mondjuk azert is erdekes, mert o is adb-t hasznal. Valamit benaztam, mind1
Mivel HK verziobol is letezik 5.0 igy majdnem biztos, hogy a radio driverrel nem kell bohockodni.
Elso latasra nagyon szep a gep ! Masodikra is ! Az e-ink nagyon poen, az AMOLED tokeletes, egyedul attol felek, hogy le fogom ejteni, mert nagyon csuszos a kijelzoje, szoval rendelek hozza ilyen szilikonos keretet vagymit. A QI tolto mar uton vanA rendszer piszok gyors az 5.0-val, es eddig hibat nem talaltam benne. Az e-ink tokeltesen mukodik.
Mar csak rootolnom kell es keszEz bizony best buy vetel
-
zacci
aktív tag
válasz
herkulesminusz #585 üzenetére
Hi,
En tinydeal-rol rendeltem nemet rakibol, hetfon adtak fel es mar itt van a kuszobon.
Bar lejart az akcio, igy jelenleg 45e innen, es nincs vam, illetve a szallitas is gyorsnak tunik (3-7 nap)http://www.tinydeal.com/yotaphone-2-dual-screen-5-amoled-fhd-msm8974-quad-core-4g-phone-p-161893.html
Gearbestrol 120dollcsi, de az kinai rakibol jon, van ra esely, hogy megvamoljak, igy a vege szamitasaim szerint olyan 160$-ra jonne ki. Ez meg mindig dragabb, mint a Tinydeal-es nemet rakis vammentes ar (150$)
Persze beprobalkozhatsz a kinai rendelessel, hatha atcsuszan a vamon. 50-50http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_346981.html?wid=4
Exfosrol ha lehet inkabb ne rendelj.
Azt azert tudnod kell, hogy ez az YD206-os tipus, amivel itthon nem fog mukodni az LTE, csak a 3G.
Van akinek ez fontos, van akinek nem. Illetve a varosban lesz LTE, csak videken nem.Arra azert figyelj, hogy a Gearbest-es rendelesnel megadott free shipping valoszinuleg nem trackinges (meg kell kerdezni). A tuti trackinges ar pedig tovabbi 6$
A tobbi kerdesre biztos valaszolnak majd, nekem most erre nincs erkezesem 8)
-
zacci
aktív tag
Passz, ki kell probalni, oszt vagy megy, vagy nem. Max. soft brick lesz belole, nagy kaland 8)
Ha szerencsenk van, akkor a 4.4-es driver tovabbra is mukodni fog 6.0-val. Ha nem hat nem. Engem annyira nem erdekel, csak mukodjon oszt josag van. az eddigi irasok alapjan mar ennek is orulni kellExofost meg ezek szerint hanyagolni kell, bar pont ott talaltam meg a legolcsobban azt a cuccot, amit majd szeretnek... Mind1, nem surgos, majd kesobb megveszem a mostani ar feleert
PayPal-nak reklamalj, ha meg lehet.
-
zacci
aktív tag
Mivel oriasi kulonbseg nincs a radio chipsetek kozt, ezert valoszinuleg nagyjabol mukodik mindenfele driverrel.
-
zacci
aktív tag
Nem ertek hozza, de azt olvastam forumon, hogy egyaltalan nem, vagy csak ugy immel-ammal mukodik. pl. allitolag nem megy a 3G, csak 2G stb. De ez valoszinuleg orszag, illetve szolgaltato fuggo. Ez pl. a hivasoknak eszre sem veheto, mert maga hivas mukodik.
Tehat ha neked eredetileg CN romod volt, akkor a fent leirt modon told fel a CN drivereket es tuti nem lesz baj a halozattal. Legalabbis ezt hazudjak
Szerintem alapvetoen kompatibilitasi gond lehet a v4.4 es v5 kozott. Ez mondjuk ertheto es nekem pont ezert fura, hogy a v5.0 rommal + 4.4 radioval mukodik normalisan a cucc.
Mivel oriasi kulonbseg nincs a radio chipsetek kozt, ezert valoszinuleg mukodik mindenfele driverrel. Sajnalatos teny, hogy nincs B20 az YD206-ban de szerintem nem erdemes tovabb sulyosbitani a helyzetet azzal, hogy meg "gagyibb" legyen a radio resz.A 4-es HK valoszinuleg ugyan ugy nem kezeli a CN-es verziot, vagy mar nem tudom , belezavarodtam
Ha lenne 5-os CN, akkor nyilvan nem lenne gond. Vagy de -
zacci
aktív tag
Na szoval rajottem, azert kell a CN-nel a CN rombol a radio driver, mert CN-bol nincs 5.0-as verzio.
jo ez mondjuk egyertelmunek tunikBar azon csodalkozom, hogy 5.0-as rommal mukodik a 4.4-es driver. Meg szerencse
A 4.4-es HK es EU driverek szinten azonosak. Viszont mas mint az 5.0-as verziokban levo driverek. -
zacci
aktív tag
Azt hiszem kezd tisztulni a dolog.
"It is necessary to make adjustments to instruction, which is set out at the beginning of the topic.
YD206 and YD201 have different radios. For the correct and stable operation of your phone in GSM networks (and possibly in other cases) the Chinese version of the radio module firmware is required. RU, EU, HK versions contain Russian version of the radio module firmware. I did not compare the possibilities of different versions, the choice is yours."E szerint a CN telokban mas a radio driver, es az RU, EU, HK verziokban ugyan az a radio driver van.
Tehat csak akkor kell a radioval mokolni, ha eredetileg CN-es a telo.
Most kitomoritettem az 5.0-as RU, HK, EU, es 4.4-es CN romokat es radio driverek bitre megegyeznek az RU, HK, EU eseteben, de a CN driver mar meretre sem ua. plane tartalomra
Szoval ennek fenyeben tessek mokolni.ui.: viszont ez teny ebben a formaban felvet 1 kerdest. Lehet az RU, EU, HK verzios telokban ua. a radio chipset ? Vagy csak a driver lett "univerzalis" az 5.0-tol ? Utobbi nem valoszinu, mert akkor az 5.0 romoknak a CN-es telokkal mukodne...
-
zacci
aktív tag
Elvileg le kell cserelni a radio drivereket, de attol meg YD201 marad termeszetesen.
Ezt talaltam:
Fix for Yotaphone 2 YD206 from China
If you already flashed the phone to latest EU 5.0, you can skip 1-5
1. download via FTP: fw.ydevices.com/YotaPhone2/YotaPhoneFlasher/yotaphone2_flasher.exe and install
2. run flasher and download latest EU rom (2 - 5- 7)
3. turn off the phone and turn it on while holding volume down - this will boot the phone in "downloading..." mode
4. in the flasher press 1 (Flash the cellphone)
5. the phone is now on 5.0.0-EU1.1.124b and 2G is not working at all and 3G is connecting only to 2100 MHz (on my cell network)6. download via FTP: fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/4.4.3-S01-003-CN1.0.3.32a.zip
7. unzip the file and copy \radio to c:\program files (x86)\yotaphone_flasher
8. run cmd and go to c:\program files (x86)\yotaphone_flasher
9. repeat step 3.
10. run next lines:
fastboot flash modem radio\NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 radio\sbl1.mbn
fastboot flash rpm radio\rpm.mbn
fastboot flash tz radio\tz.mbn
11. reboot the phone and enjoy 2G and strong 3G signal -
zacci
aktív tag
Attol meg elvileg kiprobalhatod, max ha nem jon be, vissza rakod az eredetit. Nem ezen mult, hogy megmurdalt az edp
Lehet valahogy le kene resetelni, de ugye alapbol nem kiveheto az akksi, igy meg nehez. Esetleg meritsd le teljesen, kikapcsolasig, hatha...Persze ezek csak tippek.
-
zacci
aktív tag
Hi,
Nekem uton (v utban
) van a Tinydeal-rol nemet rakibol rendelt YD206. Azt hiszem en is kapasbol az EU v RU firmwarrel kezdem majd, de valoszinuleg lecserelem a radio drivert a kinai valtozatra. Igy tuti mukodnie kell majd. Elvileg akkor sincs gond, ha 1 az 1-ben rakerul az EU v. RU firmware, max nem fog mukodni a halozat, de teglat elvileg nem csinal a telobol 8) Max. ujra flasheli az ember.
De ahogy elnezem a postat nem hiszem, hogy megerkezne deadline-ra a cucc.
Hetfon dobtak fel (12) es meg uton van...3-7napra vallaltak a szallitast DHL packettel. Hat kivancsi vagyok mi lesz belole
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest